Veliki pozdrav i lijepi snovi..... titulaSrdjanBL je napisao/la:I mala slova na pocetku, sve je to namjerno![]()
![]()
![]()
RK Borac
-
- Kontakt:
Re: RK Borac
Sto nas hoce ove spanski klubovi
Odma na Aragon,znam da je neka kriza u spanskome klupskome rukometu,a Borac se cini nikad jaci,ali ipak nisam optimistican,ipak je to ekipa iz 2.najbolje lige na svijetu.

Odma na Aragon,znam da je neka kriza u spanskome klupskome rukometu,a Borac se cini nikad jaci,ali ipak nisam optimistican,ipak je to ekipa iz 2.najbolje lige na svijetu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Realno nema Borac tu sta traziti, jedino je dobro sto ce Borik biti pun. 

Jel u ovom Aragonu igrao Stojanovic, vase novo pojacanje?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- legenda reala
- Kontakt:
Jadan ovaj rukomet ,ko ga sve ima u malom prstu
prvo nauči jarane historiju rukometa u BIH pa pričaj ,ne igra se rukomet od 2005 ,puno prije je počeo da se igra na ovim prostorima
Borac je najveći rukometni klub u BIH ,to bi bar trebalo biti jasno ima uspjehe koje nikad ni jedan drugi klub neće imati ,i uvijek je uz nas pravio najbolje rukometaše

Borac je najveći rukometni klub u BIH ,to bi bar trebalo biti jasno ima uspjehe koje nikad ni jedan drugi klub neće imati ,i uvijek je uz nas pravio najbolje rukometaše

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Armageddon2012
- Kontakt:
Jeste. Riječ je o momku iz Srbije koji igra za BH reprezentaciju,Vule Stojanović.tanzla je napisao/la:Jel u ovom Aragonu igrao Stojanovic, vase novo pojacanje?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
- Kontakt:
Jeli slucajno ko spori ko je ima vise uspjeha.......legenda reala je napisao/la:Jadan ovaj rukomet ,ko ga sve ima u malom prstu![]()
prvo nauči jarane historiju rukometa u BIH pa pričaj ,ne igra se rukomet od 2005 ,puno prije je počeo da se igra na ovim prostorima
![]()
Ja to nisam rekao....... niti ko pravi igrace...
Znam da igra za nasu reprezentaciju. Nisam bio siguran jel u Aragonu igrao, ili nekoj drugoj ekipi iz Asobala.Armageddon2012 je napisao/la:Jeste. Riječ je o momku iz Srbije koji igra za BH reprezentaciju,Vule Stojanović.tanzla je napisao/la:Jel u ovom Aragonu igrao Stojanovic, vase novo pojacanje?
Poceo karijeru u Sintelonu, igrao za nekog drugoligasa, pa u Doboju, Bosna, Logronja, Aragon i sad Borac.
Dobar momak. U reprezentaciji nije bas briljirao u posljednje vrijeme, al' nije jedini - nije niko.

Bila je zanimljivo kad su igrale reprezentacije BiH i Srbije, posto je jedan od reprezentativaca Srbije tada, ne sjecam se koji, bio prvi Vuletov komsija u njegovom rodnom mjestu u Srbiji.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Potežak suparnik, Aragon...!
Čitam neke postove i već neki navijači "kleknuli" - "nema šansi, nema se tu šta tražiti".....
Pa kako onda planirati LP i mnogo jače suparnike, a vidim većina vas se vidi iduće sezone u LP.... a čim se ču Aragon - kleknuste....!???
Zanimljivo mi je to pravo, posebno asocijacija koja mi se "nametnu": Stojanović Vukašin
Aragon ga otpustio zbog finansijske krize (!?), a sa Bosnom se, navodno, nije mogao dogovoriti oko 'finansijski uslova' (da li je baš to isključivo razlog?) a Borac ga uze k'o od šale!!!!
E sad, nije valjda Vule pristao igrati 'ispod cijene' samo zbog imena Borac, a vjerovatno nije što bi trebalo (logički) značiti da Borac ima više love od Aragona, pa i od Monpeljea (Obradović),.... ili je nešto drugo u pitanju
!
Istina - Aragon dolazi iz jedna od najjačih liga, ima 'starca' Demetria Lozana, sjajnog svjetskog rukometaša...ali ima i dva-tri povrijeđena momka (netom stigli iz Barcelone, juniorski reprezentativci)...kombinacija 'starih i mladih'....lani dogurali do 1/4 finala i ispali od Lemga.... Ekipa podosta izmjenjena, ali jaki, ipak.
Međutim, i Borac odavno nije imao ekipu sa tako 'zvučnim' imenima i zašto odmah 'na koljena'!?
Govori se o vrhu u "SEHA ligi", LP.... a Aragon toliki bauk!
Čitam neke postove i već neki navijači "kleknuli" - "nema šansi, nema se tu šta tražiti".....

Pa kako onda planirati LP i mnogo jače suparnike, a vidim većina vas se vidi iduće sezone u LP.... a čim se ču Aragon - kleknuste....!???

Zanimljivo mi je to pravo, posebno asocijacija koja mi se "nametnu": Stojanović Vukašin

Aragon ga otpustio zbog finansijske krize (!?), a sa Bosnom se, navodno, nije mogao dogovoriti oko 'finansijski uslova' (da li je baš to isključivo razlog?) a Borac ga uze k'o od šale!!!!
E sad, nije valjda Vule pristao igrati 'ispod cijene' samo zbog imena Borac, a vjerovatno nije što bi trebalo (logički) značiti da Borac ima više love od Aragona, pa i od Monpeljea (Obradović),.... ili je nešto drugo u pitanju

Istina - Aragon dolazi iz jedna od najjačih liga, ima 'starca' Demetria Lozana, sjajnog svjetskog rukometaša...ali ima i dva-tri povrijeđena momka (netom stigli iz Barcelone, juniorski reprezentativci)...kombinacija 'starih i mladih'....lani dogurali do 1/4 finala i ispali od Lemga.... Ekipa podosta izmjenjena, ali jaki, ipak.
Međutim, i Borac odavno nije imao ekipu sa tako 'zvučnim' imenima i zašto odmah 'na koljena'!?
Govori se o vrhu u "SEHA ligi", LP.... a Aragon toliki bauk!

Bosno moja poharana....
Nije isto igrati LS koja se igra na bodove i u kojoj npr. Bosna pobjede ostvaruje samo kuci a na strani gubi 90% utakmica sa 5+ razlike, tako i Borac ce tamo izgubiti 5+ razlike a kuci pobjediti 2-3 reazlike i nema prolaza, u tome je razlika, valjda kao veliki "znalac" to bi trebao znati....Trigger je napisao/la:Potežak suparnik, Aragon...!
Čitam neke postove i već neki navijači "kleknuli" - "nema šansi, nema se tu šta tražiti".....![]()
Pa kako onda planirati LP i mnogo jače suparnike, a vidim većina vas se vidi iduće sezone u LP.... a čim se ču Aragon - kleknuste....!???![]()

kolike borac ima sanse da prodje spance, tolike otprilike ima i bosna u grupi... u stvari, kad se pogleda koji su klubovi danas izvuceni, mislim da nijedan klub nema sanse da prodje...ove godine nije bilo srece...
imperator, prodavac magle
A zašto ovako pojačan Borac ne bi mogao 'proći' oslabljen Aragon!?
Ni kad je bio u jačem sastavu Aragon nije baš „blistao'' u gostima!?
EHF Cup 2009/10 Participation
1/4 FINAL
TBV Lemgo vs Aragon = 30 : 23 / 31 : 32
ROUND 4
Aragon vs RK Trimo Trebnje 26:35 / 34:23
ROUND 3
Aragon vs Bregenz = 39: 22 / 15:26
PS:
RK Bosna je na drugoj temi....
Ni kad je bio u jačem sastavu Aragon nije baš „blistao'' u gostima!?
EHF Cup 2009/10 Participation
1/4 FINAL
TBV Lemgo vs Aragon = 30 : 23 / 31 : 32
ROUND 4
Aragon vs RK Trimo Trebnje 26:35 / 34:23
ROUND 3
Aragon vs Bregenz = 39: 22 / 15:26
PS:
RK Bosna je na drugoj temi....

Bosno moja poharana....
meni nije pojacan ni najmanje...isto je to ko i prosle godine...
imperator, prodavac magle
upravi i igracima rk borca zelim uspjesnu sezonu, a navijacima dobrih utakmica.. 

Po imenima Borac jeste jaci nego prosle godine to sigurno, sad kako ce to sve izgledati na terenu vidjecemo. Ja se nadam da ce se uspjeti uklopiti. Sad Borac ima 22 igraca na spisku a realno ima rupa u timu, Djukic na krilu nema zamjene ako se povrijedi ili zakaze nema nikog. Malic vjerovatno ne igra a onda ostaje samo Panic da ode na krilo?!?Trigger je napisao/la:Borčevi navijači, trener i direktor tvrde drugačije....
Na lijevom beku bukvalno nema nikog, Radjenovic je u ofanzivi prosjek, Trivundza moze igrati ali je i to improvizacija, ostaje mali Mandic za kojeg ne znam da li moze to popuniti, nisam ga nesto puno gledao ali vidjecemo.
Ove godnije titula prvaka drzave i borba za vrh u regionalnoj ne bi trebalo doci u pitanje 

Da imaju koristi, imaju banjalucke glasove... Ipak je BL najvece glasacko tijelo!Burgija je napisao/la:Jbg vjerovatno je Vlada vidjela da mogu imati korist od toga i da Borac vrate na stare slave.

Pazi sada ja Borcu zelim sve najbolje, da se svake godine bori za titulu, da igra tu regionalnu ligu itd... A to sve zelim i svojoj Slogi koja od Vlade RS nije nikada dobila neku vecu pomoc, ustvari ne znam je li dobila ikakvu pomoc. Kada bude turnir pomogne se malo na kasikicu i to je to... Pa zbog cega bi Borac bio toliko povlascen u odnosu na druge klubove u RS-u?! Ovo mi sve lici na one komunisticke drzavne projekte od prije rata... Ono i Borac je dugo bio zapusten i zaboravljen ali to opet nije razlog.
Moras se naviknuti ipak je Banja Luka najveci i glavni grad i logicno je da vecina para ide u nju a kazem ti razlika izmedju Borca i Sloge je to sto mi imamo bogatiju istoriju i vece uspjehe a to i vidim kao najveci razlog za ovolika ulaganja tj povratak Borca na stare slave .
Znam ja sta je Banja Luka, studiraa sam tu 4 godine, imam dosta prijatelja Banjalucana i volim taj grad... Nije ovde problem sto vecina para ide u BL nego sto sve pare ide tu. Nije meni krivo sto je Borac dobio 800 000 nego sto Sloga nije dobila nista, ocigledno je da Vlada nema dovoljno para da pomaze svima. Ali onda se te pare trebaju rasporediti i na druge klubove. Borac ima bogatiju istorije od Sloge, ali ni Sloga nije klub bez istorije i Doboj je rukometni grad. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.