Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

guber90
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la guber90 » 08 avg 2011, 14:32

Senaid L.F.C je napisao/la:Zna li tko kako da povecam brzinu torrenta
Nikako, brzina ti zavisi od dosta parametara, prvo od broja ljudi koji rade upload tog torrenta (seeders), zatim tvoje konekcije, onda da li si na netu istovremeno sa skidanjem tog torrenta, sto znaci jedino rijesenje, uzmi novi/bolji paket i to je to.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 08 avg 2011, 15:38

ejj imam problem kada pustim nesto na youtubeu ide sve normalno ali kada povecam sliku imam samo zvuk ali ne i sliku.....
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 08 avg 2011, 15:47

fanatic1991 je napisao/la:ejj imam problem kada pustim nesto na youtubeu ide sve normalno ali kada povecam sliku imam samo zvuk ali ne i sliku.....
i u mene je isto....kad povecam sliku na cijeli display, samo crno, al ima ton :roll:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 08 avg 2011, 15:56

Papastathopoulos je napisao/la:
fanatic1991 je napisao/la:ejj imam problem kada pustim nesto na youtubeu ide sve normalno ali kada povecam sliku imam samo zvuk ali ne i sliku.....
i u mene je isto....kad povecam sliku na cijeli display, samo crno, al ima ton :roll:
Za pocetak, probaj te drugi browser, ako radi u drugom, moguce da je potrebno ocistiti cache i cookies u onome koji koristite, onda provjerite verziju flasha, ako nije najnovija uradite update :).

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 08 avg 2011, 16:55

guber90 je napisao/la:
Za pocetak, probaj te drugi browser, ako radi u drugom, moguce da je potrebno ocistiti cache i cookies u onome koji koristite, onda provjerite verziju flasha, ako nije najnovija uradite update :).
e hvala sad je uredu ;) samo update-ovo flash player...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 08 avg 2011, 17:57

Jel moze neko da mi baci link za download word 2007 sa keyom ??? Molim vas
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 08 avg 2011, 18:03

Ebg, slucajno pogresan link kopirao :D,a li vidim rijeseno dole :) i koristite GOOGLE ljudi, nije bas tako tesko ;).
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 08 avg 2011, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 08 avg 2011, 22:37

@guber90 kod tebe su ova oba linka ista. I ja bih volio kad bi stavio neki link da downloadujem ms office 2010. Skidao sam ga vec, ali ga nisam uspio instalirati, valjda link nije bio dobar. Pa, ako imas neki provjeren link, de ga postavi.
pozz ;)
Izdržati, to je temelj vrline!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 08 avg 2011, 22:40

rogeRF je napisao/la:@guber90 kod tebe su ova oba linka ista. I ja bih volio kad bi stavio neki link da downloadujem ms office 2010. Skidao sam ga vec, ali ga nisam uspio instalirati, valjda link nije bio dobar. Pa, ako imas neki provjeren link, de ga postavi.
pozz ;)
znam ja link ali se skida preko torrenta sa jedne stranice na koju se moras registrirat da bi skinu MS ofice
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 08 avg 2011, 22:46

Senaid L.F.C je napisao/la: znam ja link ali se skida preko torrenta sa jedne stranice na koju se moras registrirat da bi skinu MS ofice
Daj link, samo ako provjereno radi. ;)
Pa ako i guber postavi, jos bolje. Da ne petljam s tim registracijama. Ali, nema veze, daj ti link.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 08 avg 2011, 22:50

rogeRF je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la: znam ja link ali se skida preko torrenta sa jedne stranice na koju se moras registrirat da bi skinu MS ofice
Daj link, samo ako provjereno radi. ;)
Pa ako i guber postavi, jos bolje. Da ne petljam s tim registracijama. Ali, nema veze, daj ti link.
http://www.extracafe.rs/load/programi/m ... 2-1-0-1102" onclick="window.open(this.href);return false;
eto ti znaci reg. se prijavis i kliknes na download radi link sigurno ja sam sebi skido inace na toj stranici imas sta god zelis za download
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 08 avg 2011, 22:53

Senaid L.F.C je napisao/la: http://www.extracafe.rs/load/programi/m ... 2-1-0-1102" onclick="window.open(this.href);return false;
eto ti znaci reg. se prijavis i kliknes na download radi link sigurno ja sam sebi skido inace na toj stranici imas sta god zelis za download
E, hvala puno. Registrovan sam vec od prije na ovu str. samo nisam ni trazio ovdje.
hvala opet ;)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 avg 2011, 04:33

Evo jedno pitanje u vezi filma?

Skidao sam neki film, ali ima prijevod na arapskom, pa sad našao na našem jeziku, ali uporedo ide arapski i naš, pa teško čitati :D, postoji li mogućnost da se nekako smakne arapski, da ostane samo naš. Znači arapski je izgleda već ubačen kao glavni titl, nekad prije, nisam vidio prije nego što sam skinuo?
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 09 avg 2011, 07:10

juventus 0244 je napisao/la:Evo jedno pitanje u vezi filma?

Skidao sam neki film, ali ima prijevod na arapskom, pa sad našao na našem jeziku, ali uporedo ide arapski i naš, pa teško čitati :D, postoji li mogućnost da se nekako smakne arapski, da ostane samo naš. Znači arapski je izgleda već ubačen kao glavni titl, nekad prije, nisam vidio prije nego što sam skinuo?
Ako je, a 99% da jeste, taj titl snimljen direktno na film, ne moze da se skloni.

brajla95
Kontakt:

Post Postao/la brajla95 » 09 avg 2011, 07:39

e imam problem sa torentom, stavio sam da mi se skida jedan film i doslo je do 99,8 i stoji zakucano i nece vise da skine ta 0,2 sto je ostalo a nmg da otvori jer nije sve skinuti :S

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 09 avg 2011, 13:27

Kako da maknem program iz startup-a :oops: :oops: :oops:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 09 avg 2011, 13:28

brajla95 je napisao/la:e imam problem sa torentom, stavio sam da mi se skida jedan film i doslo je do 99,8 i stoji zakucano i nece vise da skine ta 0,2 sto je ostalo a nmg da otvori jer nije sve skinuti :S

koliko ima seedersa
Thomas Müller - Fußballgott

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 avg 2011, 14:03

to se meni desi kad prebacim u hd rezoluciju, ali nakon 2-3 sec ( mozda sam "prećero" ) dodje slika :)

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 09 avg 2011, 14:25

raul-zakon je napisao/la:Kako da maknem program iz startup-a :oops: :oops: :oops:
Idi Start, kliknu Run, ukucaj Msconfig klikni Ok, klikni na karticu startup i iskljuci sta zelis da iskljucis, te klikni na OK.

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 09 avg 2011, 14:32

ljudi pomagajte brzo, ubacivao sam u neki komjuter ram od 512, i nije htjelo da pokrene kompjuter. Kad sam vratio stari od 256 i upalio, nesto se zapusilo i zasmrdilo :shock: sad moze upalit, al nema onog beepa da ga pokrene, samo se upali, okrece hladnjak i to je to. Haj sad sta je vrisnulo, jel hard otiso ???
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.