Ali pazi, Portillo kaže da to i nije neka igra jer su njegovi galaktikosi igrali još bolje , ono okomito prema golubparena je napisao/la:Kako talasamo - sve do gola. I hajd onda nek neko proba da se ne povuce na svoju polovicu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ali pazi, Portillo kaže da to i nije neka igra jer su njegovi galaktikosi igrali još bolje , ono okomito prema golubparena je napisao/la:Kako talasamo - sve do gola. I hajd onda nek neko proba da se ne povuce na svoju polovicu.
Ma meni je od ovih ovdje najsmjesniji Arsenal, realnoZELJO DO GROBA je napisao/la:a Bayern Munchen ispred Milana...Air Commodore je napisao/la:amertiger je napisao/la:![]()
![]()
City i Arsenal
Ovaj drugi se jos nije ni plasirao..
obje ekipe su zabari, al realno jaci je Milan..
Ma meni je od ovih ovdje najsmjesniji Arsenal, realnoZELJO DO GROBA je napisao/la:a Bayern Munchen ispred Milana...Air Commodore je napisao/la:amertiger je napisao/la:![]()
![]()
City i Arsenal
Ovaj drugi se jos nije ni plasirao..
obje ekipe su zabari, al realno jaci je Milan..
PotpisDonnie Darko je napisao/la:Valdes je od onog smokljana od prije 5,6 godina izrastao u odlicnog golmana koji je jako bitan dio ove, Pepove Barce. Otkad je Pep trener pravi mozda 1,2 vece greske po sezoni, sto uopste nije strasno. Meni je on i vise nego pouzdan golman.
Ma nije drug kad je ova Barca potpuno drugacija od one kada je Valdes bio kriv za svaki drugi gol Barce. Trebas ipak imati na umu da bilo koji Barcin protivnik ne uputi dovoljan broj udaraca na gol i stvori dovoljan broj prilika za takvo nesto obzirom da je ovo ekipa sa najvecom defanzivnom moci koju sam ja gledao, ona Barca nije imala ovoliku moc kontroliranja utakmice i to je kljuc dobrih predstava i Valdesa i Piquea.Donnie Darko je napisao/la:Valdes je od onog smokljana od prije 5,6 godina izrastao u odlicnog golmana koji je jako bitan dio ove, Pepove Barce. Otkad je Pep trener pravi mozda 1,2 vece greske po sezoni, sto uopste nije strasno. Meni je on i vise nego pouzdan golman.
prevedi kruha ti..i ja bi da znam o cem je rijecPortillo je napisao/la:Xavi no viaja a Italia
http://www.as.com/futbol/articulo/xavi- ... ftb_26/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;
Koje cigancenje, ne mogu da vjerujem.
Ja kolko vidi ovde pise da nece ni ramos ici,neznam sta samo xaviu prigovarasPortillo je napisao/la:Xavi no viaja a Italia
http://www.as.com/futbol/articulo/xavi- ... ftb_26/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma Xavi ne putuje u Italiju zbog "povrede"T-MAC je napisao/la:prevedi kruha ti..i ja bi da znam o cem je rijecPortillo je napisao/la:Xavi no viaja a Italia
Pa vidis, ja bi bas volio da je Ramosova situacija kao Xavijeva, problem je u tome sto ce Ramos najverovatnije propustit obe utakmice Superkupa a Xavi ce odigrat obe.DesimaL je napisao/la: Ja kolko vidi ovde pise da nece ni ramos ici,neznam sta samo xaviu prigovaras
jasno da je tako...al posljedica vioke odbrane je to da se desi da neki igraci dodju u poziciju da idu 1 na 1 sa Victorom, al u praksi on to vecinom skida...Portillo je napisao/la:Ma nije drug kad je ova Barca potpuno drugacija od one kada je Valdes bio kriv za svaki drugi gol Barce. Trebas ipak imati na umu da bilo koji Barcin protivnik ne uputi dovoljan broj udaraca na gol i stvori dovoljan broj prilika za takvo nesto obzirom da je ovo ekipa sa najvecom defanzivnom moci koju sam ja gledao, ona Barca nije imala ovoliku moc kontroliranja utakmice i to je kljuc dobrih predstava i Valdesa i Piquea.Donnie Darko je napisao/la:Valdes je od onog smokljana od prije 5,6 godina izrastao u odlicnog golmana koji je jako bitan dio ove, Pepove Barce. Otkad je Pep trener pravi mozda 1,2 vece greske po sezoni, sto uopste nije strasno. Meni je on i vise nego pouzdan golman.
Pa šta očekuješ da će ga rovitog pustiti da se povrijedi na prijateljskoj utakmici i da ne igra superkup.Portillo je napisao/la:Pa vidis, ja bi bas volio da je Ramosova situacija kao Xavijeva, problem je u tome sto ce Ramos najverovatnije propustit obe utakmice Superkupa a Xavi ce odigrat obe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.