Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Padovan
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Padovan » 09 avg 2011, 17:46

Admir_Sa je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Po kojoj logici bash samo tekme ova tri kluba :roll: To neshto juventus konkurentan u posljednjih 5-6 godina :roll:
Po toj logici, da su tri najveća Italijanska tima (logično da imaju više simpatizera i biće bolje popraćeno), dalje to je samo moja predpostavka na osnovu kako su radili sa Španskom ligom.
Onda kad neko uzme da prenosi francusku ligu nek prenosi samo utakmice sententiena, nice i marseja :roll:
Nemam namjeru da se raspravljam, jer ne znamo, još dali će biti uopšte prijenosa, odnosno kako će raditi (kojim sistemom). Ako pod ovim podrazumjevas te Francuske klubove onda DA "logično da imaju više simpatizera i biće bolje popraćeno"
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 avg 2011, 17:48

Znaci treba biti lud i prenositi utakmicu juventus-catania, koji su negdje deseti, a ne napoli-udinese koji su treci i cetvrti :roll:
nema potpisa

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 avg 2011, 17:57

Admir_Sa je napisao/la:Znaci treba biti lud i prenositi utakmicu juventus-catania, koji su negdje deseti, a ne napoli-udinese koji su treci i cetvrti :roll:
Stvarno me Admire iznenadjujes, stvar je u tome da je @bianconero1988 napisao da će možda biti kao na OBN-u nekad da se za prvi put prenose samo neke "slabije" utakmice (tipa catania-lecce), a ja sam mu odgovorio možda će raditi po principu kako su radili Špansku ligu, da otkupe prava prijenosa samo tri najveća kluba Juventusa, Intera, Milana (jer u BiH i regionu imaju najviše simpatizera). Isao sam na petpostavku neku, jer nevjerujem da će oni moći birati utakmice koje hoće, jer nisu mogli ni kad su Špansku prenosili, znam da je bilo slučajeva "lupam" da igra Valencia- Sevilla, a ovamo prijenosi Real - Getafe!

Ne znam što si se odmah upalio, nisam ništa loše mislio za ostale klubove, nego sam samo predpostavio kako bi moglo biti! Ili sad hoćeš reći da bi Roma bila atraktivnija ili je veći klub odo ova tri, ne kontam te uopšte!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 avg 2011, 19:01

To u spaniji je nakaradno bilo, a ono u italiji sto je obn prenosio je jos nakaradnije bilo. Ja mislim da bi simpatizeri svih klubova voljeli vishe da se prenosi sve i svasta, nego samo 2-3 kluba

A ako si vec aludirao da se prenose kao najbolji klubovi u Italiji i naveo ta tri onda mi nije jasno kako je tu Juventus upao, a sada zavrsio bez evrope. Mislim da se valjda gleda trenutna situacija, a ne ona od prije 20 godina. Sve u svemu ubjedjen sam da se to nece desiti i bezveze razglabamo
nema potpisa

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 avg 2011, 19:11

Admir_Sa je napisao/la:To u spaniji je nakaradno bilo, a ono u italiji sto je obn prenosio je jos nakaradnije bilo. Ja mislim da bi simpatizeri svih klubova voljeli vishe da se prenosi sve i svasta, nego samo 2-3 kluba

A ako si vec aludirao da se prenose kao najbolji klubovi u Italiji i naveo ta tri onda mi nije jasno kako je tu Juventus upao, a sada zavrsio bez evrope. Mislim da se valjda gleda trenutna situacija, a ne ona od prije 20 godina. Sve u svemu ubjedjen sam da se to nece desiti i bezveze razglabamo
pogledas broj navijaca Juventusa na balkanu dokle doseze snignal pa ce ti bit jasnije :mrgreen:

p.s. nisu ni Japanci prije 10 i vise godina masovno kupovali utakmice Perugie jer je dobar tim ,nego zato sto su imali Nakatu, a slicno Juve ima dosta navijaca na Balkanu, pa bolje je kupit Juventusove utakmice iako je zavrsio bez Europe nego nekog drugog ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 avg 2011, 19:13

Nemoj zezat, Juventus i sada ima navijaca ko svi zajedno :P :P :lol: Pa nece navijaci cagliaria popravit gledanost :P :P

Ako vec otkupe, ici se ono standradno...subota 20:30, nedjelja 15:00-20:30...ili ce se samo birati najzanimljivija tekma toga kola....

Nema sta drugo... ;)

Svjedno, preporucujem vam Arene, subota dvije tekme, nedjelja ona rana, pa 2 direktna prenosa u 15:00 i jedan kombinovani, sve to na tri kanala, te konacno vecernji derby...ludnica ce bit.....AAAAAAAA Volim Calcio :mrgreen: 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 09 avg 2011, 19:35

dje se te arene mogu nabavit a da nisi iz saraj'va :D gledati 5 takmi Calcia za vikend lijeci sve bolesti :lol: jos ti ljudi dali da biras...

a sto se tice ovih prenosa nasih mreza, pa normalno da ce se najvise prenosit trio, a ostali samo u nekim derbyjima tipa roma-udinese i tako to, kome je zanimljiva utakmica roma-catania :lol: ...a kada se sastavju svi vecinom sa slabijim ekipama, pa to je svima jasno gleda se trio ili netko od tria :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 avg 2011, 19:48

Uzmi MOJA TV i imas 4 Arene, vec smo pisali o tome sta i kako...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 avg 2011, 19:54

[youtube][/youtube]

mercato news, ili bolje receno natucanja, a i ja natucam italijanski pa samo malo samo skontao :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 avg 2011, 20:08

[youtube][/youtube]

very nice

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 avg 2011, 20:39

JuveSissoko je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:To u spaniji je nakaradno bilo, a ono u italiji sto je obn prenosio je jos nakaradnije bilo. Ja mislim da bi simpatizeri svih klubova voljeli vishe da se prenosi sve i svasta, nego samo 2-3 kluba

pogledas broj navijaca Juventusa na balkanu dokle doseze snignal pa ce ti bit jasnije :mrgreen:

p.s. nisu ni Japanci prije 10 i vise godina masovno kupovali utakmice Perugie jer je dobar tim ,nego zato sto su imali Nakatu, a slicno Juve ima dosta navijaca na Balkanu, pa bolje je kupit Juventusove utakmice iako je zavrsio bez Europe nego nekog drugog ;)
Ja, a sta je sa mnogobrojnim ljubiteljima fudbala koji neshto pretjerano nenavijaju ni za jedan tim, a vole gledati fudbal. Njih je kao manje nego navijaca juventusa na balkanu, u bh :roll: kako da ne

prije bi ljudi voljeli gledati svake sedmice juventus-catania, juventus-chievo, juventus-atalanta...nego roma-lazio, udinese-fiorentina, fiorentina-lazio, samdoria-genova, bari-lecce i slicne derbije :roll:
nema potpisa

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 avg 2011, 20:42

ne znam ja ti to gledam tako, cisto sa marketinske strane, gledao bih zagrizene navijace recimo Barse i Reala, koliko ih ima i kupio samo njihove utakmice, jer veca je vjerovatnoca da ce ti jedan navijac Barse ostat recimo subotom navece kuci i gledat Barsu nego sto ce neki gledalac spanske lige koji ne navija ni za jedan tim ostat tu subotu kod kuce, dakle gledaju se oni navijaci koji su stalno uz klub, a Barsinih i Realovih je vise nego Valencijinih ili Atl.Madridovih, i tako bi isao tom logikom, i vjeruj obezbjedio vecu gledanost nego u slucaju prenosenja svih utakmica, tipa Deportivo-Malaga i slicnih.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 09 avg 2011, 23:39

a ja nikako da skontam kako @sarajlija89 stavlja avatar Safeta Sušića / ISOVIĆA ! :mrgreen: a on Šaban :P

Zar nije logičnije ovaj ----> 8-)

slika

:lol:

sry na Off-u
Zadnja izmjena: Boateng_27, dana/u 10 avg 2011, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 avg 2011, 23:56

Safeta Sušića
:lol:

A ja ne kontam gdje vidis Papeta :lol:

Ma malo promovisem Sevdah, sta cu...meraklija sam :mrgreen: 8-)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 avg 2011, 12:57

spominjete prenose na OBN-u, ja koliko se sječam oni su kvalitetno prenosili Seriju A, jer su prenosili derbije, a glupi prenosi su bili na sportklubu jer su tamo uvijek prenosili slabije utakmice a ne derbije, jer su otkupili prava mislim tada od ovih manjih klubova pa si juvea, intera ili milana mogao gledat samo kada igra u gostima kod tih klubova
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 avg 2011, 14:23

Zavisi sta mislis pod "kvalitetno" :D :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 10 avg 2011, 14:59

effe_sa je napisao/la:spominjete prenose na OBN-u, ja koliko se sječam oni su kvalitetno prenosili Seriju A, jer su prenosili derbije, a glupi prenosi su bili na sportklubu jer su tamo uvijek prenosili slabije utakmice a ne derbije, jer su otkupili prava mislim tada od ovih manjih klubova pa si juvea, intera ili milana mogao gledat samo kada igra u gostima kod tih klubova
Prve dvije sezone su bili glupi prenosi tj. 2005 i 2006. godine... :D

Da, još nešto...

Pročitah da Sportmediaset od sljedeće sezone ukida emisiju Contro campo...

A meni je tako draga bila...bolja 100 puta od one Domenice sportive na RAI-u...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 11 avg 2011, 13:26

Matias Silvestre iz Catanie otišao u Palermo, Papa Waigo iz Fiorentine u Ascoli, Paolo Zanetti iz Torina u Grosetto. PSG se zainteresirao za Gilardina te se uključio u borbu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 avg 2011, 13:49

Maxi Lopez na putu za Firenzu.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 11 avg 2011, 17:20

imali kakvih novosti za prenose na mreži plus? imam hs kablovsku samo eurosportove i arenu 1 :(
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.