Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Stivi_Dzi
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Stivi_Dzi » 08 avg 2011, 11:19

Rizah je napisao/la:Pa normalno da je sve uredu kad pobjedimo, nema Dirka odmah i njegovog drugog accounta Sashe i nema Admira SA od ovih naših, a potom nema ni provokatora ( Trebevic, Virtual, Cartman ... )
Ti tačno imas problem sa tim duplim accountima, de sto se zamaras sa tim toliko, kad su ljudi lijepo rekli da nema vise accounta sa iste IP adrese sta se ti pravis pametan.

Da ne bude off, nismo mi juce odigrali nista posebno, cak nismo ni sanse kako treba stvorili. Postigli smo te golove nakon gresaka odbrane Valencie, Ovaj Hendo mi ne ulijeva neku nadu, slab mi je skroz, svi ostali su se odma nekako pokazali al on :roll:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 08 avg 2011, 12:10

Tvoj post ne sadrzi nista sto je bitno ili vezano za Liverpool :!: SPAM....ono sto sam htio da kazem jeste da se previse zamara tim stvarima (duplim acc) i samo izaziva prepirke i svadje.

Citam sad da smo odbili ponudu za Raula, Napoli je ponudio 11 mil. Comolli izjavio da ne smijemo sebi dopustit da igubimo Raula, e sad ako je tacno rijesili smo i taj problem, Raul ostaje.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 08 avg 2011, 12:24

Ma ne treba ovog rizaha ozbiljno shvatati vidi se da je izgubljen u vremenu i prostoru, vidim muce ga neki tamo accounti :D nikako to ne moze da otkrije pa se pojede, sta ces taki je zivot ;) samo kvari temu a pritom i smara mozda bi trebao moderator nesto da mu pojasni po ko zna koji put.

Inace cujem da Porto trazi oko 30M za Perreiru i ima neku klazuru u ugovoru tako da nema nista od toga ;)
Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 08 avg 2011, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 08 avg 2011, 12:38

Torres_9 je napisao/la:ne brinemo mi za celzi oni su svakako iza nas
Gledam čitavo vrijeme u čemu je štos, kada skontah da si naopako okrenuo tablicu.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 08 avg 2011, 12:42

Puno je i 15 miliona dati za odbranbenog a kamoli 30mil.. Samo da hoce Enrike potpisati, ima covjek tehnicko umjece i osjecaj za igru kao nas Aurelio i jos nije sklon povredama i mnogo mnogo je brzi i fiziki spremniji i jaci od naseg Fabia.. Al neka i Fabia za svaki slucaj da imamo backup a moze igrati i ljevog veznog, ionako ima ugovor "pay as you play"

Chelsea_CBG Ne kaze se sine citavo vrijeme vec sve vrijeme, nauci gramatiku pa se dodji raspravljati ;)

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 08 avg 2011, 12:43

Chelsea_CBH je napisao/la:
Gledam čitavo vrijeme u čemu je štos, kada skontah da si naopako okrenuo tablicu.
nije se odnosilo na pozicije na tablici nego na broj trofeja gdje je liverpool ispred celzia uu svim natjecanjima
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 08 avg 2011, 12:53

Kuyt je svjestan da sada postoji konkurencija i da ce se svi morati boriti da igraju u prvoj, to je dobro tako i treba da bude.

Dirk Kuyt has lauded the work done by Liverpool in the transfer market this summer - even if it means he may have to work even harder for his place.

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... aces-is-on" onclick="window.open(this.href);return false;

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 08 avg 2011, 13:58

Chelsea_CBH je napisao/la:
Ti si nasao ovdje nesto da pises,sto ono nema Europa Lige,uvijek je isla dan poslije CL,sigurno zbog dana drzavnosti....hahaha
Koji si razred osnovne?

Da ne bude off,je li Johnson bio na kontroli? Hoce li biti spreman za 1 kolo?
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 avg 2011, 14:39

evo kako je nekadasnji igrac Liverpoola David Fairclough (74-83 ) izabrao tim za ovu sezonu.. :)

slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 08 avg 2011, 17:42

Otprilike bi to ovako moglo izgledati, mada se zaista nista ne zna sto se tice ovih veznjaka.
Ali neka ih, prije smo se zalili sto nemamo kvalitet na sredini terena, :mrgreen:

----------------------------------Reina(Doni)-----------------------------
Glen(Kelly)----Carragher(Grk)----Agger(Skrtel)----Aurelio(Insua)
---------------------------------Lucas(Spearing)------------------
----Gerrard(Henderson/Aquilani)---------Meireles(Adam)-----
Suarez(Kuyt)---------------------------------Downing(Joe Cole,Maxi)
-------------------------------Carroll(Ngog)----------------------------
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 avg 2011, 17:54

Biće zanimljivo gledati Liverpool u novoj sezoni s obzirom na kvalitetneigračke prinove koje bi poželio svaki tim, igrači poput Hendersona,Adama,Downinga a tu je i fanatzist Aquilani.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 08 avg 2011, 17:59

Saurman je napisao/la:Biće zanimljivo gledati Liverpool u novoj sezoni s obzirom na kvalitetneigračke prinove koje bi poželio svaki tim, igrači poput Hendersona,Adama,Downinga a tu je i fanatzist Aquilani.
Bio bi red da i mi pariramo timovima na vrhu tabele. :mrgreen:
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 08 avg 2011, 18:02

@Jimmy, ovo je bila provokacija. ;)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 08 avg 2011, 18:03

Bertrand je napisao/la:@Jimmy, ovo je bila provokacija. ;)
Ako jeste onda nek mi se sagne fino, ha ja.

Njegov Bayern je juče pokazao snagu.

armin789
Kontakt:

Post Postao/la armin789 » 08 avg 2011, 19:20

Narode de mi reci te hoćel se prenositi engleka premier liga na BHT1 i koje na prenosu u 1 kolu

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 08 avg 2011, 19:22

armin789 je napisao/la:Narode de mi reci te hoćel se prenositi engleka premier liga na BHT1 i koje na prenosu u 1 kolu
Ja mislim da ce BHT prenositi samo subotom u 16:00
Sigurno ce prenositi Liverpool - Sunderland ili Tottenham - Everton ;)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 08 avg 2011, 19:25

armin789 je napisao/la:Narode de mi reci te hoćel se prenositi engleka premier liga na BHT1 i koje na prenosu u 1 kolu
U subotu u 15:25h će se emitovati emisija "Engleska Premier liga" koja se redovno emituje svake subote na BHT1.Pa poslije je na rasporedu utakmica u 15:55h,ali ne piše koja,izgleda nisu odredili još koju će prijenositi.

U nedjelju nema nikakvog prijenosa.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 08 avg 2011, 19:26

Trebali bi Liverpool i Sunderland prenositi iako ce derbi biti onaj izmedju Totenhema i Evertona :D

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 08 avg 2011, 19:40

YNWA L.F.C. je napisao/la:Nadam se da će biti prijenosa Liverpool-Sunderland na MAXTV-u u subotu 16.00 ili na nekom slovenskom kanalu
Ma i da ne bude, ima linkova će biti mnogo.Tako da ćemo u svakom slučaju moći gledati prvu utakmicu Liverpool-a u novoj sezoni,nadamo se uspješnoj.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 08 avg 2011, 20:23

imam osjećaj ovo će biti naša godina :D YNWA :mrgreen:
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.