Bianconeri1988 je napisao/la:Ja mislim to je onaj rekord od 5 Scudetta zaredom, što dosad nikom za nogom nije uspjelo...
Normalno mislim na Scudetta osvojena na terenu![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Bianconeri1988 je napisao/la:Ja mislim to je onaj rekord od 5 Scudetta zaredom, što dosad nikom za nogom nije uspjelo...
Normalno mislim na Scudetta osvojena na terenu![]()
Oxygen je napisao/la:Pozdrav Juventini..
Tek vidjeh da je bilo rasprava da drugoj temi vezano za naš sveti klub i neka vrijeđanja na račun istog.
Svaka čast što ste ostali hladane glave na provokacije navijača kluba koji je iako meni simpatičan,ipak smiješan i ne može u rečenicu ni po kom osnovu sa Juventusom. Živjeli i FORZA JUVE
to ti je kad ti brzi i nagli ulazak novca u klubove poremeti razum pa pomisle da mogu se porediti sa timovima koji desetljecima igraju europska finala i slicno, takvi su ti Chelsea, City , Arsenal itd, jedino imam respekt prema Man Utd i Liverpoolu, ovo ostalo je para udarila u glavu i strani igraci koji dodju u tu ligu radi ogromnog novca, engleska liga je samo u nazivu a slabo toga sta je englesko, pa na kraju i dobijes onakve uvrede jer eto imas misljenje da nekad 11 slabijih igraca moze pobijedit 11 boljih, desava se to u fudbalu, al ja sam misljenja da Arsenal ce pobijedit lagano Udinese, sto sam odmah pri izvlacenju rekao, ali uvijek cu se javit da branim tudje misljenje pri cemu se moj klub vrijedja bez osnova.Arogantni je napisao/la:Oxygen je napisao/la:Pozdrav Juventini..
Tek vidjeh da je bilo rasprava da drugoj temi vezano za naš sveti klub i neka vrijeđanja na račun istog.
Svaka čast što ste ostali hladane glave na provokacije navijača kluba koji je iako meni simpatičan,ipak smiješan i ne može u rečenicu ni po kom osnovu sa Juventusom. Živjeli i FORZA JUVE
Bila klasicna rasprava sa Pajom i fuficama...
Oni se nasli da vrijedjaju nas klub i stavljaju ga u istu recenicu sa onim njihovim...
Napisao samo da bi Udine mogle proci Arsenal a oni uzeli vrijedzat ital. fudbal, Milana i ono sto je najgore JUVETA... i uporedjivat ga sa svojim...
Propali bi totalno,pa dovoljan pokazatelj je da je Engleska jednom bila prvak svijeta,ako se ne varam 1966,pa to je smiješno,imaju par talentovanih Engleza u čitavoj ligi,a o mlađim reprezentacijama da i ne govorim. Bez stranaca i šeika nemaju šanse i sad se furaju kao najjača liga svijeta.Puma je napisao/la:Haj nek smo se bar slozili u tome da su jedino Liverpool i Man Utd vrijedni golemog respekta![]()
hajd i Arsenal ima neku tradiciju, al nije to isti kos kao italijanski giganti, a o Chelseaju i Cityju da i ne pricam
bas me zanima da li ce se europski fudbal promijeniti imalo kad na snagu stupi ovaj financijski fair-play, tj. recimo da li ce City i tada biti ispred jednog Liverpoola
Prava bolnicajuventus 0244 je napisao/la:Toni se tako priključio popisu ozlijeđenih igrača "stare dame" na kojem se osim njega još nalaze Vicenzo Iaquinta, Fabio Quagliarella, Simone Pepe, Jorge Martinez i Michele Pazienza.
Počelo je počelo, haj dobro na Iaquintu i Martineza smo se navikli, samo da ne bude kao prošle sezona, pa znalo se desiti da po 12-13 igrača bude povrijeđeno
Vargas je blizu, jos ako bude dio nase ekipe...JuveSissoko je napisao/la:obje novine i Corriere dello sport i Tuttosport govore da je Vargas blizu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.