Ti se javi ,covjece iz proslosti.Sta si ti znas li gdje pripadas ili si nesvrstani.ovo je 2011 godina a ne 1982.Jeli pogresno predtavljanje RA i Veleža kad se stavi zelena zastava sa mjesecom i zvijezdom.Mpji stavaovi nisu povrsni kralju nego promisljeni.zar nije lijepo dozivjeti ono na kOševu kad nas je bilo 2000 i zajednicko navijanje.Aja nisam nacionalista ako si tako zakljucio iz mojih komentara ja se izvinjavam ali ponavaljam nisam nacionalista.Ono sto hocu da ti kazem je da je nemoguce biti u iole normalnim odnosima sa Sirokim,Borcemi da ne nabrajam dalje i zato ih nisam ni naveo.Oni zive za drugu drzavu i mi ne furamo iste snove dok Sarajevo Zeljo,Celik,Velež,Sloboda...imaju jednu drzavu koju vole i zasto da se pljujemo bijemo mrzimo.A sto se mene tice meni je Velež No 1 a tebi cini mi se JUgoslavija je an broju 1.Titova-Juga je napisao/la:Ajde ne rise Tita ti, pun mi je k ovakvi premazanih likova..nno9 je napisao/la:Moj stav je da trebamo biti prijatelji sa sto vise navijaca barem ovih Muslimanskih jer smo vazda bili dobri sa njima.
Boli me ku_rcina za tvoje povrsne stavove o prijateljstvu sa onima iste nacije ma kakvi god oni bili, samo da se nacionalno prepoznas sa njima. Jos jednom preporucujem da se kanis Veleza i u Njegovo sveto ime i grb pogresno ne predstavljas sve one koji ga srcem vole bez obzira na krvna zrnca
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Vidis ima postova u kojima se slazemo, ja sam to navodio u prijasnjim postovima samo sto me niko ne shvata.Mene grlo danas boli nemogu pricati a ti sminkeri danas sjede po kaficima i ispadaju po prici veci navijaci od ostalih To meni smeta.Titova-Juga je napisao/la:Kako objasniti tim silnim šminkerima sa majicama i šorcićima užim nego u mnogih cura da navijačka tribina, odnosno ona iza gola stadiona Veleža služi isključivo za davanje podrške voljenom klubu svojim glasom, a ne promoviranje svojih novih d&g cvika preko cijelog lica, also known as maska za varenje ili slikanje u svim mogućim pa i nemogućim pozama jer žalost, nisu cijelih 24h promijenili profilnu facebook sliku.
nno9 je napisao/la:Vidis ima postova u kojima se slazemo, ja sam to navodio u prijasnjim postovima samo sto me niko ne shvata.Mene grlo danas boli nemogu pricati a ti sminkeri danas sjede po kaficima i ispadaju po prici veci navijaci od ostalih To meni smeta.Titova-Juga je napisao/la:Kako objasniti tim silnim šminkerima sa majicama i šorcićima užim nego u mnogih cura da navijačka tribina, odnosno ona iza gola stadiona Veleža služi isključivo za davanje podrške voljenom klubu svojim glasom, a ne promoviranje svojih novih d&g cvika preko cijelog lica, also known as maska za varenje ili slikanje u svim mogućim pa i nemogućim pozama jer žalost, nisu cijelih 24h promijenili profilnu facebook sliku.
a bjezi nnon, i meni to malo smeta al boli me briga meni je bitno da mogu davat podrsku kolko je meni u moci Velezu a nek oni pricaju povazdan gorilo jucer iza gola a samo usta otvaraju .. negovorim ja ovo da je vecina nego ima nekoliko ih takvih samo usta otvaraju

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ajde hvala Bogu pa smo se nasli napokon :)Drago mi je sto si me shvatio sta pricam takve treba deportovat na sjedenje.ANTIFA ! je napisao/la:nno9 je napisao/la:Vidis ima postova u kojima se slazemo, ja sam to navodio u prijasnjim postovima samo sto me niko ne shvata.Mene grlo danas boli nemogu pricati a ti sminkeri danas sjede po kaficima i ispadaju po prici veci navijaci od ostalih To meni smeta.Titova-Juga je napisao/la:Kako objasniti tim silnim šminkerima sa majicama i šorcićima užim nego u mnogih cura da navijačka tribina, odnosno ona iza gola stadiona Veleža služi isključivo za davanje podrške voljenom klubu svojim glasom, a ne promoviranje svojih novih d&g cvika preko cijelog lica, also known as maska za varenje ili slikanje u svim mogućim pa i nemogućim pozama jer žalost, nisu cijelih 24h promijenili profilnu facebook sliku.
a bjezi nnon, i meni to malo smeta al boli me briga meni je bitno da mogu davat podrsku kolko je meni u moci Velezu a nek oni pricaju povazdan gorilo jucer iza gola a samo usta otvaraju .. negovorim ja ovo da je vecina nego ima nekoliko ih takvih samo usta otvaraju
- Titova-Juga
- Kontakt:
nno9 je napisao/la:Ti se javi ,covjece iz proslosti.Sta si ti znas li gdje pripadas ili si nesvrstani.ovo je 2011 godina a ne 1982.Jeli pogresno predtavljanje RA i Veleža kad se stavi zelena zastava sa mjesecom i zvijezdom.Mpji stavaovi nisu povrsni kralju nego promisljeni.zar nije lijepo dozivjeti ono na kOševu kad nas je bilo 2000 i zajednicko navijanje.Aja nisam nacionalista ako si tako zakljucio iz mojih komentara ja se izvinjavam ali ponavaljam nisam nacionalista.Ono sto hocu da ti kazem je da je nemoguce biti u iole normalnim odnosima sa Sirokim,Borcemi da ne nabrajam dalje i zato ih nisam ni naveo.Oni zive za drugu drzavu i mi ne furamo iste snove dok Sarajevo Zeljo,Celik,Velež,Sloboda...imaju jednu drzavu koju vole i zasto da se pljujemo bijemo mrzimo.A sto se mene tice meni je Velež No 1 a tebi cini mi se JUgoslavija je an broju 1.Titova-Juga je napisao/la:Ajde ne rise Tita ti, pun mi je k ovakvi premazanih likova..nno9 je napisao/la:Moj stav je da trebamo biti prijatelji sa sto vise navijaca barem ovih Muslimanskih jer smo vazda bili dobri sa njima.
Boli me ku_rcina za tvoje povrsne stavove o prijateljstvu sa onima iste nacije ma kakvi god oni bili, samo da se nacionalno prepoznas sa njima. Jos jednom preporucujem da se kanis Veleza i u Njegovo sveto ime i grb pogresno ne predstavljas sve one koji ga srcem vole bez obzira na krvna zrnca
Podsjeti me, sta je to bilo 1982-e, posto nista ne povezujem sa tom godinom ?!
Sasvim normalno je zakljuciti da si nacionalista, dovoljno je procitati tu jednu tvoju recenicu gdje iskljucivo naglasavas "Muslimanski" jer po tebi su svi drugi negativci, odnosno neMuslimani.
Ti navijacka rivalstva gledas iskljucivo kao nacionalna, jer Bogu hvala u tome se sve danas ogleda pa te i ne krivim, ali sigurno je da cu uvijek reagovati kada procitam ovakvo besmislene komentare za klub koji volim svim srcem i jos jednom me zaboli k... sto ti mislis da samo Bošnjaci vole ovu zemlju.
I šta tebe boli neka stvar koga ja predstavljam ? Moli Boga da ti je sad Jugoslavije pa da živiš ko grof i ja i ti a ne da serendaš o tome s kim Red Army treba da bude prijatelj... Idi napravi na fejsu novi profil i dodaji iskljucivo grupe tzv bosnjackih klubova ako ce ti srce bit na mjestu a Veleza i takvih povezivanja se kani.
I da, meni je br. 1 zdravlje, pa onda sve ostalo

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
ANTIFA ! je napisao/la:
Dženo Sose i moćna ekipica.
Imaju za skupe cvike, majičice "najjačih" marki, ali nemaju petaka za dedarsku...

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Njemu bi srce bilo na mjestu kad bi RA i torcida sandzak bili prijatelji 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Podsjeti me, sta je to bilo 1982-e, posto nista ne povezujem sa tom godinom ?!
Sasvim normalno je zakljuciti da si nacionalista, dovoljno je procitati tu jednu tvoju recenicu gdje iskljucivo naglasavas "Muslimanski" jer po tebi su svi drugi negativci, odnosno neMuslimani.
Ti navijacka rivalstva gledas iskljucivo kao nacionalna, jer Bogu hvala u tome se sve danas ogleda pa te i ne krivim, ali sigurno je da cu uvijek reagovati kada procitam ovakvo besmislene komentare za klub koji volim svim srcem i jos jednom me zaboli k... sto ti mislis da samo Bošnjaci vole ovu zemlju.
I šta tebe boli neka stvar koga ja predstavljam ? Moli Boga da ti je sad Jugoslavije pa da živiš ko grof i ja i ti a ne da serendaš o tome s kim Red Army treba da bude prijatelj... Idi napravi na fejsu novi profil i dodaji iskljucivo grupe tzv bosnjackih klubova ako ce ti srce bit na mjestu a Veleza i takvih povezivanja se kani.
[/quote]
Tesko je tebi ista objasniti kad ne citas moj post , procitaj jos jednom.
Za boldirano:Ne mislim doktore nego znam vidim pratim razmisljam.
druga stvar je sto bi ti volio da je tako ,volio bi i ja ali nazalost nije.Ja fino gore napisa Izvinjavam se ako se steko dojam da sam nacionalista jer sam napisao Muslimanskih umjesto prijateljskih klubova.A ti idi u Siroki pa nek ti zvizde na himnu i pale sve sto ima veze sa BiH. i podrzaji jugu nije ni meni bila mrska ali ta JNA u koju smo svi davali pare i koju smo svi zajedno poravili je jeb_ala nama majku ovde i izgubio sam najmilije od iste, i serem se na tebe i na Jugoslaviju aj nikad vise ne bi pristo na nju nakon ovog rata.Zivis s ljudima zajedno i odjednom te ti isti ljudi sje-bu i sve ti uzmu i poruse pobiju i pokradu.

Tesko je tebi ista objasniti kad ne citas moj post , procitaj jos jednom.
druga stvar je sto bi ti volio da je tako ,volio bi i ja ali nazalost nije.Ja fino gore napisa Izvinjavam se ako se steko dojam da sam nacionalista jer sam napisao Muslimanskih umjesto prijateljskih klubova.A ti idi u Siroki pa nek ti zvizde na himnu i pale sve sto ima veze sa BiH. i podrzaji jugu nije ni meni bila mrska ali ta JNA u koju smo svi davali pare i koju smo svi zajedno poravili je jeb_ala nama majku ovde i izgubio sam najmilije od iste, i serem se na tebe i na Jugoslaviju aj nikad vise ne bi pristo na nju nakon ovog rata.Zivis s ljudima zajedno i odjednom te ti isti ljudi sje-bu i sve ti uzmu i poruse pobiju i pokradu.
- Titova-Juga
- Kontakt:
nno9 je napisao/la: Tesko je tebi ista objasniti kad ne citas moj post , procitaj jos jednom.
Inace ljudi dosta mijesaju "prijateljskih" i "muslimanskih"

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Dosta od tebe sve si reko!seljak nije covjek sa sela nego onaj ko je u mozak seljak!Titova-Juga je napisao/la:nno9 je napisao/la: Tesko je tebi ista objasniti kad ne citas moj post , procitaj jos jednom.
Inace ljudi dosta mijesaju "prijateljskih" i "muslimanskih"... ae bola ne kakaj zivota ti, preofiran si, to je cinjenica. I kakve veze ima Miloseviceva JNA sa mojim nadimkom ? Idi hajvanu jean !
Sta se svadjate vise ! , SVI moramo slozni da budemo i da podrzimo Velez , a nnon ostavi skim smo dobri skim nismo ..

- Titova-Juga
- Kontakt:
nno9 je napisao/la:Dosta od tebe sve si reko!seljak nije covjek sa sela nego onaj ko je u mozak seljak!Titova-Juga je napisao/la:nno9 je napisao/la: Tesko je tebi ista objasniti kad ne citas moj post , procitaj jos jednom.
Inace ljudi dosta mijesaju "prijateljskih" i "muslimanskih"... ae bola ne kakaj zivota ti, preofiran si, to je cinjenica. I kakve veze ima Miloseviceva JNA sa mojim nadimkom ? Idi hajvanu jean !
Slažem se apsolutno.
Ali ti si pak iznimka, i u vugla i sa teško vidljivog područja i na onoj najdetaljnijoj mapi oko Mostara.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
ko je rekao da nema nacionalista i ksenofoba sa svih strana.
prođite se politike i vjere, tema je fudbal, tačnije FK Velež.

prođite se politike i vjere, tema je fudbal, tačnije FK Velež.
Ma velež kao prvo nije komunistički, iako mu je grb zvijezda petokraka, a poznato je da su komunisti na nelegalan način prisvojili tu zvijezdu, koja je simbol radničkih klubova, i govorili su da je to simbol komunizma, što je čista laž, jer je simbol komunizma srp i čekić, ovo smo učili u školi, to znam, a kao što vam je poznato Velež je osnovan kao mostarski klub, na šta moraju biti ponosni svi koji navijaju za ovaj napačeni klub.
Što s tiče SFRJ, bilo pa prošlo, ne treba se više vraćati u prošlost, a kao što vam je poznato, bivša JNA je nastala u našoj BiH, i 50 godina smo svi davali novce u tu vojsku, da bi se desilo 90 - tih ono, čega se rado ne treba sjećati, jer je bilo i više nego ružno, sada imamo našu domovinu, kakva je takva je, ipak je naša, i nemao druge, zato uživajte, i nadam se abd protiv Slavije boljoj tekmi, inače će MV biti u problemima, Toliko.
uživajte u lijepome vremenu...
Što s tiče SFRJ, bilo pa prošlo, ne treba se više vraćati u prošlost, a kao što vam je poznato, bivša JNA je nastala u našoj BiH, i 50 godina smo svi davali novce u tu vojsku, da bi se desilo 90 - tih ono, čega se rado ne treba sjećati, jer je bilo i više nego ružno, sada imamo našu domovinu, kakva je takva je, ipak je naša, i nemao druge, zato uživajte, i nadam se abd protiv Slavije boljoj tekmi, inače će MV biti u problemima, Toliko.

uživajte u lijepome vremenu...
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 07 avg 2011, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
potpis brate!AlemC85 je napisao/la:Ma velež kao prvo nije komunistički, iako mu je grb zvijezda petokraka, a poznato je da su komunisti na nelegalan način prisvojili tu zvijezdu, koja je simbol radničkih klubova, i govorili su da je to simbol komunizma, što je čista laž, jer je simbol komunizma srp i čekić, ovo smo učili u školi, to znam, a kao što vam je poznato Velež je osnovan kao mostarski klub, na šta moraju biti ponosni svi koji navijaju za ovaj napačeni klub.
jojj ljudii pustite to, te su price prezvakane 1000 puta do sad, mi se ulizivati necemo nikome, sad oni nama trebaju **** mater u zenici, a mi njima u vrapcicima trebamo cvijece donositi ??
aaa aleme brate nemoj tu pricu milion puta ponavljati, svi mi znamo sta je velez i sta simbolizuje petokraka, a ko ne zna, i nije za ove teme, tako da nemoj da pisemo gluposti i stvari koje svako 3 dan opet dodju na dnevni red, jeli velez komunisticki klub ili nije ?? jeli velez onaj prije rata ili nije ??.....dostaa toga.....
ANAVTIIII CRVENI
aaa aleme brate nemoj tu pricu milion puta ponavljati, svi mi znamo sta je velez i sta simbolizuje petokraka, a ko ne zna, i nije za ove teme, tako da nemoj da pisemo gluposti i stvari koje svako 3 dan opet dodju na dnevni red, jeli velez komunisticki klub ili nije ?? jeli velez onaj prije rata ili nije ??.....dostaa toga.....
ANAVTIIII CRVENI

i tito je volio velež :D
Potpis!kroos je napisao/la:jojj ljudii pustite to, te su price prezvakane 1000 puta do sad, mi se ulizivati necemo nikome, sad oni nama trebaju **** mater u zenici, a mi njima u vrapcicima trebamo cvijece donositi ??
ANAVTIIII CRVENI
kroos je napisao/la:jojj ljudii pustite to, te su price prezvakane 1000 puta do sad, mi se ulizivati necemo nikome, sad oni nama trebaju **** mater u zenici, a mi njima u vrapcicima trebamo cvijece donositi ??
ANAVTIIII CRVENI
Potpis !
A što se ne bi predstavio pa se onda razbacivao imenima raje iza gola ? Šta misliš o tome ? I postoji neko drugo mjesto da svoje primjedbe i sugestije uputiš, a ne da serendaš preko foruma. Nečega ti fali ?nno9 je napisao/la:Radi ovakvih kao sto si ti ovo nam se desava, nemoj bola dizat tenzije hoces da ispadne da ti volis velež vise od nas a to nije istina.Bolje da pricamo da je slab i da veze nemaju nasi igraci a onda kad dobiju da se radujemo i da nas uspiju iznenaditi.Nemojte dizati Velež u nebesa rano je za to, fali nam citav vezni red ljudi.Fali Zaim vise nego pola tima.A Iznenadio sam se sto su vodje nalozile da se pjeva Zenicke picke i ono Niko te nikad mrziti nece... ono je tako seljacki i fujj od vodja.red Army nije imao losije vodje i losiju organizaciju od kada ja pratim i idem na utakmice.Coke i Zoka su Bogovi za ove seljake samo psuju i oni i njihova raja najmanje navijau samo loze jadne momke koji dodju iz Okolice Mostara koji zaista srcem navijaju i deru se iz sveg glasa.kako mrzim taj Mostarski hinjavluk.Bojkot tribini iza gola dok su pojedini tipa Hadzica,kruske Ede,kajte tamo.Stavite fine momke onaj mali Husovic je pametan i kulturan momak stavite njega.Kako ne primjetitte da u zadnjih par godina iza gola idu samo djeca i to i oni manje.danas na poluvremenu svi "Mostarci" Cernica,fejiceva mahala predjose tamo na sjdenje.Cast izuzecima kao sto su Dolina Grka i Carina , mada i oni malo navijaju a malo gledaju nisu skoncentrisani.nikoga ne zelim uvrijediti volim Velež i Red Army ali braco ovo nam je stanje i nemojte sada pljuvati na mene jer je meni krivlje nego vama sto je ovakvo stanje.Bit ce bolje aBd.Forzaaa VeležRodjeni_BRato je napisao/la:HAHAH ma kakav TosunovicNemoze taj ni Meda
Daj nam Celik da se Igramo
Who dares, wins !
ali jucer na tekmi najjaca stvar su bili pozz na poluvremenu heheeh
selam od obame hehhhee 

i tito je volio velež :D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.