Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- _karabaja_
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Slazem se s tobom da su to najbolji igraci kluba, jer su stvarno kvalitetni i nemamo zamjenu za njih, jedino mozda za Ferdinanda koji je u blagom padu al je ipak svjetska klasa, dok na Naniovoj poziciji ima nekoliko igraca koji ga mogu zamijeniti ali koji ne mogu odigrati bas kao on kada je u formi. Po meni zasluzuje da bude medju tim nabrojanim drustvom Vidic, Rooney, Evra... po igrama prosle sezone, on je i odrzavao Manchester u vrhu dok Rooneya nije bilo svojim asistencijama i golovima, a vjerujem da ce i ove sezone nastaviti gdje je stao, cak sta vise napredovat ce jos po mom misljenju. Nani samo jos malo da poradi u svojoj glavi na nekim stvarima jer ponekad ima problema kada se igra protiv velikih timova (u ostalom koji igrac nema) bit ce perfektan i dostice konstantu dobrih igara koju ti stalno spominjes. Nani od prosle sezone i Nani od ranijih sezona razlika je nebo i zemlja i to moras priznat da napreduje. Odlican je u napadu, igra timski, dobar u odbrani, jos samo da uhvati konstantu a i tome je veoma blizu po mom misljenju i to bi mogla biti ova sezona.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
svi gore nabrojani su zamjenjivi pokazalo se to bezbroj puta nema nezamjenjivih pogotovo u unitedu
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Mislim da vecina vas ne konta sta @Valencia pokusava reci za Nanija ali ni ja fkt ne kontam zasto se trudi vise?
Ovdje izgleda da svako ko kaze svoje misljenje a ono se razlikuje od misljenja vecine je kriticar i odmah ga postavite na metu. Sta bi tek bilo da neko kaze kritiku na racun Vidica ili Rooneya? Razapeli bi ga k`o da gledam.
Al` hajd` nema vezze. Ovi gore sto se ih nabrojali kao standardne i igrace bez kojih United nije onaj pravi na terenu, slazem se. Ipak niko nije ne zamjenjih pa tako ni ovi nabrojani. Pokazali smo u par meceva da mozemo i bez Evre, Vidica pa i Rooneya ali sada pricati kako klub bez njih ne moze bi bilo krajnje cudno jer ce kad` tad` morati. Pa hajd` sada reci da ne moze.
@Valencia
Vidim prozivas za Cleverleya. Hmmmm NEMOJ MI NJEGA!
Odavno me neki igrac Uniteda nije onako impresionirao. Znaci od Ronaldovog ulaska protiv Boltona i debija za United nisam ovako hvalio nekog igraca zbog jednog meca. Naravno prerano je porediti ga s bilo kojim igracem a pogotovo sa Xavijem, cak i zvuci apsurdno
, ali da je veliki potencijal je cinjenica i da moze izrasti u novog Scholesa itekako stoji.
Jucer sam ga dizao u nebesa sto zbog euforije sto zbog zadivljenosti njegovom igrom. Vjerujem u ovog mladica vise nego sto sam vjerovao u vecinu igraca kada su tek dosli u United a danas ih smatramo glavnim igracima. Pas igra mu je odlicna, nijednu loptu nije pogresno predao, nijednu loptu nije izgubio a za razliku od Andersona, prije, pasovi su mu tacni i precizni. Siguran sam da od njega moze biti nesto i ako se pravilno bude usmjeravao izrast` ce u velikog igraca. To bih vise volio nego recimo da dovedemo Sneijdera za 40 miliona eura. Dakle da "nas" igrac napravi veliku karijeru nego da damo bogatstvo za nekog igraca, pa zvao se on i Sneijder cak.

Ovdje izgleda da svako ko kaze svoje misljenje a ono se razlikuje od misljenja vecine je kriticar i odmah ga postavite na metu. Sta bi tek bilo da neko kaze kritiku na racun Vidica ili Rooneya? Razapeli bi ga k`o da gledam.

Al` hajd` nema vezze. Ovi gore sto se ih nabrojali kao standardne i igrace bez kojih United nije onaj pravi na terenu, slazem se. Ipak niko nije ne zamjenjih pa tako ni ovi nabrojani. Pokazali smo u par meceva da mozemo i bez Evre, Vidica pa i Rooneya ali sada pricati kako klub bez njih ne moze bi bilo krajnje cudno jer ce kad` tad` morati. Pa hajd` sada reci da ne moze.

@Valencia
Vidim prozivas za Cleverleya. Hmmmm NEMOJ MI NJEGA!

Odavno me neki igrac Uniteda nije onako impresionirao. Znaci od Ronaldovog ulaska protiv Boltona i debija za United nisam ovako hvalio nekog igraca zbog jednog meca. Naravno prerano je porediti ga s bilo kojim igracem a pogotovo sa Xavijem, cak i zvuci apsurdno

Jucer sam ga dizao u nebesa sto zbog euforije sto zbog zadivljenosti njegovom igrom. Vjerujem u ovog mladica vise nego sto sam vjerovao u vecinu igraca kada su tek dosli u United a danas ih smatramo glavnim igracima. Pas igra mu je odlicna, nijednu loptu nije pogresno predao, nijednu loptu nije izgubio a za razliku od Andersona, prije, pasovi su mu tacni i precizni. Siguran sam da od njega moze biti nesto i ako se pravilno bude usmjeravao izrast` ce u velikog igraca. To bih vise volio nego recimo da dovedemo Sneijdera za 40 miliona eura. Dakle da "nas" igrac napravi veliku karijeru nego da damo bogatstvo za nekog igraca, pa zvao se on i Sneijder cak.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
To definitivno stojiValencia je napisao/la:Najbolji igraci kluba su Ferdinand, Vidic, Evra i Runi. Oni su uvijek prve opcije za mjesto u timu. Oni su igraci prve klase (u koju jos spadaju Teri, Dzerard, Fabregas, Kasiljas, Iniesta, Snajder, itd). Oni su najveca snaga ekipe.
Svi ostali su ( manje - vise) vazni, al' ne i nezamjenljivi. Rek'o bih igraci druge klase, cije je odsustvo uvijek nadoknadljivo za razliku od izbivanja nekog igraca iz prve klase. Park moze kvalitetno zamjeniti Nanija, dok gore nabrojanu cetvorku tesko neko moze kvalitetno zamjeniti. Neki ce mozda reci da Fabio moze kvalitetno zamjeniti Evru, al' ja ne mislim tako, naprotiv,.. Evra je u prosloj sezoni grijesio malo vise nego inace, al' to je samo prolazna kriza, u to cisto vjerujem. Za mene je on i dalje najbolji lijevi bek na svijetu. VDS je bio igrac prve klase (najbolji golman svijeta), pa smo juce vidjeli koliko ga je tesko zmajeniti.
Sto se tice Nanija, Berbatova, Andersona,.. To vise ne zelim komentarisati. Samo mogu reci da se u potpunosti slazem sa Fergijem. Ovoj trojici je dao ucesce u timu taman onoliko koliko su zasluzili. Kraj.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Vidim da je sada tema puna Nania, ne znam sta se vise moze reci o njemu kada je sve receno, znaju se stavovi vecine forumasa tako da je besmisleno ponovo pokretati temu u kojoj ce se po ko zna koji put ponavljati iste stvari. Ukusi su razliciti, kao i percepcije, neko voli da kritikuje, neko ne, uvijek ce se naci neko ko odudara od vecine kao sto je to sada slucaj sa @Valenciom. Njegove kritike su donekle utemeljene, jedini je problem sto je previse subjektivan po pitanju Portugalca i njegovih igara pa nerijetko pretjera sa kritikama, no bez obzira na sve treba postovati njegov stav i to je to. Nekome je bitno da, u ovom slucaju Nani, bude najbolji u najjacim tekmama, a nekome da „samo“ bude dobar vecim dijelom sezone, ne ogranicavajuci se na te „velike“ tekme, ja sam pristalica ove druge opcije, ali opet ukusi su razliciti tako da..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
strasan tekst to se mora priznat
http://www.sportske.net/vest/u-fokusu/s ... 47341.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportske.net/vest/u-fokusu/s ... 47341.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Mislim da se ne radi o mržnji, City je više predmet izsmijavanja. I Chelsea je trošio puno dolaskom Abramaovića ali je kupovao i radio pametno dok City troši brdo love ali daju utisak da jednostavno neznaju sastaviti šampionsku ekipu, u prevodu, Mancini nije manager kakav treba Cityju.motty je napisao/la:strasan tekst to se mora priznat
YNWA!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa nije ni Chelsea radio pametno (odnosno, radio je tek nakon promjene trenera). City je pametnije radio sa starim trenerom (Hughesom), a dolaskom Mancini-ja je krenulo gomilanje igrača na pojedinim pozicijama, konstantne svađe sa neželjenim igračima, dovođenje (pre)skupih igrača...
U svakom slučaju, mogu oni bolje, al' samo u slučaju da se na mjesto glavnog trenera/menadžera/ dovede neko ko zna taj posao raditi, a ne da bude k'o Mancini. City na papiru ima najjaču ekipu, United ima Fergusona i mlade nade kombinovane sa rutinerima. To je i više nego dovoljno za poneki trofej.
@Valencia jeste pogriješio u par navrata. Al' ko od nas nije? Pa čovjek (momak, da ne izgleda tol'ko starije
) je više puta bio u pravu od pojedinih koji ga napadaju. Iskren da budem, ja ga iz tog razloga ne bih nikad ni nap'o. Šta je pogriješio napisavši da je prošlogodišnji Manchester igrački najslabiji? Ja tu ne vidim grešku. Pa valjda vi znate kakvi su sve igrači prodefilirali kroz ovaj klub, a kakvi su prošle godine bili u istom. Prošlogodišnji gostujući Manchester nije ni sjena onog Manchestera koji je zicer dvojka na kladionicama.
I, stoji to da Utd. ove godine nije igrački jači u odnosu na prethodnu. De Gea je slabiji od VDS-a, Jones nije u startnih 11, a Young će se rotirati sa Nani-jem i Valencijom.
@Majestic, na stranu sve, al' mogli bismo ovdje izdvojiti i nekoliko tvojih postova kada je Mančo u pitanju. Sa pogrešnim procjenama protivničkih igrača i precjenjivanjem ovih koji nose/su nosili/ dres Utd-a. Mislim da bi se i tu moglo pronaći nekoliko bisera. Dakle, ovo izdvajanje @Valencijinih postova je, u najmanju ruku, neumjesno.
Sad sam vas htio obradovati jednom viješću, al' sam se odlučio na brćkanje.
U svakom slučaju, mogu oni bolje, al' samo u slučaju da se na mjesto glavnog trenera/menadžera/ dovede neko ko zna taj posao raditi, a ne da bude k'o Mancini. City na papiru ima najjaču ekipu, United ima Fergusona i mlade nade kombinovane sa rutinerima. To je i više nego dovoljno za poneki trofej.

@Valencia jeste pogriješio u par navrata. Al' ko od nas nije? Pa čovjek (momak, da ne izgleda tol'ko starije

@Majestic, na stranu sve, al' mogli bismo ovdje izdvojiti i nekoliko tvojih postova kada je Mančo u pitanju. Sa pogrešnim procjenama protivničkih igrača i precjenjivanjem ovih koji nose/su nosili/ dres Utd-a. Mislim da bi se i tu moglo pronaći nekoliko bisera. Dakle, ovo izdvajanje @Valencijinih postova je, u najmanju ruku, neumjesno.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Odlicno Majestic. Svaka cast na trudu. Lijepo je ovo sada procitati.
Ne bi ti dao njih dvojicu za Lenona, a ne bi ni tebi Rednap dao Lenona za njih dvojicu
. Lenon je vrhunsko krilo, bolji od svakog kojeg trenutno ima Mancester. To je moje misljenje. Al' moram priznati da me Henandez pozitivno iznenadio, svidja mi se nacin na koji igra. Al' mora on jos puno uciti da bi ga smatrali vrhunskim igracem. Ako cemo posteno, Solskjer je bio bolji igrac od njega, pa je za razliku od Hernandeza bio vjecita rezerva. Zasto? Zato sto je MU tada im'o 2 vrhunska napadaca (+ Seringem), a sada ima samo jednog. Sto se tice Smelinga, on se jos treba dokazivati. Ima dobre predispozicije, vidjet cemo da li ce ih pretvoriti u kvalitet.
Sto se tice Modrica, tu sam pogrjesio i kao sto vidis, meni nije problem korigovati svoje stavove i priznati gresku. Modric je nevjerovatno napredovao i izrastao u dosta kvalitetnog veznog igraca. Al' sam i za njega izrazio sumnju u posljednjih nekoliko komentara vezanih za njegov eventualni prelazak u MU. Njegovo kretanje i trkacke sposobnosti su naprosto savrsena. Ima odlicnu viziju igre i potrebnu lucidnost. Ono sto jos uvijek nije dobro je nesigurna pas igra,.. Pisao sam da je to segment u igri koji zahtjeva najvise rada,.. Vjerujem da Modric i to moze popraviti.
To za VDV potpisujem od A do Z. Nemam sta dodati, ni milimetar ne odsupam od tih davno napisanih recenica
.
Ovo iz zadnjeg citata tvrdim i sada. Ovo je najlosija generacija Mancestera od kada pratim ovaj klub (a pratim vjerovatno duze od velike vecine). Ovo je ubjedljivo najdosadniji Mancester od kada znam za ovaj klub. Sreca je sto je i Arsenal imao najgori tim u posljednjih 10 godina, Celsi u posljednjih 5, a Liverpul je vec standardno los.
Al' Mancester je Mancester. Imaju nevjerovatan timski duh, pobjednicki mentalitet i trenera koji iz igraca izvlaci maksimum od maksimuma. I zato pobjedjuju i kada ne igraju dobro.
Rooney88
Bošnjanin_89
.
Ne bi ti dao njih dvojicu za Lenona, a ne bi ni tebi Rednap dao Lenona za njih dvojicu

Sto se tice Modrica, tu sam pogrjesio i kao sto vidis, meni nije problem korigovati svoje stavove i priznati gresku. Modric je nevjerovatno napredovao i izrastao u dosta kvalitetnog veznog igraca. Al' sam i za njega izrazio sumnju u posljednjih nekoliko komentara vezanih za njegov eventualni prelazak u MU. Njegovo kretanje i trkacke sposobnosti su naprosto savrsena. Ima odlicnu viziju igre i potrebnu lucidnost. Ono sto jos uvijek nije dobro je nesigurna pas igra,.. Pisao sam da je to segment u igri koji zahtjeva najvise rada,.. Vjerujem da Modric i to moze popraviti.
To za VDV potpisujem od A do Z. Nemam sta dodati, ni milimetar ne odsupam od tih davno napisanih recenica

Ovo iz zadnjeg citata tvrdim i sada. Ovo je najlosija generacija Mancestera od kada pratim ovaj klub (a pratim vjerovatno duze od velike vecine). Ovo je ubjedljivo najdosadniji Mancester od kada znam za ovaj klub. Sreca je sto je i Arsenal imao najgori tim u posljednjih 10 godina, Celsi u posljednjih 5, a Liverpul je vec standardno los.
Al' Mancester je Mancester. Imaju nevjerovatan timski duh, pobjednicki mentalitet i trenera koji iz igraca izvlaci maksimum od maksimuma. I zato pobjedjuju i kada ne igraju dobro.
Rooney88
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... tart=23940 - Ako procitaju zadnji komentar na ovoj stranici tek im onda nece biti nista jasno. Da jos malo zakomplikujem ove kojim nije jasno o cemu pisem,.. Da Nani igra u Njemackoj, Italiji ili Spaniji bio bi vrhunski igrac, na granici da ga svrstamo u igrace prve klase. Po svemu sudeci u EPL taj status nece nikada imati. Bice igrac kojeg ce Fergi redovno rotirati i na kraju zamjeniti nekim drugim igracem. (Nadam se da grijesim, al' cvrsto vjerujem u ovakav ishod. Onim koji citaju sa razumjevanjem, jasno je zbog cega imam ovakvo misljenje, iako se mozda ne slazemo.)Mislim da vecina vas ne konta sta @Valencia pokusava reci za Nanija ali ni ja fkt ne kontam zasto se trudi vise?
Bošnjanin_89
Dobro. Mislim da se postovaoci Snajdera, Inieste, Robena ili Ronalda ne bi slozili sa tobom. Njima je vjerujem vazno da su uvijek dobri, a posebno onda kada je najpotrebnije, kada se ubiru plodovi mukotrpnog rada. Meni je bilo vazno da Gigs i Kantona na svakoj tekmi budu dobri, a posebno ona kada je najpotrebnije. Konstantnost i povremeni bljesci, to je razlika izmedju vrhunskog i dobrog igraca. Zbog toga vrhunski igrac igra uvijek, a dobar samo onda kada trener osjeti da moze nesto napraviti (kad ga ide, kada je u naletu). Pitanje je sada, da li Mancester na krilu treba igraca koji se mjenja kao vremenska prognoza ili nekog ko ce uvijek biti dobar, a posebno onda kada je najpotrebnije!? Mislim da je pozeljan ovaj drugi, posebno radi cinjenice da Mancester uveliko zavisi od krilnih igraca. Al' mogu se sloziti da izbor i nije bog zna kakav, a ni klupska kasa nije kao kod komsija. Ne moze bas sve biti potamanNekome je bitno da, u ovom slucaju Nani, bude najbolji u najjacim tekmama, a nekome da „samo“ bude dobar vecim dijelom sezone, ne ogranicavajuci se na te „velike“ tekme, ja sam pristalica ove druge opcije, ali opet ukusi su razliciti tako da..

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Dobro da nisi rekao DECKO.Monolog je napisao/la:
@Valencia jeste pogriješio u par navrata. Al' ko od nas nije? Pa čovjek (momak, da ne izgleda tol'ko starije) je više puta bio u pravu od pojedinih koji ga napadaju. Iskren da budem, ja ga iz tog razloga ne bih nikad ni nap'o. Šta je pogriješio napisavši da je prošlogodišnji Manchester igrački najslabiji? Ja tu ne vidim grešku. Pa valjda vi znate kakvi su sve igrači prodefilirali kroz ovaj klub, a kakvi su prošle godine bili u istom. Prošlogodišnji gostujući Manchester nije ni sjena onog Manchestera koji je zicer dvojka na kladionicama.
I, stoji to da Utd. ove godine nije igrački jači u odnosu na prethodnu. De Gea je slabiji od VDS-a, Jones nije u startnih 11, a Young će se rotirati sa Nani-jem i Valencijom.

Koja je vijest? Obraduj ako si drug.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- majestic24
- Kontakt:
Valencija,danasnji nogomet je postalo da se samo jedna velika utakmica mora dobiti a to je finale lige prvaka. Iz godine u godinu se vrti jedna te ista stvar-za titulu je vazno male utakmice dobiti. Posto je tako bilo do sada,a sigurno ce biti i dalje-NANI SVAKA CAST,OSTANI U UNITEDU.
Ja nisam kao neki drugi ovdje forumasi,kojima je samo vazno da im voljeni tim pobjedi u derbi utakmicama. Meni je vazno da se digne na kraju pehar pa makar izgubili sve utakkmice u sezoni od chelseaja,arsenala,liverpoola i cityja.
Ja nisam kao neki drugi ovdje forumasi,kojima je samo vazno da im voljeni tim pobjedi u derbi utakmicama. Meni je vazno da se digne na kraju pehar pa makar izgubili sve utakkmice u sezoni od chelseaja,arsenala,liverpoola i cityja.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Kakav decko, nisam derpeRooney88 je napisao/la:Dobro da nisi rekao DECKO.Monolog je napisao/la:
@Valencia jeste pogriješio u par navrata. Al' ko od nas nije? Pa čovjek (momak, da ne izgleda tol'ko starije) je više puta bio u pravu od pojedinih koji ga napadaju. Iskren da budem, ja ga iz tog razloga ne bih nikad ni nap'o. Šta je pogriješio napisavši da je prošlogodišnji Manchester igrački najslabiji? Ja tu ne vidim grešku. Pa valjda vi znate kakvi su sve igrači prodefilirali kroz ovaj klub, a kakvi su prošle godine bili u istom. Prošlogodišnji gostujući Manchester nije ni sjena onog Manchestera koji je zicer dvojka na kladionicama.
Sad sam vas htio obradovati jednom viješću, al' sam se odlučio na brćkanje.![]()
Koja je vijest? Obraduj ako si drug.

Majestic
Velike utakmice su itekako bitne. Da je Manco pred kraj sezone izgubio od Celsija, sada ne bi bili najtrofejniji klub u Engleskoj. Dakle, presudila je jedna velika utakmica. U Ligi prvaka je svaka utakmica nokaut faze itekako velika.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Lenon?
Lik koji može krenuti u samo jednu stranu(samo jednu stranu) koji nema šuta niti je opasan po gol na bilo kojem odstojanju i jedino što može uraditi je oboriti glavu i šprintati po liniji..
Njegovi centaršutevi rijetko pogode Croucha,a to mu je jedna od boljih strana.
Govoriti o Lenonu u velikim utakmcama je smiješno,jer je toliko predvidljiv i mali mental midget koji ne može riješavati utakmice..
Dok u "običnim" utakmicama je solidan ipak,jest da je Bale na drugoj strani i malkiceee odvlači pozornost.
NAni > Young > Lenon..
Za Bale bi bilo mjesta na lijevoj strani,normalno.
Lik koji može krenuti u samo jednu stranu(samo jednu stranu) koji nema šuta niti je opasan po gol na bilo kojem odstojanju i jedino što može uraditi je oboriti glavu i šprintati po liniji..
Govoriti o Lenonu u velikim utakmcama je smiješno,jer je toliko predvidljiv i mali mental midget koji ne može riješavati utakmice..
Dok u "običnim" utakmicama je solidan ipak,jest da je Bale na drugoj strani i malkiceee odvlači pozornost.
NAni > Young > Lenon..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma pojeftinilo pivo u određenim kafanama, pa...Rooney88 je napisao/la:Koja je vijest? Obraduj ako si drug.

Nisam ja oženjen, @Majestic je.Valencia je napisao/la: On je co'jek, jer je ozenjen, a ja sam momak jer se ne planiram zeniti (iako imam dugogodisnju vezu koju ne planiram nikad prekidati) . Moderno vrijeme zahtjeva moderan zivot

Što se tiče Lennona, mislim da bi on bio dobar atletičar.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa zna se u koju ce stanu Roben pa mu cuvari ne mogu nista. Sve je do startnosti. Lenon je nezaustavljiv 1:1, ima solidan dribling i prebrz rad nogu. Njega protivnici obicno udvajaju, sto ostavlja puno prostora za ostale igrace. Centarsut mu je dosta dobar, al' nije on kriv sto u napadu ima igrace koje ni radarom ne mozes pronaci. Vidjeli bi vi kakav je on igrac da predje u MU ili Arsenal. Gazio bi. Bejl je opet stepenica iznadRaul_64 je napisao/la:Lenon?
NAni > Young > Lenon..

Monolog
Onda se izvinjavam sto sam te nazvao co'jekom

- majestic24
- Kontakt:
Hahahaha..dobro si me nasmijao.Monolog je napisao/la:Ma pojeftinilo pivo u određenim kafanama, pa...Rooney88 je napisao/la:Koja je vijest? Obraduj ako si drug.Sad, ne znam kol'ko ti godi ova vijest.
Meni mnogo, tako da...
![]()
Nisam ja oženjen, @Majestic je.Valencia je napisao/la: On je co'jek, jer je ozenjen, a ja sam momak jer se ne planiram zeniti (iako imam dugogodisnju vezu koju ne planiram nikad prekidati) . Moderno vrijeme zahtjeva moderan zivotAl' s obzirom kakva je monogamija kod mene, mogu si komotno staviti virtualni prsten, tako da mi dođe isto k'o da sam i oženjen.
![]()
Što se tiče Lennona, mislim da bi on bio dobar atletičar.
Valencija,United dugo godina jos u Premiershipu nece imati pravog protivnika.
Prosle godine kad su se svi palili na Chelsea kako rastura protivnike i slicno,ja sam znao da ce se desiti onakav pad u njihovoj igri. Oni su STARI. Nemogu oni vise drzati konstantu tokom citave sezone. Da se razumijemo,nemoze ni United al kod nas ce biti jedan crni period a kod njih 3-4.
Arsenal ce s ovom politikom wengera ove godine ispasti iz top 4. Protiv malih klubova gube bodove a protiv "Velikih" nece moci ni prsmrditi.
City je prica za sebe...prvo je problem trener a drugo to sto igraci igraju samo za pare i tu dolaze samo zbog para.
Jedini koliko -toliko sto dobro radi je Liverpool. Imaju trnera koji ce moci uvjek motivirati igrace a ujedno i dovode igrace koji su im potrebni.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Sad vec vjerujem da Valencia ovdje namjerno potpaljuje ljude i to kazem samo zbog reputacije koju je imao prije. Ne znam je li je u međuvremenu izgubio, ali ova izjava da je Lennon bolji od svakog krila Uniteda je cista glupost. Lennon cak nije ni najbolje krilo u svom klubu. Niko pri zdravoj pameti ne bi doveo njega umjesto Valencie, a pogotovo Nania. Pregledaj malo po stranim forumima sta fanovi ostalih klubova misle o krilima Uniteda. Molim te, reci da nisi ozbiljan. 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
- Sir Matt
- Kontakt:
Svaki se naš krilni mijenja k'o vremenska . United takvo krilo nema a niti ga može dovesti . Robbena , Riberya , bilo koga ko spada u crem de la creme svj. fudbala , United gotovo sigurno ne može imati . Ali niti su oni zlato što s'ja , da te prosvijetlim . Rijetko se koji od njih fino proveo protiv iole kvalitetnog čuvara . Ronaldo je bivši , znači koga dovesti ? United treba krilo kakav je Ronaldo bio , ali nađi mi takvog , da je mobilan ? Ali čekaj malo , koliko je velikih utakmica Ronaldo dobro odigrao ? Sad sam zbunjen . Podbacio je u X utakmica , što velikih , što malih . Ali ne bi Valenica bio Valenica ako ne bi izdrk'o na penal ili slobodni koji je znao ubost svaki 25i šut . Pokoja finta , ovoono , Ronaldo Bog ! Jelde ?Valencia je napisao/la: Pitanje je sada, da li Mancester na krilu treba igraca koji se mjenja kao vremenska prognoza ili nekog ko ce uvijek biti dobar, a posebno onda kada je najpotrebnije!?
Ovo za Lennona rađe da ne komentarišem . Za Balea takođe . I nemoj zaboravit zaobić mi post .
Edit: Jel neko možda uočio finu kamaru izmeta ispod drugog konja po redu ?

"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Svi nešto ozbiljni samo Evra pjeva: "Wembeley, Wembeley, la la la la la la la la la la la la, Wembeley"
[youtube][/youtube]
Edit:
Evo i izjava poslije jučerašnje tekme
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Edit:
Evo i izjava poslije jučerašnje tekme
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.