Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 09 avg 2011, 17:39

Pustiti Quagliarellu za Vragasa ili bilo kako da Q ode, to će biti velika greška. Dobro mogao bi biti na klupi, jer na početku će Matri i Vučinić biti unutra, ali šta ako bude povreda?, odlazak Q znači ostanak Amaurija i Iaquinte, jer jednostavno zbog povreda (godina Del Piera i Tonija), Juventus ne može ući u sezonu sa 4 napadača. A ako se odluči žrtvovati Q za Vragasa to je velika glupost!

Pa bolje prodati Amaurija 6 miliona, Martineza 4 miliona, otpustiti Grygeru, Grossa, Maninngera i ovih 10 miliona + plate ovi otpušteni = Vargas!

Haj da su se prodali ovi igrači koje sam nabrojao gore, pa sad da se proda još neko od ovih boljih, ali gdje je logika da imas u timu ove kloceve i da oni ostaju, a da prodajes igrače koji vrijede, bila bi velika glupost.

Znam da je imao tešku povredu, ali Q će se aBd vratiti i biti kao prošle sezone i bolji!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 09 avg 2011, 17:42

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja ipak mislim da će udarni napadački dvojac činiti Quagliarella i Vučinić, a ne Matri i Vučinić...

U napadu imamo toliko rješenja tako da će vjerovatno prednost imati oni igrači koji su u datom trenutku u najboljoj formi.
Matri je jedini siguran u prvih 11 jer je klasična prva špica,svi ostali će se rotirati. Lično za mene je Quaglia bolji igrač od Vučinića.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 avg 2011, 17:47

Da, Matri jeste jedini klasični špic...

Ali fazon je što Conte želi igrače koji se što više kreću i mjenjaju pozicije, oni koji su puni kombinatorike i svega ostaloga...tj. poluvalentne igrače...nešto u stilu Barce ili Man.Utd-a.

Zato mislim da će igrati Vučinić i Quagliarella...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 09 avg 2011, 17:49

Oxygen je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ja ipak mislim da će udarni napadački dvojac činiti Quagliarella i Vučinić, a ne Matri i Vučinić...

U napadu imamo toliko rješenja tako da će vjerovatno prednost imati oni igrači koji su u datom trenutku u najboljoj formi.
Matri je jedini siguran u prvih 11 jer je klasična prva špica,svi ostali će se rotirati. Lično za mene je Quaglia bolji igrač od Vučinića.
O tome bi se dalo diskutovati, otprilike im je bila ista trzisna cijena, a ko je bolji? tesko je to odrediti. Recimo, da je Q lakse zabija golove i krasi ga jednostavnost. Mirko je cesto asistent i vise ucestvuje u igri i jos moze da igra i krila.
Po meni je Mirko kompletniji, bar, za dlaku :D

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 09 avg 2011, 18:02

Neka tebe tamo, imamo mi bolji...

Džeko:''Žao mi je sto nisam prešao u Juventus''.

ovaj ranieri po starost poceo da trabunja...

Ranieri: Totti je bolji igrač od Del Piera

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3992.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 09 avg 2011, 18:05

BigBen je napisao/la:Neka tebe tamo, imamo mi bolji...

Džeko:''Žao mi je sto nisam prešao u Juventus''.

ovaj ranieri po starost poceo da trabunja...

Ranieri: Totti je bolji igrač od Del Piera

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3992.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Po ovoj izjavi vidi se da se razumije u fudbal ko Mara u kriv urac...
Zao je i meni sto Dzeko nije presao jer bi u BiH dobili dosta novih ''navijaca'' ali je sam sebi zatvorio vrata gujicom jer je poletio za parama...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 avg 2011, 18:09

Ma Džeko će propasti i ove godine, jedino će uzeti lovu ništa više...

Meni je s druge strane drago što nije došao...Da je došao sigurno nam sad u napadu ne bi igrali Quagliarella i Matri...A po mom skromnom mišljenju Džeko nije bolji od njih.
Ž '21!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 09 avg 2011, 18:10

Bianconeri1988 je napisao/la:Ma Džeko će propasti i ove godine, jedino će uzeti lovu ništa više...

Meni je s druge strane drago što nije došao...Da je došao sigurno nam sad u napadu ne bi igrali Quagliarella i Matri...A po mom skromnom mišljenju Džeko nije bolji od njih.
Ja sam rekao sa marketinske strane, ali bolji je sigurno igrac od Matria i Kvalje ali nije od Vucka...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 09 avg 2011, 18:50

Dok je bio u formi bio je bolji od nasih napadaca, i nadao sam se da ce doci jer sam mislio da bi se sjajno uklopio i da bi nastavio igrati kako je igrao, ali opet da li je vrijedio onoliko mislim da nije i da je iz tog razloga bolje sto nije dosao.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 avg 2011, 19:08

Dzeko bi nam dobro dosao, al kad vidis odnos novca koji bi trebao biti ulozen u njegovu kupovinu, i kupovinu Quaga i njegove golove te transfer iznos, skontas lijepo da je Quag bolje rjesenje, ovo gore Martinez+Amauri za Vargasa, e koliko god bili glupi, ipak Vargas nije toliko skup, bolje prodat Martineza i Amauria posebno, uzet te pare i kupit kakvog talenta, a ne davat dva igraca skupo placena za Vargasa, ima boljih rjsenja od ciste zamjene.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 avg 2011, 19:27

"cujem" ni Alex nije bas tako daleko :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 avg 2011, 19:29

Ja vjerujem Conteu, na nama je da to podrzimo....

Bice i za nas nafake ove sezone, aBd...

Alex bi bio odlicno rjesenje... 8-) To je vec konkurentan tim + dobro lijevo krilo....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 09 avg 2011, 20:38

Procitao sam danas da PSG nudi Fiorentini za Gilardina 15M, ako bi ga prodali onda bi mozda prihvatili Amauria i Martineza, tu nemam misljenja da li ih je bolje zamijeniti ili prodati ali da se hoce vise pokriti to krilo i da ne brinemo :)
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 avg 2011, 20:44

Glupost je napisao/la:Procitao sam danas da PSG nudi Fiorentini za Gilardina 15M, ako bi ga prodali onda bi mozda prihvatili Amauria i Martineza, tu nemam misljenja da li ih je bolje zamijeniti ili prodati ali da se hoce vise pokriti to krilo i da ne brinemo :)
ako uzmu za Gilu 15 miliona nek se udaraju u guzicu i zahvale seicima, ja za njeg vise od 10 miliona ne bih dao, on ti je "poor man's Inzaghi"

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 avg 2011, 21:22

Bruno Alves: “Juventus? I’d love to play there. One of the best clubs in the world”

“But, I know nothing about their interest. I leave it all to my agent"

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 09 avg 2011, 22:16

Kakvo mjenjanje Q za Vargasa...ma bjazziii Viola :lol:

Al fkt, nikad necemo vratiti onaj "teamspirit" ako se igraci jedne sezone kupuju, druge prodaju/posudjuju.
To nikako nisu odlike jednog kluba koji hoce zeli da se vrati !!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 avg 2011, 22:40

Davno sam ja skontao da Marotta čeka da se u Fiorentini riješi situacija oko Gilardina pa da im uvali Amaurija i Martineza u paketu... :lol:

Ovo sa Eliom je bio sam pucanj u prazno :mrgreen:

Namaz je ovaj naš... :D
Ž '21!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 avg 2011, 00:05

ma ja jos uvijek imam neke nade da ce Dzeki i naredna sezona biti onako, pa da ce ga Marota klepiti na posudbu uz mogucu kupovinu za 15-20 miliona hehehe i onda da procvjeta gdje mu je i mjesto.. Dzeko-Vucinic;Krasic-Vargas-Vidal-neki sjajan veznjak i idemo za 2 sezone opet po LP :P puste zelje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 avg 2011, 00:18

Svaki dan me sve već euforija obuzima, jedva čekam da krene Calcio :D

Sad gledam onu sliku o poslovanjima klubova, i vidim Juve ne računajući ovaj prelazni rok u minusu samo -4,5 miliona, zamislite da je Marotta bio od 2006, pa sad bi bili najbogatiji klub na svijetu :lol: ! Još kad uzemo da smo bili u drugoj ligi, zamisli da je ostao onaj stari Juve dan bi bili najjači :(

Ali dobro je nismo u velikom minusu neka ove sezone bude i minus od 40-tak miliona, od naredne će biti mnogo veći prihodi (stadion + aBd LP), samo još stopera i lijevo krilo i odličan merkato!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 10 avg 2011, 00:22

JuveSissoko je napisao/la:Bruno Alves: “Juventus? I’d love to play there. One of the best clubs in the world”

“But, I know nothing about their interest. I leave it all to my agent"
Jos gajite nadu aa :P

Bruno ostaje da igra l.prvaka sa Zenitom,imate vi Barzaglia,ha ya :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.