Suggsova labrnja utjeruje strah u kosti.Edin TM87 je napisao/la:Citavu sedmicu daju snimke prosle sezone, pogledao sam dosta tekmi i strah me odbrane Ravensa

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Suggsova labrnja utjeruje strah u kosti.Edin TM87 je napisao/la:Citavu sedmicu daju snimke prosle sezone, pogledao sam dosta tekmi i strah me odbrane Ravensa
Randy, što kažeš za tim?randy_moss je napisao/la:Bivsi clan New York Provokatorsa, DE Shaun Ellis, novi clan New England Patriotsa.
Ovo na papiru je fantasticno, ali vidjet cemo kako stvari funkcioniraju protiv Jacksonvillea u cetvrtak.Ted Mosby je napisao/la:Randy, što kažeš za tim?randy_moss je napisao/la:Bivsi clan New York Provokatorsa, DE Shaun Ellis, novi clan New England Patriotsa.
SaltCityAttack je napisao/la:hahahah Jackson ce vas garant odvest do SS...Vi ste jos losi nego prosle godine, a Arizona i Stl su jaci nego prosle godine, tako da cete se vi opet boriti da nekako jedva se provucete do playoffa
1) Haynesworth - Wilfork ce ciniti sredinu odbrane i tandem defensive tackleova. Ellis ce igrati defensive enda.AÐ_Official je napisao/la:Bas me zanima kako ce patriots ove godine izgledat s tandemom Welker - Ochocinco na ofanzivi i tandem Ellis - Haynesworth na defanzivi? Meni licno je Haynesworth obicni panj od covjeka.
Eagles ce biti mocni na odbrani, bolje receno, pass coverage ce im biti beton. Ofanziva nije se pojacala, ali sta ti bas treba kad imas Vick-Jackson-McCoy.
Cowboys - Pa sta reci....Doveli su Rob Ryan kao def coordinator
1) mislio sam vise u vezi pojacanja jer su obojica novi pa me interesuje kako ce igrat. Isto tako me interesuje u vezi Chad Ochocincorandy_moss je napisao/la:1) Haynesworth - Wilfork ce ciniti sredinu odbrane i tandem defensive tackleova. Ellis ce igrati defensive enda.AÐ_Official je napisao/la:Bas me zanima kako ce patriots ove godine izgledat s tandemom Welker - Ochocinco na ofanzivi i tandem Ellis - Haynesworth na defanzivi? Meni licno je Haynesworth obicni panj od covjeka.
Eagles ce biti mocni na odbrani, bolje receno, pass coverage ce im biti beton. Ofanziva nije se pojacala, ali sta ti bas treba kad imas Vick-Jackson-McCoy.
Cowboys - Pa sta reci....Doveli su Rob Ryan kao def coordinator
2) Simpaticna izjava, stvarno simpaticna.
3) Isto tako, posto nisu doveli skoro nikog provjerenog u ofanzivnoj liniji, ocekujem da ce Vick odigrati jedno 10-ak utakmica i da ce zavrsiti sa slomljenim rebrima.
Po pisanju Tribune-a, od Haydena nema nista. Razlozi nisu poznati. Znajuci nasu upravu, nebi me cudilo da su pare u pitanju.SaltCityAttack je napisao/la:Po meni Patriotsi i Philla uz Packerse su najveci favoriti za slijedecu sezonu.... naravno tu su jos Baltimore,Pittsburh,Jetsi,Coltsi, pa eventualno i Bearsi , jer mislim da imaju bolju ekipu nego prosle godine gdje su bili u finalu NFC
Bearsi nisu potpisali Haydena barem za sada, jer nije im poznato koliko se on zapravo oporavio od povrede....juce je imao taj test i jos se nisu odlucili....ebiga valjda ga uzmu, ali ako je povredjen stace nam imamo Grahama covjeku treba dati da igra, a i DJ Moore je bio odlican prosle godine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.