Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

SoloJuve26
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la SoloJuve26 » 07 avg 2011, 18:35

BigBen je napisao/la:██████ ██────████─ ███──███ ██████─▄█▀█▄──▄███▄
──██── ██───██──██ ██─██─██ ██──██▐█░██████████▌
──██── ██───██████ ██────██ ██──██─██▒█████████
──██── ██───██──██ ██────██ ██──██──▀████████▀
──██── ██───██──██ ██────██ ██████─────▀██▀ JUVE :)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 avg 2011, 18:36

juventus 0244 je napisao/la:Dylane dominiraš nam temom :D , evo sad ponovo "čujem", da se čeka ova situacija oko Fenera, pa da dodje dzaba, znamo Marottu taj gleda da cent sačuva :D!

A i njegov agent je izjavio da je bilo kontakta, Marotta sere treba dati tih 3,5 miliona i haj zdravo!

Dylane ima u Juventusu fine raje, nemoj tako :D!
Pa drag je meni Juve,jest da mi je danasnji Juve smijesna ekipa u usporedbi sa onom prije,ali nemojte se uvrijediti,tada sam smatrao Juventus ponajboljim timom u evropi :D

Ako vam predju Lugano bit ce odlicno,a moram reci da nemam previsoko misljenje ni o Vargasu ni o Eliai,mislim daleko od toga da su losi igraci,ali tesko ce covjek navike da Juve trazi takve igrace,da su normalne okolnosti dvoumili bi se izmedju Riberya i Balea.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 07 avg 2011, 18:38

[youtube][/youtube]

Eov ako neko hoce da pogleda highlight s danasnje utakmice
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 07 avg 2011, 18:45

Dylan Dog je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:Dylane dominiraš nam temom :D , evo sad ponovo "čujem", da se čeka ova situacija oko Fenera, pa da dodje dzaba, znamo Marottu taj gleda da cent sačuva :D!

A i njegov agent je izjavio da je bilo kontakta, Marotta sere treba dati tih 3,5 miliona i haj zdravo!

Dylane ima u Juventusu fine raje, nemoj tako :D!
Pa drag je meni Juve,jest da mi je danasnji Juve smijesna ekipa u usporedbi sa onom prije,ali nemojte se uvrijediti,tada sam smatrao Juventus ponajboljim timom u evropi :D

Ako vam predju Lugano bit ce odlicno,a moram reci da nemam previsoko misljenje ni o Vargasu ni o Eliai,mislim daleko od toga da su losi igraci,ali tesko ce covjek navike da Juve trazi takve igrace,da su normalne okolnosti dvoumili bi se izmedju Riberya i Balea.

Na dobrom smo putu, to je najbitnije. Igraci dolaze i odlaze , ostaje Juve. Imamo i sada dobrih igraca, koji jos imaju sta za reci.

Mozda je ovo,bila, jedna od najboljih generacija...

slika

Ili mozda ova...

slika
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 avg 2011, 18:49

sjetim se ponistenog regularnog gola glavom Del Piera za 2-2 u Liverpoolu i nikako da se otmem dojmu da je taj gol priznat, da bi i ta generacija Juventusa dosla do finala LP, taj isti Liverpool je i osvojio tu LP, a ekipa nam je bila strasna i mozda cu uvrijedit navijace Liverpoola al definitivno je Juve igracki kvalitetniji bio od te generacije Liverpoola, al eto ljudi osvojise, tako je to u sportu.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 07 avg 2011, 23:06

juve jako blizu elia za iznos od 8 mil + neki bonusi .
ma ovo je grozno ,ovaj mali veze zive nema ali haj juve kupuje radi kupovine.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 avg 2011, 23:09

Silvio B je napisao/la:juve jako blizu elia za iznos od 8 mil + neki bonusi .
Taj mali ako dodje u Juve bice jedan od najboljih igraca na krilnoj poziciji u ligi a i sire za posla godine,izmedjuostalog hajd ti kod svog silvia ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 07 avg 2011, 23:28

Mda kao što je po tvom mišljenu kupovina radi kupovine: Lichsteiner, Vidal, Pirlo, Vučinić, Matri, Krasić, Bonucci, Quagliarella itd. , uvijek ti dodjes ovdje i imas neke svoje teorije, ali samo polako ;)!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 08 avg 2011, 01:02

juventus 0244 je napisao/la:
Mda kao što je po tvom mišljenu kupovina radi kupovine: Lichsteiner, Vidal, Pirlo, Vučinić, Matri, Krasić, Bonucci, Quagliarella itd. , uvijek ti dodjes ovdje i imas neke svoje teorije, ali samo polako ;)!
se svjetska klasa kao sto je marota magarac obecao heheh lichsteiner heheh pirlo ma daj nije vise imao mjesta ni u rezervama matri heheh svetska klasa nego sta bonuci e to je tek igracina za 16 mil heheh jedino pravo pojacanje je vidal

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 avg 2011, 01:17

Silvio B je napisao/la:se svjetska klasa kao sto je marota magarac obecao heheh lichsteiner heheh pirlo ma daj nije vise imao mjesta ni u rezervama matri heheh svetska klasa nego sta bonuci e to je tek igracina za 16 mil heheh jedino pravo pojacanje je vidal
Prvo lupaš, pa onda kad ti se odgovori, nemaš argumenata pa ponovo nastaviš lupati sa drugim i tako u nedogled a la Silvio! Ja nisam rekao da su to najjači igrači na svojoj poziciju, ali se ne mogu ni ubrojati u kupovinu radi kupovine!

Pa bio bi budala da je dao 45 miliona za Aguera (pokašao je dovesti, ali nije mogao u trku sa moćnijim na tržištu) i 35 miliona za Sancheza (takodjer je pokušao, ista stvar) i šta bi onda sa bekovima i ostalim pozicijama, bolje nekad i najaviti i slagati nešto nego ići kako si najavio pa uraditi kako ne treba (to znaci biti tvrdoglav, a to ne valja), mislim ako ti to kontaš? Ne može se nijedan Italijanski klub utrkivati sa Španskim i Engelskim bogatunima na tržištu, jer ove cijene su nerealne (možda i mogu, ali oni to ne žele).

Ja ti kažem da će vrijeme pokazati, ovogodišnji merakato je 10 puta bolji od prošlog, samo da nas aBd povrede zaobidju, da ih ne bude onliko, kao prošle sezone.

FC Ljuta Krajina

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 08 avg 2011, 10:04

Silvio B je napisao/la:se svjetska klasa kao sto je marota magarac obecao heheh lichsteiner heheh pirlo ma daj nije vise imao mjesta ni u rezervama matri heheh svetska klasa nego sta bonuci e to je tek igracina za 16 mil heheh jedino pravo pojacanje je vidal
Prvo lupaš, pa onda kad ti se odgovori, nemaš argumenata pa ponovo nastaviš lupati sa drugim i tako u nedogled a la Silvio! Ja nisam rekao da su to najjači igrači na svojoj poziciju, ali se ne mogu ni ubrojati u kupovinu radi kupovine!

Pa bio bi budala da je dao 45 miliona za Aguera (pokašao je dovesti, ali nije mogao u trku sa moćnijim na tržištu) i 35 miliona za Sancheza (takodjer je pokušao, ista stvar) i šta bi onda sa bekovima i ostalim pozicijama, bolje nekad i najaviti i slagati nešto nego ići kako si najavio pa uraditi kako ne treba (to znaci biti tvrdoglav, a to ne valja), mislim ako ti to kontaš? Ne može se nijedan Italijanski klub utrkivati sa Španskim i Engelskim bogatunima na tržištu, jer ove cijene su nerealne (možda i mogu, ali oni to ne žele).

Ja ti kažem da će vrijeme pokazati, ovogodišnji merakato je 10 puta bolji od prošlog, samo da nas aBd povrede zaobidju, da ih ne bude onliko, kao prošle sezone.
tvpj prvi argument da lupam pokazuje koliko ni sam nisi svejstan sta pises,drugo najavljivati svjetske klase a dovoditi ,ziglera,pazinezu,lisc,pirla je jednostavno pokazatelje nemoci,pa sam moggi koji je po mom misljenju najbolji direktor ,mena.,ili sta god kaze bolje je svake godine kupiti po 2 svvjetska igraca nego 10 osrednjaka
do sada ste potrisili
40 za matrija,fabia,pepea i mottu
13 vidal
15 vucinic
10 lisct
i pored ovoga treba vam jos 10+ mil za lw i mozda 5+ za cb
to je skoro 80 mil ,pa zar nije bilo bolje dovesti dva vrhusnka igraca za po 30+mil
i na kraju usporediti ovaj mercato sa onim kojeg ja smatram najgorim (proslogdisnji) nije nimalo dobro za juve

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 08 avg 2011, 11:05

Silvio B je napisao/la:

tvpj prvi argument da lupam pokazuje koliko ni sam nisi svejstan sta pises,drugo najavljivati svjetske klase a dovoditi ,ziglera,pazinezu,lisc,pirla je jednostavno pokazatelje nemoci,pa sam moggi koji je po mom misljenju najbolji direktor ,mena.,ili sta god kaze bolje je svake godine kupiti po 2 svvjetska igraca nego 10 osrednjaka
do sada ste potrisili
13 vidal
15 vucinic
10 lisct
to je skoro 80 mil ,pa zar nije bilo bolje dovesti dva vrhusnka igraca za po 30+mil
i na kraju usporediti ovaj mercato sa onim kojeg ja smatram najgorim (proslogdisnji) nije nimalo dobro za juve

Shvati covjece da si dosadan i da nikog ne zanima tvoje misljenje...

Da su potrosili 1 milijardu ili 1 milion meni je svejedno ali ja zelim da gledam bolji JUVE nego prosle sezone, ako ne bude bolji za to treba struka da odgovara...

I jos si napisao jednu malo je reci veliku provalu jer bolje gdje bolje dovesti 2 odlicna igraca za 80 miliona nego 6-7 vrlo dobrih koji ce odmah uskociti u 1. postavu...

Ovim vidim da si se prepao ovosezonskog JUVETA jer sta tebe briga koga i sta JUVE dovodi idi se brini o tome koga ce Milan dovesti...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 avg 2011, 11:57

Vucinic jucer, opet majstorski pogodio...sto se Elie tice...
amerosm je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:@amerosm

Imal sta za Eliu??? Talijanski mediji prenose da je blizu Juventusa, transfer vrijedan 10tak miliona.I prosle sezone se spominjao, samo sto mu je cijena drasticno opala, pa je sad izgledini taj transfer ili ne??
Velika izmisljotina Tuttosporta, u Petak je demantovao njegov savjetnik Frank Schouten da od tog nema nista, a isto je jucer uradio Arnesen za HSV TV.

Conte izjavio da je zabrinut zbog povreda, obzirom da je jucer Toni propustio mec, zbog problema sa misicima...Iaquinta, Pepe, Martinez, Quagliarella,Pazienza, Toni...6 povrijedjenih :roll:

Znate sta je zanimljivo...cijeli staff se promijenio, ali je ostao onaj doktor iz ranijih sezona....jbem ja njemu mater, sto ga nisu otjerali... :roll: :roll:

Na danasnji dan, samo za Magicu: :lol: :mrgreen:

sabato 8 agosto 1992
Bayern Monaco-Juventus 1-4 - Addio al calcio di Klaus Augenthaler

[youtube][/youtube]
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 08 avg 2011, 12:05

Vargas je moguc, Corvinu se svidja Amauri,ali tu je i Palermo, uglavnom, rjesit ga se a pare iskoristi za Eliu ili ta zamjena za Vargasa, brzo ce se to znati kako sta. Lugano kako "cujem" ceka se izbacivanje Fenera u drugu ligu, jbga kao lesinari smo cekamo propast drugih da uzememo igraca, al to se sve nama desilo i gore 1000 puta, hajd sto smo bili nevini nego prodavali s popustom, tako da mi je zao navijaca Fenera, totalno ih razumijem.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 avg 2011, 12:27

Zao mi je Fenera....kad sjebu ligu, kasno ce biti... ...Ne moze to tako...u zivotu uvijek imas male i velike...ne mozes ti protiv velikih...tu nema pravde i nikada nece biti...a ovakvim stvarima mozes samo nastetiti sebi(mislim na siru okolinu i dugorocne posljedice)

Fener je simbol Turskog fudbala i to ce im unazadit ligu, bas kao i Serie A sa Juventusom...taman da je svaku namjestio...jbg, velik je i moze raditi sta hoce(tu se vodi borba izmedju velikih, mali su po strani)...zbog nekih Gazainatespora i nekih ostalih sporova da uniste sve :lol: ....nema tu pravde...kad si mali, sve ti jbu i vozdra...a velki se bore izmedju sebe za prevlast....ko da Galata, Besiktas i ostali nisu to radili :roll: Cilj opravdava sredstvo....a zivimo u takvom vremenu, da su takve stvari neminovnost i javna je tajna da je to mesetaraenje vrlo bitan faktor u toj borbi velikih, pa ko koga...

Ajd ti Lugano dodji nama... :mrgreen: 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 08 avg 2011, 12:32

glupost će napravit u Turskoj, umjesto da natjeraju kao kaznu, da vlasnik Fenera napusti klub, da ga proda i plati oštetu, a da tim zadrzi igrace i status u prvoj ligi, oni će razjebat ligi kao Italijani Seria A, a liga neće bit čista opet, zapravi nijedna liga nije čista i to je veoma težak proces borbe, kud ćeš dalje kad su UEFA I FIFA jedne od najkorumpiranijih organizacija i sad kao oni treba da nesto poboljšaju u fudbalu a od njih sve krece :mrgreen:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 avg 2011, 14:24

Silvio B je napisao/la:tvpj prvi argument da lupam pokazuje koliko ni sam nisi svejstan sta pises
Itekako sam svjestan, jer omalovažavaš igrače Juventusa bez razloga (bez argumenata), dalje nazivaš sve kupovine Juventusa, kupovinom radi kupovine (osim Vidala), mislim da to nije ništa drugo nego lupanje "na času"!
drugo najavljivati svjetske klase a dovoditi ,ziglera,pazinezu,lisc,pirla je jednostavno pokazatelje nemoci,pa sam moggi koji je po mom misljenju najbolji direktor ,mena.,ili sta god kaze bolje je svake godine kupiti po 2 svvjetska igraca nego 10 osrednjaka

Jeste nekad upravu je, ali kad imaš ekipu koja je već jaka, pa samo svake godine kupuješ WC na mjestima gdje škripi, gdje će Juventus kupiti sad dva igrača WC, i šta povrijedi se jedan i onda Martinez igra u prvih 11 :roll: , nakon te kupovine o kojoj ti pričaš u Juventusu bi na bekovima igrali Grygera i Motta, treba da shvatiš da se od Marotte traži da za male pare napravi jaku ekipu, a to je teško, pogotovo nakon igračkog kadra koji je naslijedio nakon Secca! Ovako je popunio mnogo pozicija solidno, sad je Conteu da odradi svoj posao.
do sada ste potrisili
13 vidal
15 vucinic
10 lisct
Dalje ove jeste iznos od blizo 80 miliona, ali isto tako ovi iznosi se isplaćuju u 3 godine, dalje klubovi u Italiji i Njemačkoj pristaju većinom na te rate, dok Engleski i Španski žele da se to brže završi, tako da je Marotta i najviše kupovao u Italiji, A za to dvojica po 30 miliona, jednom sam ti već napisao!

Ja ti kažem da je ovaj merkato bolji za 10 puta od prošlog:

Aquilani (Pirlo)
Traore (Ziegler)
Motta (Lichsteiner)
Quagliarella
Matri
Toni
Rinuado (otišao nazad)
Storrari
Pepe
Martinez (trebao bi otići)

+

Vučinić
Vidal
Pazineza

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 avg 2011, 18:39

Samo da napišem da smo na danšnji dan osvojli 7. Scudetto! 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 08 avg 2011, 20:01

Bianconeri1988 je napisao/la:Samo da napišem da smo na danšnji dan osvojli 7. Scudetto! 8-)
lucky number seven :)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 avg 2011, 20:06

Ja mislim to je onaj rekord od 5 Scudetta zaredom, što dosad nikom za nogom nije uspjelo...

Normalno mislim na Scudetta osvojena na terenu :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.