Vidjet cemo.

SRETNO ZMAJEVI
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kako i nece bit los nakon toliko otkaza i katastrofalne igre u Bukurestu. Atmosfera oko ekipe je svakako sve gora i gora otkad je Susic tu.neutralan__ je napisao/la:Interes za utakmicu je čini mi se dosta loš.Dosta ljudi i ne zna da je danas utakmica.
Kad je to bila euforija pred neku prijateljsku u nasoj drzavi , nek je bila protiv Rijeke i Irana atmosfera na vrhuncu , ne riSe bola !Kako i nece bit los nakon toliko otkaza i katastrofalne igre u Bukurestu. Atmosfera oko ekipe je svakako sve gora i gora otkad je Susic tu.
Pusti prijateljske, je li to bila euforija za Albaniju? Nisu ni BP napunili.Adin_BiH je napisao/la:Kad je to bila euforija pred neku prijateljsku u nasoj drzavi , nek je bila protiv Rijeke i Irana atmosfera na vrhuncu , ne riSe bola !Kako i nece bit los nakon toliko otkaza i katastrofalne igre u Bukurestu. Atmosfera oko ekipe je svakako sve gora i gora otkad je Susic tu.
Bez Papca?M A J S T O R je napisao/la:______________________________Hasagić______________________________
Ciro je raju kupio sa rezultatima i atraktivnom igrom. Ne trebaju nikakve rijeci kad imas gol razliku 11-1 u prve dvije domace utakmice u kvalifikacijama.Adin_BiH je napisao/la:Tu imas 3 faktora zasto BP nije sa kapicama bilo puno :
1. Losa predstava protiv Rumuna , digla se atmosfera bila nakon prve tekme , i onda naglo spalo sve .
2. Bahina famozna prica o belajima u reprezentaciji , za koju prijeti da ce reci evo vec 2 mjeseca
3. Nas mentalitet , mi ne znamo prihvatiti poraz , a mnogo bi se drugacije i postavili igraci i Pape da je ispunjeno bilo Bilino , i da se osjetila euforija u zraku .
Jednostavno , Pape nije Cirin tip , to jest pravi ''fakin'' i ne zna kupiti raju rijecima .
Onda je do mene i moje informisanosti.M A J S T O R je napisao/la:
Ne igra Papac. Ima upalu pluća.
Da ali je imao Dzeku koji je bio u top 5-10 napadaca u Europi , a sada je totalno van forme , Misketa koji je ubijao asistencijama , sad ga nigdje , grije klupu , moras i to sagledati . A i totalno drugi fol furaju njih dvojica , meni je vjeruj svjedno 7-0 il 1-0 samo da se pisu tri boda , sve ostalo (dobra igra , vise golova) su ti kao bonus na ta tri boda .Cartman je napisao/la:Ciro je raju kupio sa rezultatima i atraktivnom igrom. Ne trebaju nikakve rijeci kad imas gol razliku 11-1 u prve dvije domace utakmice u kvalifikacijama.Adin_BiH je napisao/la:Tu imas 3 faktora zasto BP nije sa kapicama bilo puno :
1. Losa predstava protiv Rumuna , digla se atmosfera bila nakon prve tekme , i onda naglo spalo sve .
2. Bahina famozna prica o belajima u reprezentaciji , za koju prijeti da ce reci evo vec 2 mjeseca
3. Nas mentalitet , mi ne znamo prihvatiti poraz , a mnogo bi se drugacije i postavili igraci i Pape da je ispunjeno bilo Bilino , i da se osjetila euforija u zraku .
Jednostavno , Pape nije Cirin tip , to jest pravi ''fakin'' i ne zna kupiti raju rijecima .
BHT i Al Jazeera Sport 2ahmic je napisao/la:koja tv prenosi tekmu '?
Jel to ovaj program na kojem je ESP-BARC ,trenutno????Cartman je napisao/la:BHT i Al Jazeera Sport 2ahmic je napisao/la:koja tv prenosi tekmu '?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.