Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Šteta za Liverpool. Toliko je puta izjavio da navija za ovaj klub, pa je i prošlog ljeta odbio prelazak u Atletico, moguće zbog njih, i eto, na kraju mu je dokundisalo. Međutim, za njegov nastavak karijere, ovo je možda i najidealniji klub.Arda Turan talks with Atletico Madrid for Begun to Be.
Club Atletico de Madrid Professional Futbolcumuz Arda Turan's related to the transfer of formal negotiations started and the public will be notified of developments.
Cestitam vam na ovom transferu,doista sjajan posaojuznjak> je napisao/la:Presao jekakav posao za samo 12 mil eura dovesti takvu igracinu
potpisao na 4 god . Idemo sada po onog levata Falcaoa .
Bienvenido
Juanfran nece nigdje dok Merida i Ellias vjerovatno napustaju klub. Za Eliasa navodno se interesuje Porto a Atleti nema nista protiv toga da im ga uvali +kes za Falcaoa , Merida vjerovatno ide na posudbu ,spominjao se Socieadad . Sto se tice brojeva Tito je nasljedio 10-ku od stakora ,recimo za Ardu nebi bio los broj 11 ili kao sto ti napisa 14 .Bertrand je napisao/la:Hoće li Atletico sada šta prodavati, preciznije, neka od mnogih krila: Merida, Juanfran, Elias, Salvio, Reyes? (Ovdje sam nabrojao sva trenutna krila, jer naravno da Reyes neće ići)
A vidim da su svi brojevi do 25 zauzeti, a mnogo mi je glupo da Turan uzme, šta ja znam, 28 ili nešto slično. Za njega je ili 10-ka ili 14-ka.
Saurman je napisao/la:Sjajan posao je odradila uprava medonja Arda je veoma kvalitetan igrač solidan tehničar sa odličnim pregledom igre, što se tiče Falcao teško da će ga Porto pustiti s obzirom da je nedavno produžio ugovor do 2015 uz odštetnu klauzulu od 45 mil €.
Ala su Madridom zavladali turcijuznjak> je napisao/la:Presao jekakav posao za samo 12 mil eura dovesti takvu igracinu
potpisao na 4 god . Idemo sada po onog levata Falcaoa .
Bienvenido
Navodno su ovi u Atleticu popizdili kada je Prjesednik Porta izjavio da ne mozemo priustiti si FalcaoaSaurman je napisao/la:Sjajan posao je odradila uprava medonja Arda je veoma kvalitetan igrač solidan tehničar sa odličnim pregledom igre, što se tiče Falcao teško da će ga Porto pustiti s obzirom da je nedavno produžio ugovor do 2015 uz odštetnu klauzulu od 45 mil €.
Ja apsolutno ne bih imao nista protiv toga,naprotiv.. To je jedini napadac uz Torresa kojeg bih zelio vidjet u Realu,ali ipak mislim da je potrebniji Pateticu i nadam se da cemo gledati Radomela u Primeri sljedece sezone,pa gdje god..Colo Colo je napisao/la:Diario de noticias kaže da Falcao ide u Real.
Trenutno korisnika/ca: DinGospo21 i 0 gostiju.