Ovdje je samo prenešeno ono šte je sam Alves rekao, tako da izgleda da je on taj koji želi kod nas...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Domenico Criscito:I read that Zenit is interested in me, but I don`t want to go there, because it`s cold there.
Vučinić i Q su slični igrači, dok je Matri sličniji Toniju nego Vučku, Vučko je majstor sa loptom, dok je Matri klasični napadač ( kao naš DžekoDylan Dog je napisao/la: Ima li mjesta u 11 za Matria,umjesto da cijelu igru podrede njemu oni dovode Vucinica![]()
Jel ti ne razumiješ bosanski!?tony-mortale je napisao/la:vrhunac licemjerstva bi bilo ako fener izbace u drugu ligu, da im juve uzme bilo kojeg igrača, nakon sveg onog silnog plakanja kako je juventusu real, barsa, a prije svih inter oteo igrače nakon izbacivanja u serie B
hehe tako sam nešto i očekivao, znači licemjer 1/1Bianconeri1988 je napisao/la:Jel ti ne razumiješ bosanski!?tony-mortale je napisao/la:vrhunac licemjerstva bi bilo ako fener izbace u drugu ligu, da im juve uzme bilo kojeg igrača, nakon sveg onog silnog plakanja kako je juventusu real, barsa, a prije svih inter oteo igrače nakon izbacivanja u serie B
Lugano ima klauzulu u ugovoru ukoliko Fener ispadne u drugu ligu da automatski postaje slobodan igrač...
Uostalom mi nikad nisamo kukali što su navedeni klubovi tražili igrače Juventusa, već zbog načina na koji su napustili klub i okrenuli mu leđa...
o čemu priča?public enemy no1. je napisao/la:Govorimo o licemjerstvu ?
Navijac Milana govori o namjestanju utakmica Juventusa ? A za Milan navija ?
Ne, niste mogli!Boateng_27 je napisao/la:Mislis da nismo mogli ???
Pa Buffon i Ibra bi objerucke prihvatili Milan prije nego li Inter a pogotovo tada kada Intera nije bukvalno bilo ni na mapi !
a mozda Milan nije ni nudio, ili igrači nisu htjeli. Ne pita se samo klub.Bianconeri1988 je napisao/la:Ne, niste mogli!Boateng_27 je napisao/la:Mislis da nismo mogli ???
Pa Buffon i Ibra bi objerucke prihvatili Milan prije nego li Inter a pogotovo tada kada Intera nije bukvalno bilo ni na mapi !
Juventus je prodavao igrače onim klubovima koji najviše ponude, a inter je ponudio više od Milana i zato je Ibrahimović prešao u inter...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.