Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 avg 2011, 13:25

Ti transferi kada klub za nekog igraca da svog talenta uvijek su mi isli na zivce,jer onaj tko da svog talenta na kraju bude i gubitnik u tom transferu.Bolje je nekad dati koji milion vise,a zadrzati igraca koji ima mladost,talenat,te sve predispozicije da ce postati dobar igrac,a Salvio svakako je jedan od takvih.Ukoliko se ne varam ima 21.godinu,a vec je pokazao da moze mnogo toga da napravi u karijeri ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 avg 2011, 22:59

Prosle sezone je bio jedan od boljih u Benfici . Recimo da ponude 20 mil eura +Salvio i nije losa solucija ,sve preko toga je pljacka. Jos jedan kvalitetan napadac je itekako potreban 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Air Commodore
Kontakt:

Post Postao/la Air Commodore » 07 avg 2011, 12:36

Ovo ce biti teska sezona za At.Madrid..

Valencia i Sevilla (Villareal) CL, dok za EL borba izmedju Villareal (Sevilla), At.Bilbao, Malage, At.Madrida.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 avg 2011, 13:19

Ponudjeno je Portu 25 mil eura + Salvio ,sto izadje nekih = nekih 37 mil eura .Navodno Falcao nema nista protiv prelaska na Calderon . 8-)
Ovo ce biti teska sezona za At.Madrid..

Valencia i Sevilla (Villareal) CL, dok za EL borba izmedju Villareal (Sevilla), At.Bilbao, Malage, At.Madrida.
Sacekat cemo da se zavrsi prelazni rok ,pa cemo onda dati konacni sud o jacini timova . Ovako trenutno Valencia ce biti treca bez problema ,doveli su Canalesa,Pittia,Pareja i Ramia a niko od vaznijih igraca nije otisa ,Sevillu nije niko napustio a doveli su vrlo dobre igrace ,Villareal je oslabljen u ofanzivnom djelu odlaskom Cazorle ali u defanzivnom smislu jaci za Zapatu .Malaga,Athletic i Atletico su tu negdje dok Espaynol ne treba otpisati jer ce najverovatnije zadrzati Osvalda . Ako Atletico dovede Falcaa i nekog klasnog igraca na sredini terena ,mislim da moze konkurisati za 3 mjesto bez problema .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 08 avg 2011, 00:23

Kontam, moglo bi vas zanimat:
Sergio Agüero (23) otišao je ovoga ljeta iz madridskog Atletica u Manchester City samo iz jednog razloga

Kako bi kasnije mogao prijeći u madridski Real! Tako barem tvrdi engleski Mirror kojemu su višestruki izvori iz Španjolske potvrdili kako je došlo do tajnoga dogovora vlasnika Man. Cityja, šeika Mansoura i predsjednika kraljevskog kluba Florentina Pereza.

'Agüerov san oduvijek je bio zaigrati za Real. Iako je uzbuđen što je došao u Manchester City, njegov konačni cilj je obući Realov dres', istaknuo je jedan od izvora za Mirror.

Argentinski napadač nije mogao prijeći u Real iz gradskog rivala Atletica jer čelnici nisu htjeli ni čuti za to, a i u ugovoru je imao dodatak prema kojem nije mogao ići u mrskoga susjeda.
:D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 avg 2011, 00:36

Portillo je napisao/la:Kontam, moglo bi vas zanimat:
Sergio Agüero (23) otišao je ovoga ljeta iz madridskog Atletica u Manchester City samo iz jednog razloga

Kako bi kasnije mogao prijeći u madridski Real! Tako barem tvrdi engleski Mirror kojemu su višestruki izvori iz Španjolske potvrdili kako je došlo do tajnoga dogovora vlasnika Man. Cityja, šeika Mansoura i predsjednika kraljevskog kluba Florentina Pereza.

'Agüerov san oduvijek je bio zaigrati za Real. Iako je uzbuđen što je došao u Manchester City, njegov konačni cilj je obući Realov dres', istaknuo je jedan od izvora za Mirror.

Argentinski napadač nije mogao prijeći u Real iz gradskog rivala Atletica jer čelnici nisu htjeli ni čuti za to, a i u ugovoru je imao dodatak prema kojem nije mogao ići u mrskoga susjeda.
Trla baba lan da joj prođe dan :D Engleski mediji uvijek su znali lijepo sve da nas zabave tim svojim pisanjem...
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 08 avg 2011, 01:23

Adi_Zepce je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Kontam, moglo bi vas zanimat:

Trla baba lan da joj prođe dan :D Engleski mediji uvijek su znali lijepo sve da nas zabave tim svojim pisanjem...

Jel ovo info "prisluskivanje telefona" :lol: ja sam rekao trebali su ga dati Realu za dobre novce i koga briga za malog Aguera.. De Gea danas primi go od Dzeke hahah pa ono bi i ja odbranio :lol: " onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 08 avg 2011, 01:28

zeljocity je napisao/la: Jel ovo info "prisluskivanje telefona" :lol: ja sam rekao trebali su ga dati Realu za dobre novce i koga briga za malog Aguera.. De Gea danas primi go od Dzeke hahah pa ono bi i ja odbranio :lol: " onclick="window.open(this.href);return false;
Prokleli ga, kao i Torresa :D Samo je problem u tome sto je De Gea vec sad osvojio trofeja, kao Torres za cijelu svoju karijeru :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 08 avg 2011, 01:29

zeljocity je napisao/la:Jel ovo info "prisluskivanje telefona" :lol: ja sam rekao trebali su ga dati Realu za dobre novce i koga briga za malog Aguera.. De Gea danas primi go od Dzeke hahah pa ono bi i ja odbranio :lol: " onclick="window.open(this.href);return false;
Možda , ali jesi uzeo u obzir da je ono išlo 100 km/h :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 08 avg 2011, 03:27

messilla je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Jel ovo info "prisluskivanje telefona" :lol: ja sam rekao trebali su ga dati Realu za dobre novce i koga briga za malog Aguera.. De Gea danas primi go od Dzeke hahah pa ono bi i ja odbranio :lol: " onclick="window.open(this.href);return false;

Ma ta je 100 na sat :lol: .. Niam mislio bukvalno..
Who is your čampion??

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 avg 2011, 03:52

zeljocity je napisao/la:
messilla je napisao/la:

Ma ta je 100 na sat :lol: .. Niam mislio bukvalno..
Ono bi malo koji golman odbranio, ne salim se. Pogledaj samo putanju lopte.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 avg 2011, 15:53

Navodno klub se dogovorio sa Falcaom ,sada ostaje jos da samo da Porto prihvati namoralnu ponudu . 8-) Da nije samo obican rumor govori cinjenica da Porto planira od tog novca dovesti Gansa, neki portugalski mediji objavili su da je to skoro pa zavrsena stvar .

En Portugal lo dan por hecho a estas horas de la tarde.

Navodno Diego ce doci prvo na posudbu pa ukoliko zadovolji njegov ugovor ce biti otkupljen .

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 08 avg 2011, 18:39

Donnie Darko je napisao/la:Ono bi malo koji golman odbranio, ne salim se. Pogledaj samo putanju lopte.
Nešto slično je Messi uradio van der Saru u finalu LP sa manje udaljenosti.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 avg 2011, 22:34

estadio de champions
slika

U septembru se nastavljaju radovi . Stadion ce biti spreman za sezonu 2014-2015 , prihodi ce biti veci za 15-20 mil eura od novog stadiona . Nece imati atletsku stazu sto je najvaznije ! 8-)

Komentar Espaynolovog navijaca:Colchoneros, el Calderón es un pedazo de estadio, bonito y mítico, quedaros donde estais .

Realovac neki napisao : aver si podeis ganar al madrid en este estadio jaja
ajde vidjecemo hocete li moci pobjediti Madrid na ovom stadionu :mrgreen: dobar majke mu ga 8-)

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 09 avg 2011, 00:46

Ako Real do tad ne padne na Calderonu onda nemoj ni od tad :mrgreen: ..
Who is your čampion??

rajvoSa1945
Kontakt:

Post Postao/la rajvoSa1945 » 09 avg 2011, 01:02

Kako javljaju spanski mediji Atletico Madrid ce ponuditi 25m eura plus Salvija za Radamel Falcaoa.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 avg 2011, 20:50

Arda Turan, muy cerca de convertirse en jugador rojiblanco

Navodno Arda blizu Atletica 8-) neki kazu da je to gotova stvar te da su neki turski mediji objavili da je turcin novi igrac Atletica >La CNN turca anuncia que Arda Turan ya es Atletico .
En la prensa turca lo dan por hecho en 12 millones

Arda ,Falcao ili Osvaldo pa sa njima bi terorisali citavu evropu 8-)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 avg 2011, 20:56

i ja sam "cuo" da u ponedjeljak Arda potpisuje, dobar transfer.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 09 avg 2011, 21:00

Ugledah i ja to danas na Marci, ako se taj transfer obistini za samo 12 milki onda kapa dole.. Tad bi Salvio mogao komotno otici u Porto za Radomela.. Hebote, tad bi Athleticova generacija bila najjaca od mog pracenja fudbala..
Falcao je sigurno jedan od najboljih napadaca na svijetu.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 avg 2011, 21:06

Arda i Falcao da dođu :o Strašno 8-)Kakva bi to bila ekipa :oops:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: DinGospo21 i 3 gosta.