Nikako, brzina ti zavisi od dosta parametara, prvo od broja ljudi koji rade upload tog torrenta (seeders), zatim tvoje konekcije, onda da li si na netu istovremeno sa skidanjem tog torrenta, sto znaci jedino rijesenje, uzmi novi/bolji paket i to je to.Senaid L.F.C je napisao/la:Zna li tko kako da povecam brzinu torrenta
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- fanatic1991
- Kontakt:
ejj imam problem kada pustim nesto na youtubeu ide sve normalno ali kada povecam sliku imam samo zvuk ali ne i sliku.....
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
i u mene je isto....kad povecam sliku na cijeli display, samo crno, al ima tonfanatic1991 je napisao/la:ejj imam problem kada pustim nesto na youtubeu ide sve normalno ali kada povecam sliku imam samo zvuk ali ne i sliku.....

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Za pocetak, probaj te drugi browser, ako radi u drugom, moguce da je potrebno ocistiti cache i cookies u onome koji koristite, onda provjerite verziju flasha, ako nije najnovija uradite updatePapastathopoulos je napisao/la:i u mene je isto....kad povecam sliku na cijeli display, samo crno, al ima tonfanatic1991 je napisao/la:ejj imam problem kada pustim nesto na youtubeu ide sve normalno ali kada povecam sliku imam samo zvuk ali ne i sliku.....

- Papastathopoulos
- Kontakt:
e hvala sad je ureduguber90 je napisao/la:Za pocetak, probaj te drugi browser, ako radi u drugom, moguce da je potrebno ocistiti cache i cookies u onome koji koristite, onda provjerite verziju flasha, ako nije najnovija uradite updatePapastathopoulos je napisao/la:i u mene je isto....kad povecam sliku na cijeli display, samo crno, al ima tonfanatic1991 je napisao/la:ejj imam problem kada pustim nesto na youtubeu ide sve normalno ali kada povecam sliku imam samo zvuk ali ne i sliku......

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Jel moze neko da mi baci link za download word 2007 sa keyom ??? Molim vas
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Ebg, slucajno pogresan link kopirao
,a li vidim rijeseno dole
i koristite GOOGLE ljudi, nije bas tako tesko
.

Zadnja izmjena: guber90, dana/u 08 avg 2011, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
@guber90 kod tebe su ova oba linka ista. I ja bih volio kad bi stavio neki link da downloadujem ms office 2010. Skidao sam ga vec, ali ga nisam uspio instalirati, valjda link nije bio dobar. Pa, ako imas neki provjeren link, de ga postavi.
pozz
pozz

Izdržati, to je temelj vrline!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
znam ja link ali se skida preko torrenta sa jedne stranice na koju se moras registrirat da bi skinu MS oficerogeRF je napisao/la:@guber90 kod tebe su ova oba linka ista. I ja bih volio kad bi stavio neki link da downloadujem ms office 2010. Skidao sam ga vec, ali ga nisam uspio instalirati, valjda link nije bio dobar. Pa, ako imas neki provjeren link, de ga postavi.
pozz
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Daj link, samo ako provjereno radi.Senaid L.F.C je napisao/la: znam ja link ali se skida preko torrenta sa jedne stranice na koju se moras registrirat da bi skinu MS ofice

Pa ako i guber postavi, jos bolje. Da ne petljam s tim registracijama. Ali, nema veze, daj ti link.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
http://www.extracafe.rs/load/programi/m ... 2-1-0-1102" onclick="window.open(this.href);return false;rogeRF je napisao/la:Daj link, samo ako provjereno radi.Senaid L.F.C je napisao/la: znam ja link ali se skida preko torrenta sa jedne stranice na koju se moras registrirat da bi skinu MS ofice![]()
Pa ako i guber postavi, jos bolje. Da ne petljam s tim registracijama. Ali, nema veze, daj ti link.
eto ti znaci reg. se prijavis i kliknes na download radi link sigurno ja sam sebi skido inace na toj stranici imas sta god zelis za download
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
E, hvala puno. Registrovan sam vec od prije na ovu str. samo nisam ni trazio ovdje.Senaid L.F.C je napisao/la: http://www.extracafe.rs/load/programi/m ... 2-1-0-1102" onclick="window.open(this.href);return false;
eto ti znaci reg. se prijavis i kliknes na download radi link sigurno ja sam sebi skido inace na toj stranici imas sta god zelis za download
hvala opet

Evo jedno pitanje u vezi filma?
Skidao sam neki film, ali ima prijevod na arapskom, pa sad našao na našem jeziku, ali uporedo ide arapski i naš, pa teško čitati
, postoji li mogućnost da se nekako smakne arapski, da ostane samo naš. Znači arapski je izgleda već ubačen kao glavni titl, nekad prije, nisam vidio prije nego što sam skinuo?
Skidao sam neki film, ali ima prijevod na arapskom, pa sad našao na našem jeziku, ali uporedo ide arapski i naš, pa teško čitati

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Ako je, a 99% da jeste, taj titl snimljen direktno na film, ne moze da se skloni.juventus 0244 je napisao/la:Evo jedno pitanje u vezi filma?
Skidao sam neki film, ali ima prijevod na arapskom, pa sad našao na našem jeziku, ali uporedo ide arapski i naš, pa teško čitati, postoji li mogućnost da se nekako smakne arapski, da ostane samo naš. Znači arapski je izgleda već ubačen kao glavni titl, nekad prije, nisam vidio prije nego što sam skinuo?
e imam problem sa torentom, stavio sam da mi se skida jedan film i doslo je do 99,8 i stoji zakucano i nece vise da skine ta 0,2 sto je ostalo a nmg da otvori jer nije sve skinuti :S
- raul-zakon
- Kontakt:
Kako da maknem program iz startup-a

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
brajla95 je napisao/la:e imam problem sa torentom, stavio sam da mi se skida jedan film i doslo je do 99,8 i stoji zakucano i nece vise da skine ta 0,2 sto je ostalo a nmg da otvori jer nije sve skinuti :S
koliko ima seedersa
Thomas Müller - Fußballgott
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
to se meni desi kad prebacim u hd rezoluciju, ali nakon 2-3 sec ( mozda sam "prećero" ) dodje slikaPapastathopoulos je napisao/la:i u mene je isto....kad povecam sliku na cijeli display, samo crno, al ima tonfanatic1991 je napisao/la:ejj imam problem kada pustim nesto na youtubeu ide sve normalno ali kada povecam sliku imam samo zvuk ali ne i sliku.....

Idi Start, kliknu Run, ukucaj Msconfig klikni Ok, klikni na karticu startup i iskljuci sta zelis da iskljucis, te klikni na OK.raul-zakon je napisao/la:Kako da maknem program iz startup-a![]()
![]()
ljudi pomagajte brzo, ubacivao sam u neki komjuter ram od 512, i nije htjelo da pokrene kompjuter. Kad sam vratio stari od 256 i upalio, nesto se zapusilo i zasmrdilo
sad moze upalit, al nema onog beepa da ga pokrene, samo se upali, okrece hladnjak i to je to. Haj sad sta je vrisnulo, jel hard otiso ???

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.