Kupe Berberovica i rijese problem................miky_hz je napisao/la:Napusti li Darijo Srna ovoga ljeta Šahtar, što je sve manje izgledno, sigurno se neće zaputiti prema Allianz Areni. Bavarski div i službeno je obznanio da ne poduzima nikakve korake koji bi hrvatskog reprezentativca doveli u München...
Bayern je donedavno slovio kao jedan od najzainteresiranijih klubova za našeg Darija Srnu, no sportski direktor kluba potvrdio je da od toga posla neće biti ništa, unatoč tome što novca ne nedostaje, pogotovo nakon prodaje stopera Lucija.
"Isključujem mogućnost da će Bayern pokušati dovesti Darija Srnu. Prodaja Lucija nam ne stvara pritisak, a ujedno imamo i mnogo dobrih mladih igrača u vlastitoj nogometnoj školi. Neprestano ih pratimo", rekao je Christian Nerlinger.
No, Bayern je djelomično odbila i cijena koju je Rinat Ahmetov postavio za svog kapetana - malo se koji klub osim Reala ovoga trenutka može isprsiti sa 16 milijuna funti za desnog braniča.
Uli Höness je dodao da je malo vjerojatno da će Bayern opet trgovati prije početka sezone: "Možda se vratimo na tržište u potrazi za desnim bekom, no zasad ne vidimo igrača koji bi nam bio prikladno pojačanje".
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nastavlja se rasprodaja u Bajernu presao Borowski nazad u Werder Bremen (goal.com)
Volim te Zeljo!!!
-
- Kontakt:
bajern100 je napisao/la:Ribery je svakako veliki igrač jedan od najvećih trenutno ali upamtite ako
ode u real pojest će ga pomrčina-bajern je njegov vrhunac i to je to............
Nece Ribery otici u Real, pratite malo desavanja, utakmice, vijesti, prica o tome da ce Ribery otici u Real je isto kao kad bih rekao da ce Ronaldo otici kod Zelje

Ma znaju oni dobro hoće li ići ili ne, tako je sa Ronaldom bilo, tamo bio već 7 mjeseci prije potpisao predugovor.
@geronimo, nisam, kasno sam potrazio karte (cetvrtak-petak). AUSVERKAUFT 

Pa kako, kad znas da su Nijemci ludi za fudbalom, tj, Bayern je magnet za sve.
Hajde nista, nego na vrijeme nabavi karte za Audi Cup, to ce biti dozivljaj
Sljedeci na odstrijelnoj listi je Toni....

Hajde nista, nego na vrijeme nabavi karte za Audi Cup, to ce biti dozivljaj

Njega ne mogu, kad se zna da je skup, da malo sacekamo dok se stisaju strasti oko njega, pa cemo onda djelovatiharishp je napisao/la:
Kupe Berberovica i rijese problem................

Sljedeci na odstrijelnoj listi je Toni....
Vom Jäger zum Gejagten
Toni, ehhh da je onda došao kada je imao 27 ili 28 godina bilo bi cool, onda ko preskup bio a harao talijanskom ligom. Sada je postao dedo. Ne znam, hvala mu za onu jednu sezone ali neka ode.
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
ma dobar je toni ba jos,,moze posluzit jos jednu sezonu,,,a neznam sta van gall sere pa ga stavlja u amatere.....
,a bayern definitivno osvaja bundesligu ove sezone samo da se uigraju...a rafinja bi bilo perfektno pojacanje za njih sta vi mislite????

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
Ja sam potpuno zaboravio na Rafinhu, ali kada bi ja mogao da biram koga bih volio u Bayernu na desnom boku onda je to Maicon , Bosingwa ili ipak Srna. Ostalo je sve tanko i nije svjetska klasa.
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
pa prica se da maicon ove sezone definitivno napusta inter,pa neznam sta bayern onda ceka ako trebaju desnog beka....!
Preskup je za Bayern, oni kupuju samo skupe napadače. Da je Gomez desni bek ne bi nikad vidio Bayerna, džabe na kvaliteti hehe. Onda bi oni doveli nekoga igrača koji je napucavan od strane medija.
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
a ovo za srbiju jbg.upravu si....a staj ba njima dat 20 mill.za maicona....heh kako bi im se to isplatilo...a znas sta su trebali uradit...?trebali su dat lusija i jos jedno 5 mill.za maicona pa to bi bilo odlicno!!?? 

Nema šanse, jer oni hoće neku astronomsku cifru za Maicona, jbg, priznaj , zna čovjek kako se igra. Ma kakav Alves, Maicon je najbolji desni svijeta. Ne mogu da vjerujem da ga Inter ne želi zadržati pod svaku cijenu. Oni su sada zainteresirani da zarade što više love prodajom Ibrahimovića. Ma kad na kraju skontaš sve ti je do para, imaš love kupiš najbolje igrače i tako to redom. Zapamti ako se City plasira u LP onda će svi veliki igrači ićći tamo, zato nisu ove godine htjeli.
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
ma siti ce za koju godinu biti bog....a maicon je uistinu njaci desni bek.....a znas li kolko traze za njeg?????
Pa idemo logikom. Ima ugovor na još 3 godine mislim. Koliko je plačen Alves u Barcu toliko negdje je i cijena Maicona. Ma ne znam, šanse da on dođe manje od 1 %.
Evo Lucio se osvrnuo malo u svom intervju na BAyern. Kaže da prihvata i potpuno shvata odluku Gaala da se ne uklapa u koncept igre, ali da je trebao prvo s njim da priča prije nego što daje nakve komentare medijima. Kaže da misli da je ipak zaslužio više respekt i ja se u potpunosti slažem s njim. Također kaže da se u BAyern dešavaju lude stvari čim jednom 2 na tabeli budu, i tu je u pravu.
Evo Huntelaar odbio Stuttgart, samo pokazatelj da neki s klupe neće u ekipe u Njemačkoj koji igraju Ligu Prvakka i to je razumljivo.
Evo Huntelaar odbio Stuttgart, samo pokazatelj da neki s klupe neće u ekipe u Njemačkoj koji igraju Ligu Prvakka i to je razumljivo.
Audi Cup je rasprodat cim je dogovoren, znaci prije nekih 5-6 mjesecigeronimo je napisao/la:Pa kako, kad znas da su Nijemci ludi za fudbalom, tj, Bayern je magnet za sve.![]()
Hajde nista, nego na vrijeme nabavi karte za Audi Cup, to ce biti dozivljaj![]()

A i onako necu ostati do tada.
- el-fighter
- Kontakt:
Ako neuspijemo naći desnog beka, onda ubacit nekog od juniora i to je to.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
meni nije samo jasno kako upravi Bajerna nije tesko kad vide da ih do juce nizesrazredni klubovi ko Celzi i slicni prestizu i postizu 5 puta bolje rezultate od njih a oni nece nista da urade da bi to sprijecili, pa ja bi se pojeo od mukeel-fighter je napisao/la:Ako neuspijemo naći desnog beka, onda ubacit nekog od juniora i to je to.

Volim te Zeljo!!!
Borowski otisao za 750 hiljada
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... daten.html

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.