Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Evo Stuttgart u velikim proglemima za narednu sezonu. KJH je rekao da ne zeli preci u VFB i VFB je to objavio na svojoj internet stranici da su oni tu odluku prihvatili i da ce se okrenuti drugim napadacima (tacno Vagner Lovu) koji je medjutim izjavio da on nije napadac koji je drugi izbor. Dalje Wolfsburg je prekinuo pregovore sa Nilmarom, a HSV je blizu potpisa ugovora sa Rozenhalom koji jos samo treba obaviti medicinski pregled i potpisace na tri godine.
Dortmund u svojim opcijama kao zamjenu za Freia, ima Klasnica i Barriosa (koji igra za Colo-Colo i prosle sezone je bio svijetski napadac borj 1 sto se tice postignutih golova).
Dortmund u svojim opcijama kao zamjenu za Freia, ima Klasnica i Barriosa (koji igra za Colo-Colo i prosle sezone je bio svijetski napadac borj 1 sto se tice postignutih golova).
"My Favorite Ring is Always the Next One"
I sada je opcija postao za BVB i Luca Toni. Ma šta će jadni Stuttgart, koliki im je rejting da igrači s klupe ne žele u njih preći. Doveli jednom Tomassona sa 32 godine i odmah se ko nešto digli. Na lošem glasu je Njemačka liga to se mora priznati, ali uglavnom glavni razlozi su štednja i dovođenje drugorazrednih igrača.
amerosm je napisao/la:Evo Stuttgart u velikim proglemima za narednu sezonu. KJH je rekao da ne zeli preci u VFB i VFB je to objavio na svojoj internet stranici da su oni tu odluku prihvatili i da ce se okrenuti drugim napadacima (tacno Vagner Lovu) koji je medjutim izjavio da on nije napadac koji je drugi izbor. Dalje Wolfsburg je prekinuo pregovore sa Nilmarom, a HSV je blizu potpisa ugovora sa Rozenhalom koji jos samo treba obaviti medicinski pregled i potpisace na tri godine.
Ovaj Barrios bi bio vrh rjesenje..prosle sezone je postigao 37 golova u 38 utakmica...kako vidim cijena mu je nekih 5.5 miliona sto je i prihvatljivo za BVB...jedini problem je sto su za njega zainteresovani i Lazio i Roma...
Sto se tice Tonija...ne vjerujem da je on opcija za BVB...cisto sumnjam da bi on nastavio karijeru u njemackoj ako vec nece u Bayern-u
32 mu je godina. Mislim bio bi isto ono što je Jan Koller bio za BVB. Odlično bi se uklopio u njih tim. Šta znaš sve je još otvoreno.
To sto se tice Tonija i BVB-a vec je Njemacki Bild objavio da se radi o hackerima koji su tu informaciju prosirili. I dalje on bio skup za uslove BVB-a, u njega ja mislim postoji opcija da ostane u Bayernu ili nazad u Italiju.
Evo jedna super vijest za Adnana 24. Dortmund je sve dogovorio sa Barriosom, koji jos samo treba da obavi medicinski pregled i potpisace ce ugovor sa BVB-om. Dalje Stuttgart ne zna ni sam sta bi, prema pisanju Spanskih medija danas su ponudili 18 miliona eura za Alvara Negreda, jer je Vagner Love blizu potpisa ugovora sa Lyonom, gdje Njemacki mediji citiraju njegovog agenta (koji je Njemac).
Evo sada imate na RTL-u utakmicu Koeln - Bayern, a Meier je dokazao da je najveci debil u Bundesligi, kaze da pare za Podolskog mogu vratiti kroz dresove, pa nisu Real pa da imaju navijace i po Aziji, Africi, Europi i Americi, nego ih imaju samo u Keolnu i okolini tog grada.
Evo sada imate na RTL-u utakmicu Koeln - Bayern, a Meier je dokazao da je najveci debil u Bundesligi, kaze da pare za Podolskog mogu vratiti kroz dresove, pa nisu Real pa da imaju navijace i po Aziji, Africi, Europi i Americi, nego ih imaju samo u Keolnu i okolini tog grada.
- majestic24
- Kontakt:
@amerosm -drug sta ima...Ima li kakvih novosti u vezi naseg HSV-a? Berg je potpisao,mislim petogodisnji ugovor,jel tako?
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Jeste drug mislim da smo ove godine doveli kvalitetna pojacanja, i sto je najvaznije svi su potpisali dugogodisnje ugovore, jedino Guerrero pravi probleme nece da produzi ugovor i trazi nevjerovatnih 4 miliona eura po sezoni i gledamo da ga prodamo no nema ekipa koje bi ga zeljele vidjeti u svojim redovima, pa tako postoji opcija da ode sljedece godine bez odstete. Takodjer treba da potpise David Rozehnal po mom misljenu dobar igrac u odbrani i Boateng i Alex Silva (kad se oporavi imat ce odlicnu konkurenciju). Sto se tice stoperskog para Mathijsen izjavio da bi konacno volio imazti stalon partnera u odbrani jer su proslih godina pored njega igrali Reinhardt, Alex Silva, Boateng, Kompany itd.majestic24 je napisao/la:@amerosm -drug sta ima...Ima li kakvih novosti u vezi naseg HSV-a? Berg je potpisao,mislim petogodisnji ugovor,jel tako?
- majestic24
- Kontakt:
Boateng ili Silva (jel ovaj drugi ozlijedjen?) Mozda bi trbali dovesti jos jednog stopera,mladjeg,npr Senderos,nije skup,a moze napredovati. Nadam se u skorijoj buducnosti da cemo opet imati bar jednog bosanca u HSV.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Dovest cemo Davida Rozhnala iz Lazia za 3,8 miliona eura. Sto se tice Senderosa, Labbadia nije htio da ima dva tlaneta na toj poziciji nego zeli da Boateng uci od Rozehnala i Mathijsena, a imat ce i on prilike da igra ili desnog beka, kada se Demel ozlijedi ili stopera kad budemo trebali odmarati igrace za vazne utakmice. Sto se tice Bosnaca, ne vidm jednostavno priliku za to dok budemo igrali ovaj sistem 4-4-2, nemamo kvalitetno desnog beka koji bi zadovoljio uslove koji su potrebni za HSV, sto se tice lijevog beka to imamo dugorocno dva kvalitetna igraca Jansen i Aogo, kao stoperi jedino sto vrijedi jeste Spahic, a njegovo je davno proslo, zadnjeg veznog, odnosno destruktivca nemamo da je mlad a dobar da zadovolji te uslove, jednio mozda Stilic, ali njega bi ovaj sistem unistio, jer je on za mene playmaker, a mi to ne igramo od kako je otisao van der Vaart.majestic24 je napisao/la:Boateng ili Silva (jel ovaj drugi ozlijedjen?) Mozda bi trbali dovesti jos jednog stopera,mladjeg,npr Senderos,nije skup,a moze napredovati. Nadam se u skorijoj buducnosti da cemo opet imati bar jednog bosanca u HSV.
- majestic24
- Kontakt:
Mozda mi mogli i Ibricica. Moze igrati na krilu,kao playmaker a i kao poluspica. HSV ove godine ima velike sanse da napokon osvoji prvenstvo. Bayern gotovo cijelu ekipu mijenja,nije to tako lako "ustimati",Wolfsburg,neznam, vidjet cemo. Mi smo uzeli dobra pojacanja,ostali su najvazniji igraci od prosle godine (osim olica). Berg nije "Sprinter"kao i on,al zna sigurno zabijati golove.
To st se tice Olica mislim da se nista bolje nije moglo destiti sto je otisao. Nikad nije bio pravi strijelac bio je samo sprinter koji nema nista od ostalih fudbalskih karakteristika, tu je za krilo doveden Eila koji je isto toliko brz kao i Olic, ali lik ima tehniku i pregled, pa zatim je doveden Berg koji ce lahko prestici Olica sto se tice golova koji je postigao za HSV. Znaci sto bi Olicu platili 4 miliona eura godisnje, doveli smo dva igraca koja su po mom misljenju bolja od njega i obajcia kostaju ukupno 4 miliona eura.
Evo upravo se zavrsila utakmica izmedju Bayerna i Kolena koju je Bayern rutinski odradio, onaj Podolski misli vratio se u Koeln i sve ce biti med i mlijeko, da nisam znao o cemu se radi rekao bi da uopste ne igra.
Evo upravo se zavrsila utakmica izmedju Bayerna i Kolena koju je Bayern rutinski odradio, onaj Podolski misli vratio se u Koeln i sve ce biti med i mlijeko, da nisam znao o cemu se radi rekao bi da uopste ne igra.
Bayern nikad lošiji, nema tu neke igre, bezveze sve. Potreban nam je jedna čista 10 tipa Diego. Žao im bilo da ga dovedu i sada neka se gubaju sa bezze igračima, moram priznati da sam razočaran ovogodišnjom kupovinom igrača.
Ma sta pricas, cuj nikad losijiRz88 je napisao/la:Bayern nikad lošiji, nema tu neke igre, bezveze sve. Potreban nam je jedna čista 10 tipa Diego. Žao im bilo da ga dovedu i sada neka se gubaju sa bezze igračima, moram priznati da sam razočaran ovogodišnjom kupovinom igrača.

Jest da sam gledo samo prvo poluvrijeme, ali ono sto sam vidio je bilo gut.
JEsi ti vidio ijednu normalnu akciju. Pa okej, čekaj samo dok počne sezone pa da vidimo kako ćemo se nositi u sezoni. Ja sam pesimistia i prošle godine bio i upravo se to i ostvarilo, na kraju sezonu kada su svi rekli nema šanse da BAyern bude prvak onda sam najednom postao optimista. Međutim to je bilo više ono navijački. Po čemu se sada razlikuje Bayern od onoga lošeg prošlogodišnjeg. Izgubili smo dobroga stopera a nismo nikoga doveli, sad ko Gomez neka mega zvijezda. Glavni 3 pozicije, golman, desni bek i neki kreativac odnosno neki igrač umjesto Bastiana nije doveden. Probudi se.
Mislim da su navijaci Bayern nezadovoljni ovim pojacanjima,ali ako imate V.G,ipak je on iskusan strucnjak dovest ce on Bavarce do vrha ali ipak sa velikom mukom---
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
Budan sam. Kao sto rekoh, gledao sam samo prvo poluvrijeme i da, vidio sam najmanje dvije dobre akcije. Onu iz koje je postignut gol i jedna akcija Pranjica. Zadovoljan sam i odbranom, nisu nam posteno ni primirisali golu.Rz88 je napisao/la:JEsi ti vidio ijednu normalnu akciju. Pa okej, čekaj samo dok počne sezone pa da vidimo kako ćemo se nositi u sezoni. Ja sam pesimistia i prošle godine bio i upravo se to i ostvarilo, na kraju sezonu kada su svi rekli nema šanse da BAyern bude prvak onda sam najednom postao optimista. Međutim to je bilo više ono navijački. Po čemu se sada razlikuje Bayern od onoga lošeg prošlogodišnjeg. Izgubili smo dobroga stopera a nismo nikoga doveli, sad ko Gomez neka mega zvijezda. Glavni 3 pozicije, golman, desni bek i neki kreativac odnosno neki igrač umjesto Bastiana nije doveden. Probudi se.
Nisam ja njih pohvalio za neku extra fudbalsku predstavu, ali reci da Bayern nikad nije bio losiji (posebno nakon katastrofalne prosle sezone) je najblaze receno glupo. Spominjes mi pojacanja, a to nije tema. Pricamo o vecerasnjoj utakmici.
I opet da pohvalim Altintopa.

Menscini da LVG ozbiljno racuna na njega.
Hamit je munja igrač. Kad se Bilal vrati BAstian laganini na klušu, nema on ništa tražiti u prvom timu. Govoriš o prijateljskoj tekmi protiv jakoga Kolna. Da vidimo ako Bog da šta će biti kada mu dođe Messi ili Ronaldo kako će se provesti ovi , ko zna možda neće biti kao onda i Lell sindrom svugdje idem samo da lopte ne dirnem.
@MincheMinche je napisao/la:Mislim da su navijaci Bayern nezadovoljni ovim pojacanjima,ali ako imate V.G,ipak je on iskusan strucnjak dovest ce on Bavarce do vrha ali ipak sa velikom mukom---
Pravo u sredu

Vom Jäger zum Gejagten
Evo jedne odlicne informacije za sve ljubitelje Herthe. Oni su okoncali pripreme koje su bile podjeljene u tri faze:
I faza - sedam dana priprema u Vatikanu
II faza - sedam dana priprema u Sudijskoj Arabiji
III faza - sedam dana priprema u Isrealu
Nakon dolaska u Berlin Lucien Favre se obratio novinarima i rekao radi zgusnutog rasporeda ove sezone nisu imali vremena jos da odrade cetvrtu fazu priprema u Moskvi, pa se nadaju da ce i ova sezona biti uspjesna, mada ce biti teska kako je rekao trener berlinske Herthe.
Oprastitie na ovom ironicnom postu.
I faza - sedam dana priprema u Vatikanu
II faza - sedam dana priprema u Sudijskoj Arabiji
III faza - sedam dana priprema u Isrealu
Nakon dolaska u Berlin Lucien Favre se obratio novinarima i rekao radi zgusnutog rasporeda ove sezone nisu imali vremena jos da odrade cetvrtu fazu priprema u Moskvi, pa se nadaju da ce i ova sezona biti uspjesna, mada ce biti teska kako je rekao trener berlinske Herthe.
Oprastitie na ovom ironicnom postu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.