jesi to odigro kladionicu priznajEmir_ZENICA je napisao/la:Sretno Sarajevo aBd da prodjete ...2:1 za Trnavu![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
19TM87 je napisao/la:jesi to odigro kladionicu priznajEmir_ZENICA je napisao/la:Sretno Sarajevo aBd da prodjete ...2:1 za Trnavu![]()
A C A B !
Jos maloooooooo...
samo hrabro momci
samo hrabro momci
-
DIREKTOR PITAR
- Kontakt:
idemo momci hrabro do zadnjeg atoma snage pa da proslavimo prolaz
Mora jbg dje cemo ako necemo kod nasih,svaka im cast sto rade textualni prenos
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako izdrzimo prvo poluvrijeme sve je moguce..
-
DIREKTOR PITAR
- Kontakt:
1 - 0 za spartak 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Šteta za Sarajevo 
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
eh **** ga isto zrinjski primili smo rano gol sad valja konsolidovat redove a nismo mi balkanci talentoani za to..ipak nada umire zadnja
skoro pa u istoj minuti kad smo ga mi primili..valjda nećete doživjeti našu sudbinu
samo hrabro
samo hrabro
Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....
bogami kako igraju, vasa sudbina bi nam super odgovaralaul_zri_mo je napisao/la:skoro pa u istoj minuti kad smo ga mi primili..valjda nećete doživjeti našu sudbinu![]()
samo hrabro
Jos se povukli.Za plakat.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
pa ja cu poludit jebote, na **** maloprije mi pocrveniloo ono i pise 1:1, ja skacem po kuci ko kreten kad ono greska, pa **** vam majku 
-
DIREKTOR PITAR
- Kontakt:
Ja koliko sam primjetio nema šanse da se uđe na fksinfo.com toliko je ljudi logovano i prati tekmu na forumu live...evo uđete na ovu slovacku i pratite komentar ma slovackom jeziku tacni su u minut...
http://www.onlajny.sk/detail.php?id=660&hra=fotbal
http://www.onlajny.sk/detail.php?id=660&hra=fotbal
[quote="DIREKTOR PITAR"]Ja koliko sam primjetio nema šanse da se uđe na fksinfo.com toliko je ljudi logovano i prati tekmu na forumu live...evo uđete na ovu slovacku i pratite komentar ma slovackom jeziku tacni su u minut...
http://www.onlajny.sk/detail.php?id=660&hra=fotbal[/quote
sportsport.ba radi live dosta solidno na naslovnici
http://www.onlajny.sk/detail.php?id=660&hra=fotbal[/quote
sportsport.ba radi live dosta solidno na naslovnici
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Stativu Spartak pogodio losi smo 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
pu **** te dan, moraju zabiti pogodak
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bing [Bot], boki86, haklamas, mosarajvosa83 i 74 gosta.