Hajduk Split
Re: Hajduk-Torcida
Lako bi oni trebali proći Žilinu.
ovi slovaci bi nam ovoga ljeta mogli biti dobre musterije. prvo zrinjski i sarajevo, evo sada dopadose i bilima. trebalo bi im ove sezone dodijeliti koje besplatno ljetovanje na plavome jadranu
- el-fighter
- Kontakt:
Sa Ibričićem u sastavu prolaze 100%, prejaki su oni za Žilinu.Rz88 je napisao/la:Lako bi oni trebali proći Žilinu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- florin cernat
- Kontakt:
sa ibrom i bez njega prolazimo 99% ali neka treba pricekati utakmicu pa vidjeti... velika je prednost sto se prva utakmica igra kod njih a onda krcata poljudska ljepotica i atmosfera uzavrela nemogu se tu snaci nogometasi ziline nea sanse... i sada traju nesuglasice oko porte i vrijeme je da se ovo rijesi!!!
Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!
nesto se iza brda valja, sa portom nesuglasice a sibencanin se vratio neobavljenoga posla iz švabije. nista nije gotovo dok nije gotovo
- florin cernat
- Kontakt:
evo rijeseno je sve sa ovim ostaje na probi 10-ak dana pa ce se onda sve znati... nek je i to rijeseno... sutra trokut turnir na kome nastupaju hajduk, nacional i blackburn... po meni ovaj turnir ne moze biti mjerilo ni cemu jer se igra po jedno polovrijeme tako da bi bolje bilo da su doveli samo jedan klub i jednu citavu utakmicu ali eto ovako je veci spektakal za publiku
- florin cernat
- Kontakt:
završen je ovaj trokut turnir... 1. nacional 2. hajduk. 3. blackburn... ajmo reci prvi tim je pobijedio blackburna i to nije lose, drugi tim sa ovim novim pojacanjima izgubio od nacionala... valjda se ovaj paraiba od pojacanja najvise pokazao pa cemo ga vidjeti u prvenstvu... opet kazem nemoze ovo biti neko mjerilo je 45 min se igralo, ali opet je lijepo vidjeti da su pobijedili blackburna... porta odlazi iz hajduka jer izgleda da smatra da on nije igrac za probe...
ma hajduk je **** bez ibre, opet se to pokazalo
ibraga je kralj u hajduku, zato ga i ne pustaju za male pare. sreca izgleda odlazi porta , mora da se ostri razanj za jednu zivotinju koja je u sumi , nogometno receno u sibeniku
- florin cernat
- Kontakt:
hahaha brate jesi navalio na njega... bolan shvati da hajduk nece platiti 3 M eura za njega sta ti je to su ogromni novci... a za ibričića sve pohvale i sigurno ce i u ovoj sezoni biti jedan od boljih igraca u hajdukabh hrvat je napisao/la:ibraga je kralj u hajduku, zato ga i ne pustaju za male pare. sreca izgleda odlazi porta , mora da se ostri razanj za jednu zivotinju koja je u sumi , nogometno receno u sibeniku
tko je rekao da ce ga platiti,mogli bi ga i iznajmiti makar na polusezonu. dobro šibeniku a dobro i hajduku. kroz evropu mogao bi nabiti jos vecu cijenu. od svih igraca u hnl je uz badelja iz dinama najtalentovani igrac i takav se igrac ne ispusta ako se moze uzeti. pogotovo ako nikola kalinić ode.dva puta sam ga uzivo gledao i oba puta me je dojmio, igra decko laganini i hladnokrvno.
- florin cernat
- Kontakt:
nisam ja rekao da ne zna... sigurno je jedan i jedini iz hnl-a koji mogao dobro doci hajduku... ne znam ja osobno bi isto volio da ga dovedu sad koliko ce to biti moguce ima da vidimo!!!
Jao Ibričića, postao je pravi golgeter, ali neka smrša još par kila i možda bude nešto od njega,
ma ibro je kralj, gdje god da ga postavis pruza najbolje, jos samo stopera nije igrao.
- NoName
- Kontakt:
Šuti, čut će te Ćiro pa eto ti belaja i Ibre na mjestu štopera!bh hrvat je napisao/la:ma ibro je kralj, gdje god da ga postavis pruza najbolje, jos samo stopera nije igrao.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ispravka, igrao je stopera u Zg koliko se sjećambh hrvat je napisao/la:ma ibro je kralj, gdje god da ga postavis pruza najbolje, jos samo stopera nije igrao.

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
a sta je nadarevic onda igrao, centarfora mozda. ne smije se čovjek ni pošaliti. stoperske pozicije nisu toliko loše, trebalo bi sa ibrom probati na mjestu golmana.
Ibri je u repci mjesto na klupi.bh hrvat je napisao/la:a sta je nadarevic onda igrao, centarfora mozda. ne smije se čovjek ni pošaliti. stoperske pozicije nisu toliko loše, trebalo bi sa ibrom probati na mjestu golmana.
I nisam se zajebavao, Ibro je zaista igrao štopera u Zagrebu u nekoliko utamkica.

da igrao je stropera ali na malonogometnom turniru na žitnjaku, ispali smo protiv njih na penale
jah..bh hrvat je napisao/la:da igrao je stropera ali na malonogometnom turniru na žitnjaku, ispali smo protiv njih na penale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.