Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
u jednom postu pises da bi prihvatili a sad mozda nisu htjeli
zapamti Buffona nikad ne mozete dobiti da Juventus igra u C1 ligi !

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne znam bezveze se raspravljate, jeste malo papanski (lešinarski) uzimati igrače od ekipa koja će ispasti iz lige, ali kako god uvijek će se neko naći da ga kupi, ali realno je smiješno porediti Lugana, sa Zambrotom, Ibrom, Emersonom, Vierom, Thuramom itd. Meni je najviše krivo na Zambrotu i Thurama, ali bilo i prošlo.
Ja sam mišljenja takodjer da je Marotta trebao dati 3,5 miliona za Lugana i rješiti to, ali kad pogledamo i nije to neka cijena da se sad bezveze diže frka, ali sa druge strane Juventusu su to uradili mnogo klubovi, pa sad ako oni to urade nema se tu šta zamjeriti, jedino da se nešto desilo Bayernu pa da oni sam kupe neke igrače za mene bi to bilo bezobrazano, a ovako jeste, ali nije toliko!
Ja sam mišljenja takodjer da je Marotta trebao dati 3,5 miliona za Lugana i rješiti to, ali kad pogledamo i nije to neka cijena da se sad bezveze diže frka, ali sa druge strane Juventusu su to uradili mnogo klubovi, pa sad ako oni to urade nema se tu šta zamjeriti, jedino da se nešto desilo Bayernu pa da oni sam kupe neke igrače za mene bi to bilo bezobrazano, a ovako jeste, ali nije toliko!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
a i ne znam zbog cega tolika prica..svakako se nece lugano dovesti..alex ce ubrzo postati igrac juventusa.
Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
- JuveSissoko
- Kontakt:
nevjerovatno dokle je doslo da navijaci Milana pricaju navijacima Juventusa o licemjerju i namjestanju, otislo sve u k 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ma napori teski, neshvataju da nas njihova misljenja ne zanimaju...Bas su dosadni kao ona nakarada Silvio B sa ovog foruma...JuveSissoko je napisao/la:nevjerovatno dokle je doslo da navijaci Milana pricaju navijacima Juventusa o licemjerju i namjestanju, otislo sve u k
Milan je htio dovesti ali nije mogao parirati fin. ponudama dr. klubova prvoshodno Reala...
Za fer play boli me taki neka se svako snalazi kako hoce, pa tako i mi, samo hocu jaci JUVE nego proslogodisnji...
Ko da gledam u narednih 5 dana i Vargas i Lugano su nasi...

Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
- JuveSissoko
- Kontakt:
Prince Desir "Are you talking to me" Gouano vidjen je u Vinovu, transfer ovog mladog stopera ce uskoro biti objavljen, Prince je odradio uobicajene stvari u Vinovu, upoznao se i donio poklon Del Pieru, upoznao ekipu, trenera, osoblje, posjetio Iaquintu u bolnici.. itd itd

momak dolazi iz Le Havre-a

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
ahahahah posjetio Iaquintu ...jesi kralj...JuveSissoko je napisao/la:Prince Desir "Are you talking to me" Gouano vidjen je u Vinovu, transfer ovog mladog stopera ce uskoro biti objavljen, Prince je odradio uobicajene stvari u Vinovu, upoznao se i donio poklon Del Pieru, upoznao ekipu, trenera, osoblje, posjetio Iaquintu u bolnici.. itd itd![]()

mali je odlican ...sretno mu

A.C.A.B
Momo Sissoko se zahvalio navijačima Juvea na podršci tokom 3 godine boravka i rekao da mu je Juve u srcu,svaka mu čast,veliki dasa je Momo 

Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 10 avg 2011, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- sarajlija89
- Kontakt:
donio poklon Del Pieru

Sto se Lugana tice...
@juventus 0244 je sve to odlicno rekao. Prvo, tesko je poredit nasu i njihovu situaciju(ipak smo mi imali 8 igraca u finalu SP iz te ekipe i slovili za najjaci tim), ali eto, prema nekom etickom kodeksu, treba im dati 2-3 miliona i vozdra, uostalom toliko i vrijedi. Malo je tesko to poredit, ipak, zna se ko je Juventus, Lugano bi svakako, prvom prilikokm presao u veliki klub ako mu se ukaze prilika...
Ipak, ja se nadam Alexu....

Pa kakve su ovo gluposti...MUTD da pusti najboljeg igraca, smijesno. Nani je najbolji igrac EPl...

Eto, dobra ponuda...
Danas je rodjendan nasem Rampulli, koji je vise ostao upamcen kao golman koji je dao prvi gol iz igre u Italiji, nego po golmanskim vjestinama, jer je cijelu karijeru bio rezerva kod nas

[youtube][/youtube]
AUGURI
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Otkad je to Nani najbolji igrač PL?
Da se razumijemo, sumnjam u istinitost ove tvrdnje. Nekako mi je teško povjerovati da će Man. Utd pustiti Nani-ja, te da će Portugalac prihvatiti ponudu Juventusa. Znamo svi koliko si je on utripov'o da je najbolje krilo, pa...
Manchester ukoliko krene po Sneijdera (a po pisanju engleskih medija, to će haman biti gotovo za 2-3 dana), onda bi možda zafalila koja funta, pa bi se odlučili za prodaju Nani-ja. No, opet ga ne vidim u Juventusu.

Da se razumijemo, sumnjam u istinitost ove tvrdnje. Nekako mi je teško povjerovati da će Man. Utd pustiti Nani-ja, te da će Portugalac prihvatiti ponudu Juventusa. Znamo svi koliko si je on utripov'o da je najbolje krilo, pa...

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- sarajlija89
- Kontakt:
Za mene, jeste...najbolji i najkorisniji igrac MUTD-a, koji je sampion Engleske...tako da...Igracina je realno, za vecinu igraca tamo, umjetnik sa loptom. Na stranu sve, ali mi nije jasno da uopce pomisljaju prodati Nanija, nebitno gdje...jos ih izvuce sad protiv Citya...
btw...ko je proglasen za igraca godine u EPL last season??
btw...ko je proglasen za igraca godine u EPL last season??

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma ja sam se jutros šokirao kad sam pročitao na Sportmediasetu da Marotta želi da Quagliarellu u zamjenu za Vargasa...
Ako se to realizuje to znači i ostanak Iaquinte, i sve što je dobro uradio ovog ljeta će ovim potezom otići do vraga, naravno ako je istina...
Ako se to realizuje to znači i ostanak Iaquinte, i sve što je dobro uradio ovog ljeta će ovim potezom otići do vraga, naravno ako je istina...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Negdje sam procitao, Farfan alternativa Vargasu
Pokvarit ce sve lijep sto je uradio Marotta...

- SoloJuve26
- Kontakt:
SKY - Alex blizu Juventusa
Hajde vise neka dodje ...
A ovo da ce Quaglarella ici za neku zamjenu, nemoj te svasta citati.. To ako bi se desilo odma nogu dati Marrotu.
I sta ovo citam nece Grosso da pristupi da mu se ugovor ukine? Pa zar se oni pita majketi?? Kako bi to Moggi profisinalno nebi se taj Grosso vise ni cuo
Hajde vise neka dodje ...
A ovo da ce Quaglarella ici za neku zamjenu, nemoj te svasta citati.. To ako bi se desilo odma nogu dati Marrotu.
I sta ovo citam nece Grosso da pristupi da mu se ugovor ukine? Pa zar se oni pita majketi?? Kako bi to Moggi profisinalno nebi se taj Grosso vise ni cuo

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I Grosso i Grygera...
A dobro je njima Conte rekao, bolje im odmah reći da nisu u planovima i da mogu odmah ići nego im zamazati oči nekom šupljom pričom...
Noga iz kluba i kraj priče!

A dobro je njima Conte rekao, bolje im odmah reći da nisu u planovima i da mogu odmah ići nego im zamazati oči nekom šupljom pričom...

Ž '21!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:I Grosso i Grygera...![]()
Oni su trebali prije 2 godine nogu dobiti,to dovoljno govori kakva nam je struktura kluba bila...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- SoloJuve26
- Kontakt:
To je to kad jedan Grosso i Grygera mogu da rade sta hoce s klubom onda znamo gdje smo...Ponos Torina je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:I Grosso i Grygera...![]()
Oni su trebali prije 2 godine nogu dobiti,to dovoljno govori kakva nam je struktura kluba bila...
A mene brine jos da se nismo rijesili nit Amauria nit Iaqinte...

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovaj Iaquinta i otac se prave ludi, pa svima je jasno da to radite samo zbog toga jer ima veliku platu, kakva prva postava, pa prije bi dao nekom iz Primavere da igra nego njemu.Nedavno je Iaquintin menadžer izjavio kako će igrač ostati u klubu i pokušati izboriti se za prvu postavu.
Danas čita jedna ponuda Amauri+10mil za Vargasa, a druga Quagliarella za Vargasa (samo da ova ne bude). Iako i ova prva ponuda je previše, realno 8 miliona i Amauri to je ta neka cijena.
Conte:
Lichtsteiner je Švajcarac u svakom pogledu. Njegova psiha me zapanjila![]()
Treba da budemo realni i da zapamtimo da se gradimo, 'ciglu po ciglu'. Želimo da napravimo kuću koja će trajati.
Sedam napadača je previše? Ne, mi nemamo sedam napadača, oni koji nisu dio klupskih planova znaju to."
A Conte? Conte je stari juventino!''

"Novi stadion će svakako biti pojačanje za nas, na nama je da uspijemo i moramo biti na nivou. Scudetto 2006? Slažem se u svemu sa predsjednikom. Titule su osvojene na terenu i za mene je uvijek brojka osvojenih titula 29. I nadam se da će ih biti još što prije" zaključio je Antonio Conte.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 10 avg 2011, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Ponos Torina
- Kontakt:
Amauri ce otici,a Jakita neka ostane kao beckup 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Problem oko transfera Amaurija u Fiorentinu predstavlja visoka godišnja plaća od čak 3,8 miliona koje se on ne želi odreći...Oko toga se ne mogu dogovoriti...
A opet on ipak želi u Parmu, a izgleda da ga Parma ne želi...
Kombinacija je milion, a otići će on na kraju...
A opet on ipak želi u Parmu, a izgleda da ga Parma ne želi...
Kombinacija je milion, a otići će on na kraju...
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.