FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

500
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 500 » 08 avg 2011, 23:57

lisander je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la: Sutra u 11 sati ... uredjenja juga stadiona Grbavica!

Ma radi se to vec 7 dana..Farbat ce se onaj podzid :D da malo osvjeze pocrnilo je previse!
Znaci zidanje malterisanje farbanje :D
dao klub 10 milja da se jug uredi :mrgreen:
aham, Tica uzeo 9 milja da renovira Metro, a milja ostaje da se ofarba to :lol: :lol:
Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 avg 2011, 00:05

Jel sigurno to za renoviranje da ne dolazim bezveze!?

Da ubijem još jedan dan posta čineći dobro djelo... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 09 avg 2011, 01:16

Jedno pitanje ....

Evo gledam onaj go Bajre Haubice sto je dao ovog vikenda. Nekako ne mogu da zamislim Adilovica da onako primi loptu u trku i " BESKOMPROMISNO " odvali u Engleskom stilu po golu sve u 2 sekunde.

Iskreno mislim da vam se Amar malo previse nonsalantno odnosi prema igracima ovako generalno, mozda se olako odrekao Haubice ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Ba Ze
Kontakt:

Post Postao/la Ba Ze » 09 avg 2011, 01:18

kimbo je napisao/la:Jedno pitanje ....

Evo gledam onaj go Bajre Haubice sto je dao ovog vikenda. Nekako ne mogu da zamislim Adilovica da onako primi loptu u trku i " BESKOMPROMISNO " odvali u Engleskom stilu po golu sve u 2 sekunde.

Iskreno mislim da vam se Amar malo previse nonsalantno odnosi prema igracima ovako generalno, mozda se olako odrekao Haubice ..
ma *ebo te haubica, lik je zabio jedan gol i to je to.U ono utakmica što je igrao gubio se po terenu nije zna gdje će.
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 avg 2011, 01:20

haubicu je naso u famosu nesto je vidio u njemu pa ga doveo, bajro slomio nogu + malo polijen nece da trci vidjet ces kad bude cjelu tekmu igro i to je to jbg ako nista momku je spasio karijeru
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 avg 2011, 01:21

Bajro je dobra haubica, ali jednostavno se ne uklapa u taktičke zamisli Amara Osima i ne može da ispuni na terenu ono što šef traži od njega...u tom grmu leži zec!
Ž '21!

Ba Ze
Kontakt:

Post Postao/la Ba Ze » 09 avg 2011, 01:21

Evo se ovaj Varaždin raspade izgleda, trebalo bi tu potražiti kakvog igrača pa da ga dovedemo džabaluka kao i Kvesića ;)
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 avg 2011, 01:27

Jedino desnog beka...

Ta pozicija škripi, ostalo je sve popunjeno :D

Ima Vugrinec u napadu! Ali star je on više! :D
Ž '21!

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 09 avg 2011, 02:04

http://www.footballuser.com/search/Bosn ... evo/page/3" onclick="window.open(this.href);return false;

Pogledajte malo ove formacije

Zamislite ovu petu dole :lol:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 09 avg 2011, 02:17

A sta ti je ovdje pitanje?

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 09 avg 2011, 07:39

Šta je s ovim našim dole u klubu?
Odem juče da kupim godišnju oko pola 5, nigdje nikog, zaključane prostorije???
Pa j*ebemu miša mrtvog, umjesto da pozivaju raju da se napravi kampanja kao u pretprošloj sezoni da se proda što više ulaznica, oni odbijaju i ovu raju što sama dolazi da kupi...

Mislim ako im je radno vrijeme do 5 WTF??? Mi koji radimo do pola 5 ne možemo prije doći, nigdje veze...
Stvarno neozbiljno, to me najviše nervira!!! Daj zaposli nekog momka nek radi ako vam se ne radi, a ne ovaj odnos kao prema budalama, piše na službenoj stranici od čini mi se 9 do 5, a nigdje nikog???
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 09 avg 2011, 09:17

Nadam se da ce neko za nas koji radimo postaviti slike sa te radne akcije na jugu, unaprijed hvala
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 avg 2011, 09:18

Hawking je napisao/la:
Joint_Union je napisao/la:Bila ova emisija o Premijer ligi na BHT-u. Bili gosti Amar i trener Širokog Karačić.
Hajd makar neka fajda ima od ove mojaTV, mogu pregledat ono što je već prošlo...

ima neki link ili?

imal negdje video nisam gledao?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 09 avg 2011, 09:41

PA NISTE VI NORMALNI KAD UOPSTE PRICATE O OSIMOVOM ODLASKU :o :o :o :o :o
Sad je i zvanicno dokazano kolko smo mi pohlepan narod :/

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 09 avg 2011, 09:59

Amar_TM87 je napisao/la:PA NISTE VI NORMALNI KAD UOPSTE PRICATE O OSIMOVOM ODLASKU :o :o :o :o :o
Sad je i zvanicno dokazano kolko smo mi pohlepan narod :/
Ma glupani to procaju, oni bi da nam dodje Simo Krunić ili Hotić Demir, pa da se borimo za opstanak u ligi

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 09 avg 2011, 10:18

PIRKE33 je napisao/la:
Ova je dobra...nisam do dan danas cuo gluplju izjavu od onog lika....
pricekaj jos koji dan. vidis jado da ti je mozak ubagovan, kasne ti informacije... mozda ti sve dodje tobe, pa skontas bit mog posta. nisam pisao o atomskoj fizici...
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 09 avg 2011, 10:37

Kako sta debili ljudi, pa koga dovesti na njegovo mjesto, koga mozda mozda kao Zvezda prosincekog da mi Stanica dovedemo ili Bazdarevica , pa nebudite smjesni, kad se sjetim samo da smo trenirali i igrali u razlicitoj opremi, da nam je brajlovic mesara bila sponzor i stajala na dresu, dana buba dialiba nije imao za kiflu i da nas je 200 na jugu bilo, pa kako vas i njih i sve one koji su protiv Osima nije stid. AMAR AMAR OSIM OSIM

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 09 avg 2011, 10:42

tm87gigo je napisao/la:Kako sta debili ljudi, pa koga dovesti na njegovo mjesto, koga mozda mozda kao Zvezda prosincekog da mi Stanica dovedemo ili Bazdarevica , pa nebudite smjesni, kad se sjetim samo da smo trenirali i igrali u razlicitoj opremi, da nam je brajlovic mesara bila sponzor i stajala na dresu, dana buba dialiba nije imao za kiflu i da nas je 200 na jugu bilo, pa kako vas i njih i sve one koji su protiv Osima nije stid. AMAR AMAR OSIM OSIM
Zaboravih napisati da smo moglu Husrefa Musemica dovesti, ma dajte ljudi uozbiljite se ako ima ozbiljnih

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 09 avg 2011, 10:51

DRHAUSE je napisao/la: Da zaboravio sam te navijače Barselone, Reala ,Man utd , Arsenala,Milana ,Intera ,Bajerna koji svoj život ispunjavaju gledajući milionere u kilometrima udaljenim gradovima misleći da navijati za neki vještački klub znači biti nešto.
Samo tako liče na one naivne kineze koji se tuku tamo po onoj đungli im od države zbog klubova koji su tu samo radi njihovog novca.NAŠ fudbal je naš fudbal i meni je kao takav najbolji, više sam uživao juče u utakmici sa pecare nego u finalu LŠ. :P
Evo ja sam zakleti navijac Barce od 98 godine, od kad navijam i za Zelju. Na Grbavici je tesko naci utakmicu koju sam propustio, znao sam biti medju 300-400 ljudi na stadionu, za vrijeme svih mandata, za vrijeme bojkota i svega.

Jes da ja i ne pljujem po Amaru u i napadam one koju pljuju ali nemoj tako pricati o simpatizerima evropski klubova, bezveze prozivas sa tim ljude koji apsolutno nisu zasluzili da ih se proziva.
Mes Que Un Club

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 09 avg 2011, 10:58

Hawking je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la: Da zaboravio sam te navijače Barselone, Reala ,Man utd , Arsenala,Milana ,Intera ,Bajerna koji svoj život ispunjavaju gledajući milionere u kilometrima udaljenim gradovima misleći da navijati za neki vještački klub znači biti nešto.
Samo tako liče na one naivne kineze koji se tuku tamo po onoj đungli im od države zbog klubova koji su tu samo radi njihovog novca.NAŠ fudbal je naš fudbal i meni je kao takav najbolji, više sam uživao juče u utakmici sa pecare nego u finalu LŠ. :P
Pa dobro, moje navijanje za Želju bi se moglo prokomentarisati kao nečije navijanje za Barcelonu, ipak ja nisam iz Sarajeva, neko može reći eno ga navija za Želju zato što Željo osvaja titule. Nemam ja ništa protiv navijača bilo kojeg kluba, ali ne volim da slušam ljude koji stalno ponavljaju kako je ovo dno dna, kako ništa ne valja, kako je sve namješteno, itd. Poštujem svoju ligu i želim joj da bude što bolja!
Drug ali navijaš za BOSANSKI KLUB (ti si iz Bosne) i naravno znaš mnogo o istoriji svoga kluba što mnogi navijači tih europskih klubova ne znaju,a osim toga za Želju su igrali mnogi igrači koji nisu iz Sarajeva i koji danas predstavljaju najbolje igrače u istoriji (Nikola Nikić,Mehmed Baždarević,Josip Bukal itd.)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 59 gostiju.