FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FCS-FCS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCS-FCS » 08 avg 2011, 21:23

hordas'87 je napisao/la:budi kulturan i raspitaj se prije nego dodjes ovdje da lupas gluposti
to mi ti o kulturi pricas :lol: :lol:
da nisi kakav umjetnik :lol: :lol:

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 08 avg 2011, 21:24

theprodigy je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Halo @ mornari iz tz... nije vam ovo politički forum i kanite se markala i kapije. Juce ste doživjeli još jedno evropskog navijanje od HZ u kojom ama bas nijedna tužba stvar na vas račun nije otpjevana. A vi kao stari provincijalci i likovi kojima sve smeta sto dolazi iz SA...fol hebete horde, fol vi mangupi. I onda se cudite kad vas kamenuju-prebiju. U jednom trenutku sakandirate Vedran Puljic a već za 5 min vrijedjate..???
Nama je dobro poznata vaša mržnja -komplex ( ne samo prema našem klubu) nego općenito prema svemu sto dolazi iz našeg grada . Robija je imala isti takav stav ali kako god prolaze(i poslije dosta degeneka) revidirali su stav i puno su normalniji. Toplo vam preporučujemo istu stvar...!!!!
nisam bio na tekmi, ne znam kakvog je tipa bilo vrijedjanje, al sta ocekujes ti, da navijaju sarajevo ili horde zla. citajuci tvoje postove vidim da si neki napacenik teski, i ne znam stvarno zasto tako pises. boli te neka stvar za slobodom i njihovim navijacima, navijaj za nas tim i rijesen problem. imam osjecaj da vise mrzis ove druge klubove nego sto volis sarajevo, polako brate. njima svaka cast za skandiranje VP
Ovo je najbolji post na ovoj temi.Bravo majstore :!:
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 08 avg 2011, 21:27

rapitaj se malo o tom djaficu prije nego sto ga pocnes faliti
znaci gotivio ga ibrak pa moramo i mi
sto ga tolko gotivis sviju ti i sto ce nam on na plati kad ce ti pocet limun igrati a i skoro
imas objasnjenje ????

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 08 avg 2011, 21:32

nisi bio na tekmi i ovdje pametujes..da nisi gledo ligu petice (ma ja nije jos pocela)
i sta tebe briga sta ja volim ili mrzim...imas ti dovoljno svojih problema...prvi ti je kako doci na tekmu
a drugi ti je mnogo zesci
a kad vidim da te male strumfetice podrzavaju ...svima je SVE JASNO

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 08 avg 2011, 21:45

Nikad ne pisem ovdje na ovoj temi, ali kad vidim ovog balavca "FCS" kakve gluposti prosipa smuci mi se ko sve zivi u mom gradu.
Znam da je off-topic, ali moram ovom bali objasniti, ZASTITARI imaju 50 km na utakmniciama(koncertima,partijima...) I ne rade po satu nego po dnevnici, dodzu sat vremena prije utakmnice i ostanu pola sata poslje utakmnice otprilike nekih tri sata.I ako na derbyu ima 80 zastitara to je 4000KM, a ne nekih 12,000 koliko ti racunas.Stvarno si malouman,retardiran i iskompleksiran !
Radio sam, i ne moze me niko uciti, ali najgore kad se neko pravi pametan, a ustvari nije navrsio ni 18 god i nema 60 kg i on glumi nekog mangupa preko tastature, kao da je cijelu pamet svijeta pokupio.

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 08 avg 2011, 22:14

FCS-FCS je napisao/la:nisi bio na tekmi i ovdje pametujes..da nisi gledo ligu petice (ma ja nije jos pocela)
i sta tebe briga sta ja volim ili mrzim...imas ti dovoljno svojih problema...prvi ti je kako doci na tekmu
Smiri malo jarane. Popusti covjece ... nek svako cuva za sebe misljenje o drugima. Boli me neka stvar sta ti mislis o Slobodi,sta tamo neki misli o Zelji,sta neko misli o Velezu. Ja dodjem na ovaj forum da procitam neku vijest o svom klubu FK SARAJEVU,a ne da saznam vijest kako neki momak mrzi Slobodu iznad svega. (Lupam to iznad svega) ...
1946

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 08 avg 2011, 22:40

FCS-FCS je napisao/la:nisi bio na tekmi i ovdje pametujes..da nisi gledo ligu petice (ma ja nije jos pocela)
ja cim ustanem iz kreveta idem idem na tekmu, to je jedini razlog sto nisam bio na tekmi, za mene postoji samo jedna liga i jedan klub nikakve petice i pm, bezze gusimo temu a nista pametno da napisemo o fks. nisam mislio da udjemu raspravu sa tobom al morao sam ovo napisati, ostalima se izvinjavam sto moraju ovo citati. aBd pobjeda protiv toska, idemo dalje

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 08 avg 2011, 23:16

Goška :D next stop i naravno uzimamo :)
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2011, 23:18

Ovaj FCS-FCS nije normalan frajer na forumu je da bi provocirao , cuj sto vrijedjaju :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 avg 2011, 23:19

VEDRAN PULJIC poz od vjerne fukare ;) bez provociranja
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 08 avg 2011, 23:20

Samo ga lagano ingorirajte. ;)

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 08 avg 2011, 23:21

sjever je napisao/la:Goška :D next stop i naravno uzimamo :)
gosk, tosk... sve je to isto :D
idemo pobjedit pa onda cekat prandelija :D

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 09 avg 2011, 09:37

Fakat, eto prandelija na mjesto zločina.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 09 avg 2011, 12:29

theprodigy je napisao/la:
ja cim ustanem iz kreveta idem idem na tekmu, to je jedini razlog sto nisam bio na tekmi, za mene postoji samo jedna liga i jedan klub nikakve petice i pm, bezze gusimo temu a nista pametno da napisemo o fks. nisam mislio da udjemu raspravu sa tobom al morao sam ovo napisati, ostalima se izvinjavam sto moraju ovo citati. aBd pobjeda protiv toska, idemo dalje
Ma pusti djecu :mrgreen: , svi smo mi bili pacenici po forumima sa 14-15 godina :D

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 09 avg 2011, 13:27

sjever je napisao/la:Goška :D next stop i naravno uzimamo :)
:D na gosk sam mislio, ne znam odakle se stvori tosk :D

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 09 avg 2011, 16:05

Znam da nije vezano sa temom, ali moze li mi iko reci kako mogu ugasiti ovaj profil jer mi se zgadio ovaj forum
unaprijed hvala

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 09 avg 2011, 16:06

jel zna neko koliko je citluk udaljen od mostara?

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 09 avg 2011, 16:11

pastore je napisao/la:jel zna neko koliko je citluk udaljen od mostara?
20km..oko 15-20 min voznje

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 09 avg 2011, 17:23

FC BAYERN je napisao/la:Nikad ne pisem ovdje na ovoj temi, ali kad vidim ovog balavca "FCS" kakve gluposti prosipa smuci mi se ko sve zivi u mom gradu.
Znam da je off-topic, ali moram ovom bali objasniti, ZASTITARI imaju 50 km na utakmniciama(koncertima,partijima...) I ne rade po satu nego po dnevnici, dodzu sat vremena prije utakmnice i ostanu pola sata poslje utakmnice otprilike nekih tri sata.I ako na derbyu ima 80 zastitara to je 4000KM, a ne nekih 12,000 koliko ti racunas.Stvarno si malouman,retardiran i iskompleksiran !
Radio sam, i ne moze me niko uciti, ali najgore kad se neko pravi pametan.........
A i ti si nasao pametovati. kakvih ba 4.000 KM??? To sto si ti 'radio' ne znaci da si adekvatan sagovornik za tu temu. Zastitare ne placa FKS nego njihov gazda i FKS nema nikakve veze sa tih 50, 30 ili 80 KM koliko ih njihov gazda placa!! Klub dobije fakturu od 'gazde' o kojem 'gazda' naravno ne racuna samo dnevnice vas radnika nego ukupnu organizaciju obezbjedjenja utakmice i te cifre znaju ici i do 4x od te cifre koju spominjes, u zavisnosti od velicine i vaznosti same utakmice.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 09 avg 2011, 17:52

Ma pusti UPS...sve znaju, čak da imam 15-16 god...jao provale a ti znaš da sam puno puno stariji...al et, odusto sam od daljnje polemike da ne ide u off ionako je previše svega. Pa počeli su me napadati i likovi koji uopste nisu bili protiv slobode ali ipak pametuju. Pozz ups brate

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 24 gosta.