vidis da su prvi dosli jutros, cim je sunce svanulo pozurili da se zacas jave porodici i safetu pa da dobro iskoriste ono vremena sto je ostlaoMegamon je napisao/la:Curtmo,sta mislis gdje ce ga veceras zalomiti Spaha i Dzeko?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
vidis da su prvi dosli jutros, cim je sunce svanulo pozurili da se zacas jave porodici i safetu pa da dobro iskoriste ono vremena sto je ostlaoMegamon je napisao/la:Curtmo,sta mislis gdje ce ga veceras zalomiti Spaha i Dzeko?
21 hGoalgetter je napisao/la:U koliko sati je utakmica.. Citam danas na SportSport.ba i avazu, kazu u 19:00 h, dok na TXT BHT1 stoji u 21:00 h
ne znam cim je zahirovic zasluzio da bude ispred stilicaRiNo je napisao/la:Nema tu nigdje taktike, samo pretpostavka formacije i početnih 11 igrača.
Bolje ovako
--------------Džeko -
----Lulić - Medunjanin - Zec
-------Salihović - Zahirović
Papac - Spahić - Pandža - Mujdža
--------------Hasagić
ja bi prije povukao medu na zadnjeg veznog a na njegovo mjesto stavio stilu....a zahirovic bi trebao u drugom pol uci, a ne odma od pocetka, jbg ipak je prvi put pozivan...nick je napisao/la:ne znam cim je zahirovic zasluzio da bude ispred stilicaRiNo je napisao/la:Nema tu nigdje taktike, samo pretpostavka formacije i početnih 11 igrača.
Bolje ovako
--------------Džeko -
----Lulić - Medunjanin - Zec
-------Salihović - Zahirović
Papac - Spahić - Pandža - Mujdža
--------------Hasagić
hahah...2 velike greske si napravio....papac ne igra na desnom beku, i igrat cemo sa jednim napadacem protiv grcke...svabo94 je napisao/la:ja neznam kakve vi to varijante pravite. al sastav nemore izgledat druciji nego ovaj:
HASAGIC
PAPAC SPAHIC PANDZA MUJDZA
SALIHOVIC ZAHIROVIC
MEDUNJANIN LULIC
ZEC DZEKO
Nece da moRe.svabo94 je napisao/la:ja neznam kakve vi to varijante pravite. al sastav nemore izgledat druciji nego ovaj:
HASAGIC
PAPAC SPAHIC PANDZA MUJDZA
SALIHOVIC ZAHIROVIC
MEDUNJANIN LULIC
ZEC DZEKO
Zaboravio sam na Štilu, sigurno da zaslužuje da bude u prvih 11 u ovoj utakmici, kasnije u toku utakmice isprobati kako sam napisao sa Zahirovićem, a Medu gurnuti malo u bliže protivničkom golu.nick je napisao/la: ne znam cim je zahirovic zasluzio da bude ispred stilica
realno ima najvise jakih utakmica u nogama od prosle sezone a momak se svaki put odazove i presjedi na tribinama... red ga je pustit bar ove prijateljskeRiNo je napisao/la:Zaboravio sam na Štilu, sigurno da zaslužuje da bude u prvih 11 u ovoj utakmici, kasnije u toku utakmice isprobati kako sam napisao sa Zahirovićem, a Medu gurnuti malo u bliže protivničkom golu.nick je napisao/la: ne znam cim je zahirovic zasluzio da bude ispred stilica
Bice svega veceras. Dzeko je dao gol, sad mu niko nije ravan. Spahic je dobio crveni, sto njemu isto znaci ko i Dzeki gol. Znaci ako imate sestru, kcer ili lijepu mater (MILF) u Sarajevu, ni pod razno ne dopustite da izadju veceras.Megamon je napisao/la:Curtmo,sta mislis gdje ce ga veceras zalomiti Spaha i Dzeko?
HA,ha kraljevi ste majke mi,pogotovo ovo -MILF,a sa Spahom se nikada ne zna,ako bi se koja nećkala kada zatraži,ne dadne na prvu mogla bi i po g uzici dobiti-nema kod Spahe z a jb a ncije(a u tom slučaju ne rizikuje ni crveni)Cartman je napisao/la:Bice svega veceras. Dzeko je dao gol, sad mu niko nije ravan. Spahic je dobio crveni, sto njemu isto znaci ko i Dzeki gol. Znaci ako imate sestru, kcer ili lijepu mater (MILF) u Sarajevu, ni pod razno ne dopustite da izadju veceras.Megamon je napisao/la:Curtmo,sta mislis gdje ce ga veceras zalomiti Spaha i Dzeko?
Treba Spahi imobilisati nos,a realno najbolje cu mu goditi polozaj izmedju sifona.Cartman je napisao/la:Bice svega veceras. Dzeko je dao gol, sad mu niko nije ravan. Spahic je dobio crveni, sto njemu isto znaci ko i Dzeki gol. Znaci ako imate sestru, kcer ili lijepu mater (MILF) u Sarajevu, ni pod razno ne dopustite da izadju veceras.Megamon je napisao/la:Curtmo,sta mislis gdje ce ga veceras zalomiti Spaha i Dzeko?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.