RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

adnanhz
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la adnanhz » 06 avg 2011, 22:24

Mozda je mislio na ove grupe koje priznaju Bosnu kao svoju drzavu sta odma napadate covjeka
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 06 avg 2011, 22:35

Bajro legendo! 8-) 8-)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 06 avg 2011, 22:35

Svaka čast Rođeni, nek ste ove pobijedili ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 avg 2011, 22:52

zaboravili smo navesti, da se dugogodišnji kapiten Veleža Dženan Zaimović, oprostio zvanično danas od Veleža, za koji je debitovao protiv Spartaka u Subotici 05.04.1992. (0:0 p.3:5) i igrao sve do 2011. i u tom periodu za klub odigaro 500 utakmica, sve najbolje u životu kapitenu, i VELIKO HVALA. Realno, bit će teško naći adekvatnu zamjenu za njega.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 avg 2011, 23:01

Princ s Neretve bio na tekmi, ne može čovjek bez rođenih.

Ra`81
Kontakt:

Post Postao/la Ra`81 » 06 avg 2011, 23:39

Ma kakav onn bola, Bajro je meni Bog :D

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 07 avg 2011, 00:18

Hvala

Dobro popunjen stadion.

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 07 avg 2011, 00:21

Emir ZENICA je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:

Ausa klocu nemate 2 pjesme , aa muuuuuu :lol: :lol:
Pa jarane nismo vode od Konjica imali,malo poslije sto smo se kupali u Neretvi ali nismo pili.I tek dobijamo vodu oko 35 minute.Da navijas ? ? ? Vrucina ? 3 puta drotovi zaustavljaju ? Ali priznaj na pocetku smo grmili ?
sve to uredu brate al kako vam se onako igraci valjaju po terenu ? :(

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 07 avg 2011, 00:21

ANTIFA ! je napisao/la:

Ausa klocu nemate 2 pjesme , aa muuuuuu :lol: :lol:
Pa jarane nismo vode od Konjica imali,malo poslije sto smo se kupali u Neretvi ali nismo pili.I tek dobijamo vodu oko 35 minute.Da navijas ? ? ? Vrucina ? 3 puta drotovi zaustavljaju ? Ali priznaj na pocetku smo grmili ?
udario celopek u glavu 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 07 avg 2011, 01:36

TNT je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:majko mila rodjeni :lol: kako ste odigrali

sto posto nastimana tekma mislim da se i vi morate slozit s obzirom kako ste igrali. ono je za haga pa vi niste hodat mogli a hadzic izlazi 1 na jedan u 19087 minuti i dodje loptu ostrakovicu :lol:

sve u svemu puno srece i vama i nama u borbi za opstanak

Mozda nije ni Celik bas tako los, a mozda je Velez prenapuhan...
Mislim da je istina negdje u sredini i da ce oba tima ciniti neku zlatnu sredinu.
pa hajmo rec da si upravu. bile su nekakve tenzije u meni nakon onakvog zavrsetka. velez ako se malo uigra a mi ako zadrzimo priblizan kvalitet kao na ovom gostovanju i da pobijedimo utakmice u kojima smo favoriti kuci, tu smo negdje izmedju 7-10 pozicije oba "velikana". mislime da ce biti 4-5 losiji ekipa od nas. vozdra

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 07 avg 2011, 01:57

nno9 je napisao/la:
Rodjeni_BRato je napisao/la:HAHAH ma kakav Tosunovic :lol: Nemoze taj ni Meda :P Daj nam Celik da se Igramo :D
Radi ovakvih kao sto si ti ovo nam se desava, nemoj bola dizat tenzije hoces da ispadne da ti volis velež vise od nas a to nije istina.Bolje da pricamo da je slab i da veze nemaju nasi igraci a onda kad dobiju da se radujemo i da nas uspiju iznenaditi.Nemojte dizati Velež u nebesa rano je za to, fali nam citav vezni red ljudi.Fali Zaim vise nego pola tima.A Iznenadio sam se sto su vodje nalozile da se pjeva Zenicke picke i ono Niko te nikad mrziti nece... ono je tako seljacki i fujj od vodja.red Army nije imao losije vodje i losiju organizaciju od kada ja pratim i idem na utakmice.Coke i Zoka su Bogovi za ove seljake samo psuju i oni i njihova raja najmanje navijau samo loze jadne momke koji dodju iz Okolice Mostara koji zaista srcem navijaju i deru se iz sveg glasa.kako mrzim taj Mostarski hinjavluk.Bojkot tribini iza gola dok su pojedini tipa Hadzica,kruske Ede,kajte tamo.Stavite fine momke onaj mali Husovic je pametan i kulturan momak stavite njega.Kako ne primjetitte da u zadnjih par godina iza gola idu samo djeca i to i oni manje.danas na poluvremenu svi "Mostarci" Cernica,fejiceva mahala predjose tamo na sjdenje.Cast izuzecima kao sto su Dolina Grka i Carina , mada i oni malo navijaju a malo gledaju nisu skoncentrisani.nikoga ne zelim uvrijediti volim Velež i Red Army ali braco ovo nam je stanje i nemojte sada pljuvati na mene jer je meni krivlje nego vama sto je ovakvo stanje.Bit ce bolje aBd.Forzaaa Velež
1. bold - Ko ti je kriv. Ni ja ne mogu, onaj vas , brdjanski.
2. bold - Brate da te podsjetim , nismo Kulturno-umjetnicko drustvo RA , vec KNRA.

A sto se tice Coketa, je.bo te on a i ti njega . Eto pa se nagodite .
I molim te da se kanis momaka koje si gore naveo, tek sad vidim da nemas pojma sta pricas , i to da nisi upoznat sa prijasnjom situacijom vezanom za KNRA i bojkot. Na kraju krajeva, sta nas zaboli neka stvar sto je ta neka ''fina raja '' presla na dedarsku ? Odj.ebi i ti zajedno sa njima ........

ROĐENE necu da komentarisem... sjebase me totalno . Ponijeli smo se veoma nezrelo potcjenivsi , ne bas toliko losu, kao sto su mnogi mislili, ekipu Celika , koja je u pojedinim momentima imala sve konce u svojim rukama.

A za kraj..

Zenico mrzim svaki kamen tvoj .... :D
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

pepe_signori
Kontakt:

Post Postao/la pepe_signori » 07 avg 2011, 01:59

E ovako, nisam se dugo javljao, sve sam cekao da rezultati govore o sebi, al danas nakon ove utakmice sam morao da se javim... U prvih 11 Veleza nalazi se 8 igraca sa strane i niko nema duzi ugovor od godinu dana, veceras 100% provjereno , i sad vracam film unazad 2 mjeseca i tanoviceva obecanja da se ni s kim nece potpisat na manj eod 2 godine,, Ne trebam ja Velez u vrhu, nego trebam Velez za koji ce igraci ginuti, a ne kao danas , pa i ako ne ide , ne ide o, jbg sta ces onda.. Ne mogu a da ostanem njem danas na izdanja Okica, Hasanovica, Velagica, Demica i Rovcanina - to je jedna ogromna NULA, i da naravno Kajtaza... Najbolji igrac na terenu danas je bio Dzenan Durakovic, al daleko... I momak zasluzuje da igra prije nego ijedan od nabrojanih. Danas jedini igrac kojem si mogao ustati i kapu skinuti bio je Dzano mali i ni jedan vise igrac...

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 07 avg 2011, 02:01

oldbridge je napisao/la:
Nemoj da pokazujemo neprimjeren sadrzaj :lol: :lol:
A steta samo sto ne udje onaj "lob" Sisica jao kako je to mogao biti LIP gol .
Inace Velez je u drugom napadao do bola,sve neki sutevi ali sreca nasi izblokiraju.Par ne fer poteza al eto.Sretno vam
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 07 avg 2011, 02:10

oldbridge je napisao/la:
Nemoj da pokazujemo neprimjeren sadrzaj :lol: :lol:
A steta samo sto ne udje onaj "lob" Sisica jao kako je to mogao biti LIP gol .
Inace Velez je u drugom napadao do bola,sve neki sutevi ali sreca nasi izblokiraju.Par ne fer poteza al eto.Sretno vam
Sto se tice loba , ja mislim dosta onaj jedan , i to vise sretan nego spretan , ali ... :D
A i ovo sto kazes da su Rođeni ''napadali do bola'' , prvo - napadi su bili krajnje bez ikakve ideje, bez realizacije , maste.. To je ono sto nam itekako fali . Ova danasnja ekipa mi je djelovala totalno neuigrano , taman ko da prvi put igraju skupa . Lose, totalno lose.

A ovo za Zenicu, stih brate.. stih . :D Ko pjeva zlo ne misli :D
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

public enemy no1.
Kontakt:

Post Postao/la public enemy no1. » 07 avg 2011, 02:14

onu cetvorku...mislim da je hasanovic..sanjat' cu ga..na san ce mi doci lik kako je kriminalno odigrao..

sve u svemu..moze i mora puno bolje..

i jos nesto..komentar jednog dede tamo negdje oko 80. minute.. " Ja,ja..nije vam ovo Sochaux.." :D
Maria Kirilenko fan !

SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !

peRFection... love 18

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 07 avg 2011, 02:18

oldbridge je napisao/la:
Sto se tice loba , ja mislim dosta onaj jedan , i to vise sretan nego spretan , ali ... :D
A i ovo sto kazes da su Rođeni ''napadali do bola'' , prvo - napadi su bili krajnje bez ikakve ideje, bez realizacije , maste.. To je ono sto nam itekako fali . Ova danasnja ekipa mi je djelovala totalno neuigrano , taman ko da prvi put igraju skupa . Lose, totalno lose.

A ovo za Zenicu, stih brate.. stih . :D Ko pjeva zlo ne misli :D
Jarane kontam ode golman iza gola po loptu,da je otisao ova bi tako slatko usla :D A ni Hadzic nije pratio,mogao je komotno gol dati.Ali jbg.
Ma dobro jarane vi ste napadali nasi nisu mogli lopte izbaciti,jest da je pola suteva izblokirano ali jbg.Uglavnom niste jaki ali ste pobjedili :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

nno9
Kontakt:

Post Postao/la nno9 » 07 avg 2011, 14:56

adnanhz je napisao/la:Mozda je mislio na ove grupe koje priznaju Bosnu kao svoju drzavu sta odma napadate covjeka
Upravo tako pogresno sam se izrazio jer me ne shvataju ovi fakini Mostarski, koji ce strahovati kad odu na gostovanje u zenicu,Sarajevo ,Tuzlu radi istupa pojedinaca ane cjelokupnog RA.Meni je zao ali tako je.U narednim kolima ce sve manje i manje raje ici iza gola.I ovo sto je jucer bilo pola ih je doslo jer je karta jeftinija a pola dijaspore.Opet kazem zao mi je i volio bi da grijesim a vi furajte svoju gradsku pricu i nikad nemojte biti realni i solidarni a na na kraju karajeva i normalni.
PS: Za pojedince rođen sam u Mostaru i zvim u Mostaru citavo ovo vrijeme nisam bjezao kao pjedinici za vrijeme rata , puno sam toga izgubio ovde za vrijeme rata, i clanovi familije su mi igrali za Velež, nisam sljego ni otkud a vi se zapitajte kakvi ste vi gradjani da vam nije Bjelopoljaca Konjicana Vrapčićana Stočana ,Gubavičana ne bi iza gola bilo vise od 5 ljudi.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 07 avg 2011, 15:02

Ajde ne rise Tita ti, pun mi je k ovakvi premazanih likova.
nno9 je napisao/la:Moj stav je da trebamo biti prijatelji sa sto vise navijaca barem ovih Muslimanskih jer smo vazda bili dobri sa njima.
.

Boli me ku_rcina za tvoje povrsne stavove o prijateljstvu sa onima iste nacije ma kakvi god oni bili, samo da se nacionalno prepoznas sa njima. Jos jednom preporucujem da se kanis Veleza i u Njegovo sveto ime i grb pogresno ne predstavljas sve one koji ga srcem vole bez obzira na krvna zrnca :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 07 avg 2011, 15:12

Vazda iza gola i umirat 90 minuta dok mi nestane glasa ! , a sto neki nece nemoraju ima raje koja ce iza gola dolazit ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 07 avg 2011, 15:12

Kako objasniti tim silnim šminkerima sa majicama i šorcićima užim nego u mnogih cura da navijačka tribina, odnosno ona iza gola stadiona Veleža služi isključivo za davanje podrške voljenom klubu svojim glasom, a ne promoviranje svojih novih d&g cvika preko cijelog lica, also known as maska za varenje ili slikanje u svim mogućim pa i nemogućim pozama jer žalost, nisu cijelih 24h promijenili profilnu facebook sliku.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.