Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Air Commodore
- Kontakt:
Re: Chat
Kakav crni Ali i Mike...jedan je Zijo Poljo
Kickboxing

pu hebem ti zivot. umro mi jaran u 20 godini zivota. zapravo nije jos ni 20 napunio.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ma ko, brate mojjasmin256 je napisao/la:pu hebem ti zivot. umro mi jaran u 20 godini zivota. zapravo nije jos ni 20 napunio.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
edit: ev sad sam vidio
nek mu je rahmet dusi
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jesam ja nesto rekao za huligane ?Bosco je napisao/la:Čuj protiv modernog fudbala - tome se buni samo ovi besposleni huligani kojima je životni cilj zbost nekog iz protivničkog tabora. To su ljudi poput ovih što sad pale i pljačkaju London. Iskreno više volim gledati pozorište na stadionu nego gledat nerede i tučnjave. Takve treba kazniti najvećom mogućom zatvorskom kaznom ili još bolje napraviti neki otok ( ko one palme u Dubaiu ) i sve huligane svijeta i ove što su protiv modernog nogometa smjestit tamo. Huligani nek se poubijaju, a ovi drugi će vrlo brzo promijenit mišljenje o modernom nogometu.
PS Ima ona emisija na diskaveriju o majku i njegovim golubovima. Golubovi su mu najveca ljubav
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Air Commodore
- Kontakt:
Legenda jesi ziv

-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Ne zna lik ni radio svirati, ne zna gdje se upali. 
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jimmy from the hood je lud.
- the scouser
- Kontakt:
Njemu je posvecena ona pjesma Zabranjenog Pušenja "Tigar iz Kladnja". Ziju je onaj crnac totalno razmontirao.Sad je on u zatvoru ja mislim,zbog utaje poreza ili ovako nesto.Air Commodore je napisao/la:Kakav crni Ali i Mike...jedan je Zijo PoljoKickboxing
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- legenda reala
- Kontakt:
tako jethe scouser je napisao/la:Njemu je posvecena ona pjesma Zabranjenog Pušenja "Tigar iz Kladnja". Ziju je onaj crnac totalno razmontirao.Sad je on u zatvoru ja mislim,zbog utaje poreza ili ovako nesto.Air Commodore je napisao/la:Kakav crni Ali i Mike...jedan je Zijo PoljoKickboxing
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Pa Keno dragi ,pa mi smo odrasli više ,jbt šta nas pitaš ,haj da je neki dobar crtani nego to ,ko to još gleda (gledaš li ti).Jedino mali Sarajlijica ti može na to odgopvoriti i Dylan Dog ,za ostale ne vjerujem da gledaju![]()
![]()
Čuj ti odrasto!?!?!?!?
Tigar iz Kladnja pade ko svijeća, kako citavo vrijeme se crnac brani ovo ono i kad ga odvali ovaj sve zvijezde u galaksiji prebroji 
Jel to ona to je sport za ljude u Bosni, niski udarci tu se ne sude ?
Znam tu pjesmu sa nekog bosanskog patcha za PES. 
Pauza mala da čistačica pomete zubeBosco je napisao/la:Jel to ona to je sport za ljude u Bosni, niski udarci tu se ne sude ?![]()
Znam tu pjesmu sa nekog bosanskog patcha za PES.
jes to je ta
- legenda reala
- Kontakt:
ma najače je pušenje ba svaka pjesma je o nekom iz raje napisana
" onclick="window.open(this.href);return false;
a naletio sam i na sax.com na temu o njima pa sam čito ,sila zanimljivi stvari ima o njima
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 25&t=80595" onclick="window.open(this.href);return false;
a naletio sam i na sax.com na temu o njima pa sam čito ,sila zanimljivi stvari ima o njima
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 25&t=80595" onclick="window.open(this.href);return false;
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mufa,Kiki i ja 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- BH Patriot
- Kontakt:
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Papastathopoulos
- Kontakt:
@ludlo aj molim te, da se vise ne gonjamo vođe
reci mi ko si, a ja cu im ispricat onu pricu

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 30 gostiju.
.jpg)