Posudili smo ga,kao i pola juniora.Ba Ze je napisao/la:jel to posudba ili je potpisao za Bosnu ?VisokoTM87 je napisao/la:Semir Dzip 4x4 zašlajdro u visokom i ostaje u Bosni![]()
2 liga centar toliko o novom dzeki
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ma Fočić ga povuko za sobomBa Ze je napisao/la:jel to posudba ili je potpisao za Bosnu ?VisokoTM87 je napisao/la:Semir Dzip 4x4 zašlajdro u visokom i ostaje u Bosni![]()
2 liga centar toliko o novom dzeki
Kažete sjetit cemo se mi Stanica, a ja opet kazem da je bolje bilo dok je Stana igro, sto dokazuje i tekma protiv Serifa .... jednostavno uigraniji su i brze lopta isla dok je stana igro .. .
-Karic
Markovic-Bogi-Nijema-Stana
-Stanceski-Zola
Besa-Zeba-Smaja(Visca)
-Adilovic
-Karic
-Stanceski-Zola
Besa-Zeba-Smaja(Visca)
-Adilovic
Vi ne odustajete od Stanceskog?nime_tm87 je napisao/la:Kažete sjetit cemo se mi Stanica, a ja opet kazem da je bolje bilo dok je Stana igro, sto dokazuje i tekma protiv Serifa .... jednostavno uigraniji su i brze lopta isla dok je stana igro .. .
-Karic
-Stanceski-Zola
Besa-Zeba-Smaja(Visca)
-Adilovic

- AzuR SlasH
- Kontakt:
Zasto bi odustajalijubitubi je napisao/la: Vi ne odustajete od Stanceskog?Dajte otpustite ga,samo vam bezveze pare uzima,covjek dvije lijeve ima.

Jel se Baljić oporavio ? Valjda će on i Ramić, koji je valjda puno bolji i potencijalniji igrač od njega, dobijati minutažu. Ako se Selimović ne snadje u napadu i bude igrao samo na krilnoj poziciji, naravno
AzuR SlasH je napisao/la:Zasto bi odustajalijubitubi je napisao/la: Vi ne odustajete od Stanceskog?Dajte otpustite ga,samo vam bezveze pare uzima,covjek dvije lijeve ima.
?
Zato što se oni pojedoše jer je od njih došao nama!

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Da,bas je to,mi ga zelimo.
Ja samo kazem da je los igrac,a cim ga vas trener ne koristi vec drugu sezonu za redom,to nesto govori.

on je tu tek nešto više od pola godinejubitubi je napisao/la:Da,bas je to,mi ga zelimo.Ja samo kazem da je los igrac,a cim ga vas trener ne koristi vec drugu sezonu za redom,to nesto govori.

Ajd dobro,kako vi kazete.Ja vam kazem da je 80% ka.rina,20% nesto bljesne.
sto si onda zapeo za njega toliko, rijesili smo vas karine igraca i zdravooo.jubitubi je napisao/la:Ajd dobro,kako vi kazete.Ja vam kazem da je 80% ka.rina,20% nesto bljesne.
NO PYRO NO PARTY
Perica Stancevski **** od igracaBuu je napisao/la:sto si onda zapeo za njega toliko, rijesili smo vas karine igraca i zdravooo.jubitubi je napisao/la:Ajd dobro,kako vi kazete.Ja vam kazem da je 80% ka.rina,20% nesto bljesne.
haj mrš s teme botino mrtva
imašš one svoje tamo benoviće stakiće **** materne voz odavde

- nookey
- Kontakt:
još jednaellaxaz je napisao/la:je li ostalo još karata?nookey je napisao/la:Kupljena godišnja, Dino je dole u prostorijama do 5![]()

šalim se, ne znam čini mi se da mi je broj negdje oko 300
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Eee kada sam ja svasta govorio za Stanceskog da nije igrac za sampiona,da nece da radi,mnogi su mi govorili kako nisam upravu.arbitar je napisao/la:on je tu tek nešto više od pola godinejubitubi je napisao/la:Da,bas je to,mi ga zelimo.Ja samo kazem da je los igrac,a cim ga vas trener ne koristi vec drugu sezonu za redom,to nesto govori.
i ukoliko promijeni pristup na treninzima i malo poradi na sebi na njega ce se ozbiljno racunati
Upravo ovo sto si ti rekao i jeste njegov najveci problem,sto on nece i zbog toga je mnogo limitran igrac.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Muamer Svraka
Muha bez glavelarsson je napisao/la:Muamer Svraka
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
- Kontakt:
Nije mi jasno sta ste se ufatili zole da igra u prvom timu kad je lik nula,treba njemu iskustva u drugoj ligi
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
-
- Kontakt:
preselijo na tribine da navijaHamo je napisao/la:Šta je sa Stanićem

Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Google Adsense [Bot], Hansestadt, kulinban1189, Lokomotifa i 53 gosta.