Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Ti transferi kada klub za nekog igraca da svog talenta uvijek su mi isli na zivce,jer onaj tko da svog talenta na kraju bude i gubitnik u tom transferu.Bolje je nekad dati koji milion vise,a zadrzati igraca koji ima mladost,talenat,te sve predispozicije da ce postati dobar igrac,a Salvio svakako je jedan od takvih.Ukoliko se ne varam ima 21.godinu,a vec je pokazao da moze mnogo toga da napravi u karijeri 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Prosle sezone je bio jedan od boljih u Benfici . Recimo da ponude 20 mil eura +Salvio i nije losa solucija ,sve preko toga je pljacka. Jos jedan kvalitetan napadac je itekako potreban 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Air Commodore
- Kontakt:
Ovo ce biti teska sezona za At.Madrid..
Valencia i Sevilla (Villareal) CL, dok za EL borba izmedju Villareal (Sevilla), At.Bilbao, Malage, At.Madrida.
Valencia i Sevilla (Villareal) CL, dok za EL borba izmedju Villareal (Sevilla), At.Bilbao, Malage, At.Madrida.
Ponudjeno je Portu 25 mil eura + Salvio ,sto izadje nekih = nekih 37 mil eura .Navodno Falcao nema nista protiv prelaska na Calderon . 

Sacekat cemo da se zavrsi prelazni rok ,pa cemo onda dati konacni sud o jacini timova . Ovako trenutno Valencia ce biti treca bez problema ,doveli su Canalesa,Pittia,Pareja i Ramia a niko od vaznijih igraca nije otisa ,Sevillu nije niko napustio a doveli su vrlo dobre igrace ,Villareal je oslabljen u ofanzivnom djelu odlaskom Cazorle ali u defanzivnom smislu jaci za Zapatu .Malaga,Athletic i Atletico su tu negdje dok Espaynol ne treba otpisati jer ce najverovatnije zadrzati Osvalda . Ako Atletico dovede Falcaa i nekog klasnog igraca na sredini terena ,mislim da moze konkurisati za 3 mjesto bez problema .Ovo ce biti teska sezona za At.Madrid..
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Kontam, moglo bi vas zanimat:

Sergio Agüero (23) otišao je ovoga ljeta iz madridskog Atletica u Manchester City samo iz jednog razloga
Kako bi kasnije mogao prijeći u madridski Real! Tako barem tvrdi engleski Mirror kojemu su višestruki izvori iz Španjolske potvrdili kako je došlo do tajnoga dogovora vlasnika Man. Cityja, šeika Mansoura i predsjednika kraljevskog kluba Florentina Pereza.
'Agüerov san oduvijek je bio zaigrati za Real. Iako je uzbuđen što je došao u Manchester City, njegov konačni cilj je obući Realov dres', istaknuo je jedan od izvora za Mirror.
Argentinski napadač nije mogao prijeći u Real iz gradskog rivala Atletica jer čelnici nisu htjeli ni čuti za to, a i u ugovoru je imao dodatak prema kojem nije mogao ići u mrskoga susjeda.

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Trla baba lan da joj prođe danPortillo je napisao/la:Kontam, moglo bi vas zanimat:Sergio Agüero (23) otišao je ovoga ljeta iz madridskog Atletica u Manchester City samo iz jednog razloga
Kako bi kasnije mogao prijeći u madridski Real! Tako barem tvrdi engleski Mirror kojemu su višestruki izvori iz Španjolske potvrdili kako je došlo do tajnoga dogovora vlasnika Man. Cityja, šeika Mansoura i predsjednika kraljevskog kluba Florentina Pereza.
'Agüerov san oduvijek je bio zaigrati za Real. Iako je uzbuđen što je došao u Manchester City, njegov konačni cilj je obući Realov dres', istaknuo je jedan od izvora za Mirror.
Argentinski napadač nije mogao prijeći u Real iz gradskog rivala Atletica jer čelnici nisu htjeli ni čuti za to, a i u ugovoru je imao dodatak prema kojem nije mogao ići u mrskoga susjeda.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Adi_Zepce je napisao/la:Trla baba lan da joj prođe danPortillo je napisao/la:Kontam, moglo bi vas zanimat:Sergio Agüero (23) otišao je ovoga ljeta iz madridskog Atletica u Manchester City samo iz jednog razloga
Argentinski napadač nije mogao prijeći u Real iz gradskog rivala Atletica jer čelnici nisu htjeli ni čuti za to, a i u ugovoru je imao dodatak prema kojem nije mogao ići u mrskoga susjeda.Engleski mediji uvijek su znali lijepo sve da nas zabave tim svojim pisanjem...
Jel ovo info "prisluskivanje telefona"

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Prokleli ga, kao i Torresazeljocity je napisao/la: Jel ovo info "prisluskivanje telefona"ja sam rekao trebali su ga dati Realu za dobre novce i koga briga za malog Aguera.. De Gea danas primi go od Dzeke hahah pa ono bi i ja odbranio
" onclick="window.open(this.href);return false;

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
Možda , ali jesi uzeo u obzir da je ono išlo 100 km/hzeljocity je napisao/la:Jel ovo info "prisluskivanje telefona"ja sam rekao trebali su ga dati Realu za dobre novce i koga briga za malog Aguera.. De Gea danas primi go od Dzeke hahah pa ono bi i ja odbranio

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
messilla je napisao/la:Možda , ali jesi uzeo u obzir da je ono išlo 100 km/hzeljocity je napisao/la:Jel ovo info "prisluskivanje telefona"ja sam rekao trebali su ga dati Realu za dobre novce i koga briga za malog Aguera.. De Gea danas primi go od Dzeke hahah pa ono bi i ja odbranio
Ma ta je 100 na sat

Who is your čampion??
Who is your čampion??
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ono bi malo koji golman odbranio, ne salim se. Pogledaj samo putanju lopte.zeljocity je napisao/la:messilla je napisao/la:Možda , ali jesi uzeo u obzir da je ono išlo 100 km/hzeljocity je napisao/la:Jel ovo info "prisluskivanje telefona"ja sam rekao trebali su ga dati Realu za dobre novce i koga briga za malog Aguera.. De Gea danas primi go od Dzeke hahah pa ono bi i ja odbranio
Ma ta je 100 na sat.. Niam mislio bukvalno..
Navodno klub se dogovorio sa Falcaom ,sada ostaje jos da samo da Porto prihvati namoralnu ponudu .
Da nije samo obican rumor govori cinjenica da Porto planira od tog novca dovesti Gansa, neki portugalski mediji objavili su da je to skoro pa zavrsena stvar .
En Portugal lo dan por hecho a estas horas de la tarde.
Navodno Diego ce doci prvo na posudbu pa ukoliko zadovolji njegov ugovor ce biti otkupljen .

En Portugal lo dan por hecho a estas horas de la tarde.
Navodno Diego ce doci prvo na posudbu pa ukoliko zadovolji njegov ugovor ce biti otkupljen .
Nešto slično je Messi uradio van der Saru u finalu LP sa manje udaljenosti.Donnie Darko je napisao/la:Ono bi malo koji golman odbranio, ne salim se. Pogledaj samo putanju lopte.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
estadio de champions

U septembru se nastavljaju radovi . Stadion ce biti spreman za sezonu 2014-2015 , prihodi ce biti veci za 15-20 mil eura od novog stadiona . Nece imati atletsku stazu sto je najvaznije !
Komentar Espaynolovog navijaca:Colchoneros, el Calderón es un pedazo de estadio, bonito y mítico, quedaros donde estais .
Realovac neki napisao : aver si podeis ganar al madrid en este estadio jaja
ajde vidjecemo hocete li moci pobjediti Madrid na ovom stadionu
dobar majke mu ga 

U septembru se nastavljaju radovi . Stadion ce biti spreman za sezonu 2014-2015 , prihodi ce biti veci za 15-20 mil eura od novog stadiona . Nece imati atletsku stazu sto je najvaznije !

Komentar Espaynolovog navijaca:Colchoneros, el Calderón es un pedazo de estadio, bonito y mítico, quedaros donde estais .
Realovac neki napisao : aver si podeis ganar al madrid en este estadio jaja
ajde vidjecemo hocete li moci pobjediti Madrid na ovom stadionu

Ako Real do tad ne padne na Calderonu onda nemoj ni od tad
..

Who is your čampion??
Who is your čampion??
-
- Kontakt:
Kako javljaju spanski mediji Atletico Madrid ce ponuditi 25m eura plus Salvija za Radamel Falcaoa.
Arda Turan, muy cerca de convertirse en jugador rojiblanco
Navodno Arda blizu Atletica
neki kazu da je to gotova stvar te da su neki turski mediji objavili da je turcin novi igrac Atletica >La CNN turca anuncia que Arda Turan ya es Atletico .
En la prensa turca lo dan por hecho en 12 millones
Arda ,Falcao ili Osvaldo pa sa njima bi terorisali citavu evropu
Navodno Arda blizu Atletica

En la prensa turca lo dan por hecho en 12 millones
Arda ,Falcao ili Osvaldo pa sa njima bi terorisali citavu evropu

- JuveSissoko
- Kontakt:
i ja sam "cuo" da u ponedjeljak Arda potpisuje, dobar transfer.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ugledah i ja to danas na Marci, ako se taj transfer obistini za samo 12 milki onda kapa dole.. Tad bi Salvio mogao komotno otici u Porto za Radomela.. Hebote, tad bi Athleticova generacija bila najjaca od mog pracenja fudbala..
Falcao je sigurno jedan od najboljih napadaca na svijetu.
Falcao je sigurno jedan od najboljih napadaca na svijetu.
Arda i Falcao da dođu
Strašno 8-)Kakva bi to bila ekipa 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.