Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la JuveSissoko » 08 avg 2011, 20:30

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja mislim to je onaj rekord od 5 Scudetta zaredom, što dosad nikom za nogom nije uspjelo...

Normalno mislim na Scudetta osvojena na terenu :mrgreen: :lol:
:mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 08 avg 2011, 21:00

Pozdrav Juventini..

Tek vidjeh da je bilo rasprava da drugoj temi vezano za naš sveti klub i neka vrijeđanja na račun istog.
Svaka čast što ste ostali hladane glave na provokacije navijača kluba koji je iako meni simpatičan,ipak smiješan i ne može u rečenicu ni po kom osnovu sa Juventusom. Živjeli i FORZA JUVE :)
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 08 avg 2011, 21:06

Oxygen je napisao/la:Pozdrav Juventini..

Tek vidjeh da je bilo rasprava da drugoj temi vezano za naš sveti klub i neka vrijeđanja na račun istog.
Svaka čast što ste ostali hladane glave na provokacije navijača kluba koji je iako meni simpatičan,ipak smiješan i ne može u rečenicu ni po kom osnovu sa Juventusom. Živjeli i FORZA JUVE :)

Bila klasicna rasprava sa Pajom i fuficama...
Oni se nasli da vrijedjaju nas klub i stavljaju ga u istu recenicu sa onim njihovim...
Napisao samo da bi Udine mogle proci Arsenal a oni uzeli vrijedzat ital. fudbal, Milana i ono sto je najgore JUVETA... i uporedjivat ga sa svojim...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 08 avg 2011, 21:15

Arogantni je napisao/la:
Oxygen je napisao/la:Pozdrav Juventini..

Bila klasicna rasprava sa Pajom i fuficama...
Oni se nasli da vrijedjaju nas klub i stavljaju ga u istu recenicu sa onim njihovim...
Napisao samo da bi Udine mogle proci Arsenal a oni uzeli vrijedzat ital. fudbal, Milana i ono sto je najgore JUVETA... i uporedjivat ga sa svojim...
to ti je kad ti brzi i nagli ulazak novca u klubove poremeti razum pa pomisle da mogu se porediti sa timovima koji desetljecima igraju europska finala i slicno, takvi su ti Chelsea, City , Arsenal itd, jedino imam respekt prema Man Utd i Liverpoolu, ovo ostalo je para udarila u glavu i strani igraci koji dodju u tu ligu radi ogromnog novca, engleska liga je samo u nazivu a slabo toga sta je englesko, pa na kraju i dobijes onakve uvrede jer eto imas misljenje da nekad 11 slabijih igraca moze pobijedit 11 boljih, desava se to u fudbalu, al ja sam misljenja da Arsenal ce pobijedit lagano Udinese, sto sam odmah pri izvlacenju rekao, ali uvijek cu se javit da branim tudje misljenje pri cemu se moj klub vrijedja bez osnova.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 08 avg 2011, 21:23

Haj nek smo se bar slozili u tome da su jedino Liverpool i Man Utd vrijedni golemog respekta :D

hajd i Arsenal ima neku tradiciju, al nije to isti kos kao italijanski giganti, a o Chelseaju i Cityju da i ne pricam

bas me zanima da li ce se europski fudbal promijeniti imalo kad na snagu stupi ovaj financijski fair-play, tj. recimo da li ce City i tada biti ispred jednog Liverpoola
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 08 avg 2011, 21:28

Puma je napisao/la:Haj nek smo se bar slozili u tome da su jedino Liverpool i Man Utd vrijedni golemog respekta :D

hajd i Arsenal ima neku tradiciju, al nije to isti kos kao italijanski giganti, a o Chelseaju i Cityju da i ne pricam

bas me zanima da li ce se europski fudbal promijeniti imalo kad na snagu stupi ovaj financijski fair-play, tj. recimo da li ce City i tada biti ispred jednog Liverpoola
Propali bi totalno,pa dovoljan pokazatelj je da je Engleska jednom bila prvak svijeta,ako se ne varam 1966,pa to je smiješno,imaju par talentovanih Engleza u čitavoj ligi,a o mlađim reprezentacijama da i ne govorim. Bez stranaca i šeika nemaju šanse i sad se furaju kao najjača liga svijeta.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 avg 2011, 23:21

Toni se tako priključio popisu ozlijeđenih igrača "stare dame" na kojem se osim njega još nalaze Vicenzo Iaquinta, Fabio Quagliarella, Simone Pepe, Jorge Martinez i Michele Pazienza.

Počelo je počelo :( , haj dobro na Iaquintu i Martineza smo se navikli, samo da ne bude kao prošle sezona, pa znalo se desiti da po 12-13 igrača bude povrijeđeno :roll:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 avg 2011, 23:57

Stop modernom fudbalu! 8-)

Odbijena nam je ponuda od 7 milona za Eliu, naći ćemo se mi na 10 normalno uz poznate 4 Marottine rate :D

Moguće da Martinez ode na posudbu u Cataniu uz mogući otkup ugovora na kraju sezone...Ostaje da se odredi cijena u narednim danima...

Alex na izlaznim vratima Chelsea, ali opet traže 13 miliona, što je po meni previše...

Samo Lugana želim! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 avg 2011, 23:59

Cijena Alexa je realna jer za 13 mil se ne može naći igrač približne kvalitete brazilca.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rajvoSa1945
Kontakt:

Post Postao/la rajvoSa1945 » 09 avg 2011, 00:34

juventus 0244 je napisao/la:Toni se tako priključio popisu ozlijeđenih igrača "stare dame" na kojem se osim njega još nalaze Vicenzo Iaquinta, Fabio Quagliarella, Simone Pepe, Jorge Martinez i Michele Pazienza.

Počelo je počelo :( , haj dobro na Iaquintu i Martineza smo se navikli, samo da ne bude kao prošle sezona, pa znalo se desiti da po 12-13 igrača bude povrijeđeno :roll:
Prava bolnica :?
Hajd za ovog Martineza i nekako , on kad je i povrijeđen isto igra kao i kad je zdrav :mrgreen:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 avg 2011, 10:50

Vargas nam je sada glavna meta, pregovori s Eliom su dosli "do zida" :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 avg 2011, 11:08

I za Alexa smo punudili 7 miliona funti, ali Vilas Boas smatra da je to malo, dok Marotta glavninu novca za transfere želi investirati u lijevo krilo...
Ž '21!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 09 avg 2011, 12:20

Opet spekulacija o mogucim pojacanima u Juventusu. Znaci, poslali smo ponudu za Eliju, a ovi nas glatko odbili, valjda vjeruju u njegovu extra kvalitete.

Cilj nam je Elija, trentuno, a Vargas druga opcija, jeli tako stvari stoje trenutno?

Alex je u najboljim godinama i bio bi odlicn0 pojacanje, mada ovi nasi nece dati tih 13 miliona...

Opet su dolazile kamikaze na forum i vrijeđale nas klub, sigurno je sarajlija imao punooo posla... :D

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 avg 2011, 12:34

obje novine i Corriere dello sport i Tuttosport govore da je Vargas blizu.

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 09 avg 2011, 12:41

JuveSissoko je napisao/la:obje novine i Corriere dello sport i Tuttosport govore da je Vargas blizu.
Vargas je blizu, jos ako bude dio nase ekipe... :)

Alex ce da nadje spas u nasoj ekipi, jer kao sto znate , london gori....:)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 avg 2011, 13:38

Elia: Nadam se da ću napustiti Bundesligu, znam da me Juve želi

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3991.html

slika

slika

Sutra je najavljena Press konfrerencija Agnellija, povodom zalbe koju ce Juve uputiti za scudetto 2006....

Pippo Inzaghi danas slavi rodjendan, AUGURI :)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 avg 2011, 14:28

Marotta sve što je dobro uradio uprskat će ako da Quagliarellu za Vargasa...

Ne sviđa mi se ta ideja nimalo! :evil:
Ž '21!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 09 avg 2011, 17:21

Svi cemo se sloziti, lijevo krilo nam je najpotrebnije. Napadacki smo jaki, imamo dovoljno napadaca za rotaciju u toku sezone.
E sada dali treba zrtvovati Q za Vargasa ?

Po meni Quagliarella ce biti najverovatnije igrac koji ce ulaziti sa klupe, jer objektivno Vucko i Matri su ispred, dok ce Alex i Toni ulaziti kao jokeri.
Ukoliko marotta odluci da proda Q, zaista ce biti velika steta , jer gubimo brzog , ekplozivnog igraca, koji donosi sigurno prevagu u potrebnim trenucima.Ali, ako nemamo dovoljno love za vargasa,postaje izvjesno da ce doci do te zamjene, jer viole ne zeli Amaurija i Martineza. S druge strane mi moramo kupiti krilnog napadace da bi bili konkuretni ove sezone, a vargas bi bio idelan.

Ili, pak da trazimo jeftinije lijevo krilo van italije, a najvise se prica o Eliji...

Sta ce se desiti, tesko je predvidjeti. Ideja Q za vargasa ne dolazi u obzir, pa nek Marotta nadje neki drugi nacin za dovede čileanca.

Amauri+Martinez+lova= Vargas, jeli mozda bila ova opcija do sada ?

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 09 avg 2011, 17:26

Quagliarella non si tocca!
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 avg 2011, 17:31

Ja ipak mislim da će udarni napadački dvojac činiti Quagliarella i Vučinić, a ne Matri i Vučinić...

U napadu imamo toliko rješenja tako da će vjerovatno prednost imati oni igrači koji su u datom trenutku u najboljoj formi.
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.