Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
31%
2) 10 bodova
23
24%
3) 15 ili više
44
45%

Ukupno glasova: 97

Neutral
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Neutral » 20 jul 2009, 20:21

Miske igra i još je kapiten. Edina nema. 15.000 ljudi, uglavnom svi negdje otišli na ljetovanja pa tako mal broj.

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 20 jul 2009, 22:04

husejinovic ce igrat za amatere werdera u 3rd liga,,,ima tu sezonu da se pokaze nebudel nazad u slobodu...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 jul 2009, 23:46

Schaff u potpunosti nadmudrio Armina, tako da je na kraju Werder mogao i ubjedljivije pobjediti Wolfse.
Kilavi Frings nije vise ni za penala :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jul 2009, 23:49

Ma kakav Veh, nije on ni za Rot-Weiss Oberhausen.

Otac
Kontakt:

Post Postao/la Otac » 21 jul 2009, 12:54

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 99402.aspx Huntelaar pristao na ponudu Stuttgarta.
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!

I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 21 jul 2009, 16:01

Otac je napisao/la:http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 99402.aspx Huntelaar pristao na ponudu Stuttgarta.
dostojno ce zamjeniti Gomeza,a vjerujem da moze biti i bolji od njega 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 jul 2009, 16:48

Šteta što je otišao u Stutgart, ima on petlje za jače klubove.

Wolfsi odigrali slabo protiv Werdera i čini se da ova ekipa na čelu sa Vehom neće biti identična onoj od prošle sezone. Džeko nije igrao i možda će Wolfsi proraditi kad se on vrati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 jul 2009, 00:43

JameS je napisao/la:
Otac je napisao/la:http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 99402.aspx Huntelaar pristao na ponudu Stuttgarta.
Bolji vjerovatno jeste, hoce li se pokazati kao bolji...to cemo morati pricekati.
Malo me cudi ako je imao ponuda od boljih ekipa, odkud da se odluci za Stuttgart, kad se znalo da mu se nije islo u Bundesligu. Pozadina svega bice vjerovatno poznata kasnije.
Vom Jäger zum Gejagten

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 22 jul 2009, 06:21

geronimo je napisao/la:
JameS je napisao/la:
Bolji vjerovatno jeste, hoce li se pokazati kao bolji...to cemo morati pricekati.
Malo me cudi ako je imao ponuda od boljih ekipa, odkud da se odluci za Stuttgart, kad se znalo da mu se nije islo u Bundesligu. Pozadina svega bice vjerovatno poznata kasnije.

pazi...liga prvaka ,bore se za vrh,imace zagarantovano mjesto u prvoj postavi real ga je mal unazadio ali ja sam uvijek tvrdio da je on vrhunski igrac isto kao i ostali holandzani u realu koje je taj klub jednostavno unistio...nadam se da ce dovest i van der varta ,pozada metzelder i jensen bi se sjajno uklopili

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jul 2009, 13:38

Evo Rozenhal skoro pa potpisao za HSV.

Vaart stavio svoju idealnu 11 u Njemačkoj Bundesligi. U napadu Petrića i Džeku ;)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 jul 2009, 16:49

Tim Borowski se vratio u Werder

Njemački reprezentativni vezni nogometaš Tim Borowski vratio se u redove bremenskog Werdera nakon jedne sezone provedene u minhenskom Bayernu. 29-godišnji nogometaš je prošlog ljeta bez odštete prešao u Bayern, nakon što je cijeli prethodni dio karijere proveo u Werderu.

Sada se vraća u svoj bivši klub, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor, nakon čega je rekao: "Imao sam zanimljivu sezonu u Bayernu, ali ne bih volio da sam propustio probati to iskustvo. Sada se veselim ponovnom igranju za Werder i nadam se da ću dobro krenuti od početka."

Generalni menadžer Werdera Klaus Allofs je izjavio: "Doveli smo iskusnog igrača koji će se sjajno uklopiti u našu mladu momčad. Znamo točno što od njega možemo očekivati jer je svoju kvalitetu dokazivao dugi niz godina u Werderu."

Borowski je za Werder odigrao 169 ligaških utakmica i postigao 23 gola, a sudjelovao je u osvajanju dvostruke domaće titule u sezoni 2003./2004., dok je za Bayern odigrao 27 bundesligaških utakmica i postigao pet golova.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jul 2009, 16:52

Kolika je cijena transfera. Doveli smo ga džabe a prodali ga, haj dobro.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 jul 2009, 16:56

u ligi petice (i drugim jačim ligama) sve više ima igrača koji napuste klub i vrate se nakon jedne, dvije ili tri godine, koliko znam nije prije bilo tako ali haj.....
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jul 2009, 16:59

Lukas Podolski. Šta češ, nekima ne dadnu pravu šansu za igranje. Tim također nije dobijao pravu priliku kod Jurgena i ono što je ulazio odigrao je fenomenalno, zabijao je dosta. Nema veze, sretno mu bilo u Bremenu i tamo je domaćin .

Luis Van Gaal traga za "desetkom". Sosa je odigrao poprilično loše na toj poziciji, a Baumjohan nešto bolje. Ribery ozljeđen pa ništa od tih testova. Lijepi nekadašnji Effenberg.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 22 jul 2009, 17:16

Mirza_Hordas je napisao/la:Tim Borowski se vratio u Werder

Njemački reprezentativni vezni nogometaš Tim Borowski vratio se u redove bremenskog Werdera nakon jedne sezone provedene u minhenskom Bayernu. 29-godišnji nogometaš je prošlog ljeta bez odštete prešao u Bayern, nakon što je cijeli prethodni dio karijere proveo u Werderu.

Sada se vraća u svoj bivši klub, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor, nakon čega je rekao: "Imao sam zanimljivu sezonu u Bayernu, ali ne bih volio da sam propustio probati to iskustvo. Sada se veselim ponovnom igranju za Werder i nadam se da ću dobro krenuti od početka."

Generalni menadžer Werdera Klaus Allofs je izjavio: "Doveli smo iskusnog igrača koji će se sjajno uklopiti u našu mladu momčad. Znamo točno što od njega možemo očekivati jer je svoju kvalitetu dokazivao dugi niz godina u Werderu."

Borowski je za Werder odigrao 169 ligaških utakmica i postigao 23 gola, a sudjelovao je u osvajanju dvostruke domaće titule u sezoni 2003./2004., dok je za Bayern odigrao 27 bundesligaških utakmica i postigao pet golova.
zar na forumu ne bi trebali biti komentari a ne prenos vijesti sa drugih portala. neka nova moda

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jul 2009, 17:20

Nadji mi forum na kojem se ne kopiraju vijesti koji su vezani za odredjenu temu...ja mislim da ne postoji ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 jul 2009, 17:25

@ RZ 88

ruku na srce ali sto se Podolskog tice sve je do igraca nije do trenera. Sada po tebi ispada trojica trenera Bayerna su pravili veliku gresku kad je Lukas Podolski u pitanju, i to dva trenera koja imaju velikog uspjeha Magath i Hitzfeld, takodjer tu je bio i Klinsmann. Sto se tice Podolskog moram reci da je Uli Henes bio upravu kad je rekao da je to igrac kojeg su mediji najvise napucali, da gol protiv Lihtensteina i San Marina i ko je ko on. Pa imas jedino tri ili cetri repke koje vrijedi spomenuti kome je on dao gol to su Brazil, Svedska, Hrvatska i Poljska, pa San Marinu bi i Skoro dao gol. Takodjer koje citao moze vidjeti da je moja kritika na transfer politku Bayerna bila 100 % tacna, po principu dovedi igraca samo da ga ne dobije neki drugi klub, pa Borowskom samobudala moze dati 5 miliona eura godisnje. Za Ulija mogu reci sto se tice Bundeslige da je najveci genije i budala u jednom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jul 2009, 17:33

Heh, po meni je Bastian najviše napucan po medijima, i Lukas je tu negdje. Uvijek je isti princip u Ulija, jačaj svoju ekipu tako što češ "oslabiti" druge ekipe. To su godinama radili sa Leverkusenom, pa sada hoće na Bremen i Stuttgart, također ko će sljedeći biti na toj listi. Rijetkost je da Bayern kupi nekoga izvandrednog igrača iz inostransva iz ostale lige petice. Dovode nakve dos santose, sose, ali karimije i takve igrače iako je Ali Karimi dobar igrač kakva su ova dvojica. Uli jednostavno nema petlje, njega nalože mediji i to je to. Gomez je dobar ali opet apeliram na tih 30 miliona kojih je dato za njega . On svake godine više zabija, ali samo se bojim da on ne postane kao Kuranyi samo napucan medijima. Nisu smijeli rizikovati dovođenjem Gaga, Higuana, Aguera. I to su sve Španci odnjeli i sada je Real htio Brena i Uli je napokon uradio pametan potez.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 jul 2009, 00:57

Rz88 je napisao/la:Kolika je cijena transfera. Doveli smo ga džabe a prodali ga, haj dobro.
Cijena transfera je kao i kod Lucia tajna. Kod Borowskog se nagadja nesto izmedju 3-5 miliona.
S obzirom da je dosao bezplatno, tu nema nekih gubitaka. Ali da mu je pruzena sansa...nije.
Boro iz forme '06 i uz pravog trenera bi svoju sansu iskoristio, a ovako ispade jos jedan promasaj u nizu.
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jul 2009, 01:07

Saznalo se da je cijena odlaska Lucia iznosila 8 miliona eura. PA gledajući njegove godine i na koliko je imao ugovor solida. Tim je dobar igrač, jedan od onih koji je zapostavljen bio. Ono što je ulazio sa klupe dobro je odrađivao. Ne znam, Jurgen je sve sje.... =9

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.