FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amertiger
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amertiger » 07 avg 2011, 18:21

Dylan Dog je napisao/la:Sjecate li se prije par godina kada je Zeljeznicaru bio upitan ostanak u ligi,da je na grbavici protiv Borca bio sviran jedan od najsmjesnijih penala u istoriji fudbala?Igrac Zeljeznicara je usao u kazneni prostor i jednostavno pao,nigdje nikog oko njeg i penal.
Mislim cak da je te sezone Borac i ispao,taj dvoboj je bio jedan od kljucnih za opstanak.
Kako ga mogu slagati, drama. Jel vama u cilju da ocrnite nekoga ili da ispadnete pametnI??? Jos samo da si rekao da je pao u kaznenom prosotru pred Zeljinim golom!
Mes Que Un Club

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 avg 2011, 18:22

Davno je to bilo,ali meni se cinilo kao ocigledno simuliranje,ako ko ima video da postavi :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 07 avg 2011, 18:25

Dylan Dog je napisao/la:Davno je to bilo,ali meni se cinilo kao ocigledno simuliranje,ako ko ima video da postavi :roll:
A sad ti se cini, jel :lol: :mrgreen: sad je "davno je to bilo" :lol: a maloprije si bio siguran da je to jedan od najsmiješnijih penala u istoroji bh fudbala :lol: ....i još treba da neko tebi dokazuje sa klipovima :lol: :lol:
Pa valjda ti treba da dokažeš te svoje teorije, ti talasaš tu pricu ;)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 avg 2011, 18:30

Ma ja,sad cu ja ispasti mrzitelj Zelje jer ovo govorim,a eto siguran sam da je bilo simuliranje,jesi li sad zadovoljan?
Krivo mi je samo ste ce te prvom prilikom zaliti na sudjenje,da li u Travniku,Trebinju..a poricete da se to isto znalo desavati i na grbavici.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 07 avg 2011, 18:44

Željo se bori za titulu, dođe Široki pobjedi, dođe Sloboda pobjedi... Željo hoće Kup, dođe Široki nerješeno... Hoće Željo Borca da dobije, Borac pobjedi i dobije aplauz..STVARNO NIJE LAHKO IGRATI NA GRBAVICI!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 07 avg 2011, 18:48

Dylan Dog je napisao/la:Ma ja,sad cu ja ispasti mrzitelj Zelje jer ovo govorim,a eto siguran sam da je bilo simuliranje,jesi li sad zadovoljan?
Krivo mi je samo ste ce te prvom prilikom zaliti na sudjenje,da li u Travniku,Trebinju..a poricete da se to isto znalo desavati i na grbavici.
Imaš li bilo kakav dokaz za te svoje tvrdnje :?: ....siguran sam i ja u štošta u životu pa ne laprdam o tome po forumima...ha ja, jbg hajmo pošteno...cuj siguran sam :o :shock: šta znaci siguran sam?? dođeš ovdje izbaciš pricu, okriviš i još tražiš dokaze ...logika: kriv je dok se ne dokaže suprotno...pa to je moglo u srednjem vijeku i u doba inkvizicije....dokaz buraz izbaci ili prestani laprdati...to je tako oduvijek...ni ja ne pricam bez argumenata.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 07 avg 2011, 18:51

Ako večeras dobijemo širokog , 100% Maccabi zaboravnjen, znali ko koji ce sastav izaci, i koliko je navijaca tamo otislo ?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 07 avg 2011, 18:53

Link za prenos :!: :?:

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 07 avg 2011, 18:55

AmanijakzO je napisao/la:Link za prenos :!: :?:

hercegovina

live
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 07 avg 2011, 18:57

AmanijakzO je napisao/la:Link za prenos :!: :?:
e fkt ima li ne valja mi slika na tv-u :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 07 avg 2011, 19:08

http://eurorivals.net/nk-siroki-brijeg~ ... tream.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 avg 2011, 19:13

felix123 je napisao/la:Ma nas 30-40 ako se skupi mi navijamo za svoj klub koda mi ikome mozemo ista :D
Pukom srecom nikad nam nitko nije oduzeo trans
Neki ce rec zato sto ne idete na gostovanja ,ja cu mu samo rec nek ode na škripari poduzece i razuvjeri se
Vrlo jednostavno :Ne izazivaj i nece ti se nista dogodit ;)

Drago mi je sto je @aleksandar_veliki konacno pokazao da moze bit i realan :)

U gradu je sparina neka al u 21 h ce bit idealno igrat
Zeljo je kvalitetnija ekipa od nas ,ali mi svoju sansu cemo trazit u umoru igraca i u visokom porazu mozda ce ekipa bit malo utucena
Pozdrav
aleksandar_veliki je uvijek realan ako se prica o ekipi i igri na terenu, a moras priznati i navijaci Zelje, jer puka je istina da smo najbolje ugosceni u Sirokom.Naravno da je bilo sitni carki, ali se nije desavalo kao u Zenici da neko utrci u teren i opali igraca nogom.Treba biti gospodin i u porazu i u pobjedi jer ovo je sport.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 avg 2011, 19:31

Mandrak je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Ma ja,sad cu ja ispasti mrzitelj Zelje jer ovo govorim,a eto siguran sam da je bilo simuliranje,jesi li sad zadovoljan?
Imaš li bilo kakav dokaz za te svoje tvrdnje :?: ....siguran sam i ja u štošta u životu pa ne laprdam o tome po forumima...ha ja, jbg hajmo pošteno...cuj siguran sam :o :shock: šta znaci siguran sam?? dođeš ovdje izbaciš pricu, okriviš i još tražiš dokaze ...logika: kriv je dok se ne dokaže suprotno...pa to je moglo u srednjem vijeku i u doba inkvizicije....dokaz buraz izbaci ili prestani laprdati...to je tako oduvijek...ni ja ne pricam bez argumenata.
Izvoli od 00:56
[youtube][/youtube]
Hvala Armageddon2012 sto mi je nasao video ;)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 avg 2011, 19:42

Dylan nađi mi neki članak gdje se mi žalimo na suđenje molim te hajde ? ali sad u novije vrijeme od kad je nova uprva na čelu ?
I ova gornja utakmica je 3-1 sve i da nije bilo penala uzeli bi ih tako da je bespotrebno raspravljati bilo-prošlo mi ih otresli i ćao, hvala prijatno

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 07 avg 2011, 19:45

Dylan dog je mucki provokator ;) sad je jasno sa kojim namjerama dolazi da piše na ovoj temi....a ne nije ni pregledao klip uopšte ,jer da jeste vidio bi 5-6 šansi Želje i 3 gola, napsram jedne jedine šanse Borca za 90 minuta igre....ali to njega ne zanima, lakše je srati o suđenju ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 avg 2011, 19:48

Ne obazirite se na provokatore, Aco ce njih da sredi. :P Bitno je da Zeljo veceras pobjedi. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 avg 2011, 19:48

Sve što napišeš fino podkrijepiš dokazima i tek onda se može raspravljat, evo npr. ovo da se žaimo na suđenje je glupost

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 07 avg 2011, 19:58

Dylan Dog je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:
Izvoli od 00:56
[youtube][/youtube]
Hvala Armageddon2012 sto mi je nasao video ;)
u ekipi jedan pelak, dijaliba, stilic, jahic i borili se za opstanak, znimljivo :o
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 07 avg 2011, 20:04

**** vas borac a vi njega, jel to tema? Odgovarate na provokacije, dokle? Ko ih ****, svak je dobio aplauz na Grbavici kad je zasluzio, pa i oni, u dva navrata i vi se stoki pravdate. Siljilo se na Grbavici kao i na svakom drugom stadionu i to makar nije tajna, ali to nikad nije prolazilo kod nas, nasi igraci su ispraceni vise puta zvizducima kad je bilo ocito siljenje, sumnjam da je tako na drugim terenima.

Neg da je nama iscupati povoljan rez veceras
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 07 avg 2011, 20:32

Vratimo se mi našem Želji
nijedan klub pa cak i Barcelona Man utd itd nisu vrijedni spomena ovdje ;)

Nego..
Po vasem misljenu ko daje veceras go? (Za nas) 8-)
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Levin i 50 gostiju.