I? On i da pusi travu svaki dan opet je NAJBOLJI IGRAC NA SVIJETUek0 je napisao/la:

Jučer su svjetski mediji objavili fotografiju Lea Messija kako puši. Bila je to samo bombona koja liči na cigaretu!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
I? On i da pusi travu svaki dan opet je NAJBOLJI IGRAC NA SVIJETUek0 je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:ek0 je napisao/la:
Mentalist je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
sta je sad ovo .i zato ponavljam xavi najbolji igrac (zbog ponasanja na terenu i van njega ) barcelone uz iniestu .
OVO JE MALO NEODREDJENO NA STA TACNO MIslisDesimaL je napisao/la:Kao sto si ti.Mentalist je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
sta je sad ovo .i zato ponavljam xavi najbolji igrac (zbog ponasanja na terenu i van njega ) barcelone uz iniestu .
ovaj samog sebe persira.Mentalist je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A MI ODMA COVJEKA POCELI BLATIT
Možda što dok otvorim sliku prođe teravijaAdnan 1986 je napisao/la:Neznam sta je razlog brisanja posta, al nema veze, ko hoce trenerku Fc Barcelona novu, nek se javi na pm da se dog.
mislio sam u mnoziniDonnie Darko je napisao/la:ovaj samog sebe persira.Mentalist je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A MI ODMA COVJEKA POCELI BLATIT
Nije pitanje jel ova sponzoruša ili neamertiger je napisao/la:
Jbg mogu djecu deratxaviesta je napisao/la:Jbo to, al' nas deru papige jbt![]()
Djete nam dade tri komadamessilla je napisao/la:Jbg mogu djecu deratxaviesta je napisao/la:Jbo to, al' nas deru papige jbt![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.