don_burza je napisao/la:Lik nije odbio spaniju odbio je kanadu ekipu sastavljenu od pekara frizera I vulkanizera.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
don_burza je napisao/la:Lik nije odbio spaniju odbio je kanadu ekipu sastavljenu od pekara frizera I vulkanizera.
Najbolje bi ti bilo kad bi našao na wikipediji trenutni sastav reprezentacije Kanade , pa onda nešto pričao.don_burza je napisao/la:Lik nije odbio spaniju odbio je kanadu ekipu sastavljenu od pekara frizera I vulkanizera.
Ma pretjeruje @don burza, nadje se tu i poneki curlingas na cekanju.rajvoSa1945 je napisao/la:Najbolje bi ti bilo kad bi našao na wikipediji trenutni sastav reprezentacije Kanade , pa onda nešto pričao.don_burza je napisao/la:Lik nije odbio spaniju odbio je kanadu ekipu sastavljenu od pekara frizera I vulkanizera.
Toliko o tvom nogometnom znanju , ali opraštam ti s obzirom da si pokušao biti smiješan.
hmmm let's seerajvoSa1945 je napisao/la:Najbolje bi ti bilo kad bi našao na wikipediji trenutni sastav reprezentacije Kanade , pa onda nešto pričao.don_burza je napisao/la:Lik nije odbio spaniju odbio je kanadu ekipu sastavljenu od pekara frizera I vulkanizera.
Toliko o tvom nogometnom znanju , ali opraštam ti s obzirom da si pokušao biti smiješan.
Eto opet valjaš neke nepovezane gluposti , ali dobro bar nisi wannabe Paja.don_burza je napisao/la:hmmm let's seerajvoSa1945 je napisao/la:Najbolje bi ti bilo kad bi našao na wikipediji trenutni sastav reprezentacije Kanade , pa onda nešto pričao.don_burza je napisao/la:Lik nije odbio spaniju odbio je kanadu ekipu sastavljenu od pekara frizera I vulkanizera.
de Guzman legendarni igrac hanovera da se enke nije zakacio sa vozom stadion h96 bi se u buducnosti guyman arena
David Edgar odigro nevjerovatnih 35 utakmica u karijeri , dobio ime po bekamu i davidsu da bude malo fudbalskije inace pravo ime mu je jack the barber
de rosario i friend su jedini vrijedni paznje
a da su vulkanizeri za nase JESU
upravu sidon_burza je napisao/la:ma dobro malo zajebancije nikom neskodi
al skontaj i sam da je u kojem slucaju umjesto kanade engleska koga bi onda izabro began
Kako moze jedan ovakav komentar "prezivjeti" toliko sati.Ko god se ne slaze sa Papetovom odlukom je idiot i ko god bi htjeo pokusati ponovo naci zajednicki jezik sa Begovicem bi trebo da ga popusi?emir_ je napisao/la:ako me pamćenje dobro služi pozivao ga je pape od kada je i selektor repke, a posljednja dva puta ovaj polubosanac se nije udostojio javiti na telefon a kamoli doći na okupljanje. Idiot, jeste kao i svako onaj tko misli da je pape kriv. Spaha ga je lično zvao na aerodromu kada su ga svi čekali ali nije se javljao.
Ja kažem da svako onaj tko misli da asmiru treba padati na koljena neka to i učini a onda neka mu i popuši!!
„Saša nije igrač koji će sjediti na klupi. On je potreban ovoj ekipi i dobit će priliku u ovoj, ali i narednoj utakmici kvalifikacija sa Bjelorusijom ", rekao je Sušić.
„Priliku će dobiti fudbaleri kojima prvenstvo počinje kasnije, jer želim da prije Bjelorusije što veći dio tima ima nekoliko jakih utakmica u nogama. Zec će igrati cijeli meč, jer želim da vidim njegove mogućnosti i koliko se dobro snalazi sa Edinom Džekom“
Ma mora biti karti..nije to sad neka euforija da se sve rasproda u roku jednog danasikirica je napisao/la:Ljudi,mogu li se kupiti karte u Centrotransu u Visokom?
Ako se ne mogu da li ce biti karti pred utakmicu na Kosevu?
Ne mislim da se ikada mijenjaju mjesta gdje se karte mogu kupit. Imas centrotrans, i eurolines il pred tekmu kupit.el_ninjo je napisao/la:ja se izvinjavam akoo je biloo![]()
samoo da pitam gdje se karte mogu jos kupit osim u centrotransu ??
hvalla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.