"Im" dolazi, ode u PateticoanonymousHD je napisao/la:Falcao nam dolazi ?

EDIT: Vidi stvarno

http://www.as.com/futbol/articulo/diari ... ftb_19/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
"Im" dolazi, ode u PateticoanonymousHD je napisao/la:Falcao nam dolazi ?
Nije,vecina novina je pogrešno prevela ono što je Mou rekao..anonymousHD je napisao/la:Adebayor ne dolazi, pa Mourinho je sam rekao da neće doći...
Saće ga Perez dovest da mu začepi ustaRaul_64 je napisao/la:Nije,vecina novina je pogrešno prevela ono što je Mou rekao..anonymousHD je napisao/la:Adebayor ne dolazi, pa Mourinho je sam rekao da neće doći...
a rekao je da se uvijek može vratiti u Real..
a opet taj 3 napadač ce doci,pa sad Ema se čini kao najizglednija opcija.
btw evo Arshavin govori da ne bi nikad igrao za Real,ko te šta pit´o
Imali ste strašno teške pripremne utakmice , sve najjači timovi na svijetu , svaka častek0 je napisao/la:Benzema najbolji strijelac predsezone u Europi sa 8 pogodaka. Ronaldo 7. Najbolja predsezona u zadnje 24 godine. Posljednji put smo 1987/88 pobjedili sve pripremne utakmice.
Reci to Chivasu.messilla je napisao/la:Imali ste strašno teške pripremne utakmice , sve najjači timovi na svijetu , svaka častek0 je napisao/la:Benzema najbolji strijelac predsezone u Europi sa 8 pogodaka. Ronaldo 7. Najbolja predsezona u zadnje 24 godine. Posljednji put smo 1987/88 pobjedili sve pripremne utakmice.
Eto vidiš koji si ti kloc , ja o jednom , a ti o nečem sasvim drugom.Edin TM87 je napisao/la:Reci to Chivasu.messilla je napisao/la:Imali ste strašno teške pripremne utakmice , sve najjači timovi na svijetu , svaka častek0 je napisao/la:Benzema najbolji strijelac predsezone u Europi sa 8 pogodaka. Ronaldo 7. Najbolja predsezona u zadnje 24 godine. Posljednji put smo 1987/88 pobjedili sve pripremne utakmice.
Al su pobjedili sve tekme to je jako bitno.Znači da su ozbiljno pristupili novoj sezoni.Stvarno mi nije jasno šta je tebi smiješnomessilla je napisao/la:Imali ste strašno teške pripremne utakmice , sve najjači timovi na svijetu , svaka častek0 je napisao/la:Benzema najbolji strijelac predsezone u Europi sa 8 pogodaka. Ronaldo 7. Najbolja predsezona u zadnje 24 godine. Posljednji put smo 1987/88 pobjedili sve pripremne utakmice.
Ja sam napisao svaka čast i btk šta mi je smiješnoLBJ MVP je napisao/la:Al su pobjedili sve tekme to je jako bitno.Znači da su ozbiljno pristupili novoj sezoni.Stvarno mi nije jasno šta je tebi smiješnomessilla je napisao/la:Imali ste strašno teške pripremne utakmice , sve najjači timovi na svijetu , svaka častek0 je napisao/la:Benzema najbolji strijelac predsezone u Europi sa 8 pogodaka. Ronaldo 7. Najbolja predsezona u zadnje 24 godine. Posljednji put smo 1987/88 pobjedili sve pripremne utakmice.
Zašto ovaj smajlimessilla je napisao/la:
Ja sam napisao svaka čast i btk šta mi je smiješno
Pa šta da ti napišem malju kad skrečeš na drugu temu , eto vidiš kako mi je gore čovjek lijepo odg .Edin TM87 je napisao/la:A pogledaj sta je meni napiso, oj vidi se da navija za anamone.
Btw šta te to toliko zanima , javi se na pp pa ću ti objasnitZašto ovaj smajliJa njega upotrebljavam kad mi je nešto smiješno jer je očigledno da se kesla
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.