FK Rudar Kakanj
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Rudar Kakanj
Ovdje moze ja mislim stati i vise od 2000.. Makar onako od oka mi se cini.. Neka, neka, napreduje se..
Hoce li biti gotove stolice do subote, ili ??
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- neutralan__
- Kontakt:
Ja pitam koliko bi trebao imati sjedećih mjesta.Naravno da svaki stadion može uvijek da primi više kada se stoji.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ovdje moze ja mislim stati i vise od 2000.. Makar onako od oka mi se cini.. Neka, neka, napreduje se..
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- L' Imperator
- Kontakt:
Ne znam kad ce postavljati stolice, ne vjerujem da ce uskoroBaja_Zvjerka je napisao/la:Ovdje moze ja mislim stati i vise od 2000.. Makar onako od oka mi se cini.. Neka, neka, napreduje se..

#samoRudar #zauvijek
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Zar stolice nisu uslov da bi igrali ovu ligu ove godine ??? Sto bi onda krecili da propada boja ako nece stolice..L' Imperator je napisao/la:Ne znam kad ce postavljati stolice, ne vjerujem da ce uskoroBaja_Zvjerka je napisao/la:Ovdje moze ja mislim stati i vise od 2000.. Makar onako od oka mi se cini.. Neka, neka, napreduje se..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- L' Imperator
- Kontakt:
Evo malo tacnije, ispod dvije hiljadeneutralan__ je napisao/la:A tačno ?L' Imperator je napisao/la:Oko 2k sjedecih mjesta ja mislim..neutralan__ je napisao/la:Koliki kapacitet bi trebala imati ova tribina ?

#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Ma izgleda da nisu, jer bar 10 stadiona u Prvoj ligi nema hiljadu stolicaBaja_Zvjerka je napisao/la:Zar stolice nisu uslov da bi igrali ovu ligu ove godine ??? Sto bi onda krecili da propada boja ako nece stolice..L' Imperator je napisao/la:Ne znam kad ce postavljati stolice, ne vjerujem da ce uskoroBaja_Zvjerka je napisao/la:Ovdje moze ja mislim stati i vise od 2000.. Makar onako od oka mi se cini.. Neka, neka, napreduje se..

#samoRudar #zauvijek
- neutralan__
- Kontakt:
Ma kakve stolice,kakvi uslovi,kakve licence.Pa svake godine 6-7 klubova ne dobije licencu za Premijer ligu odnosno njihovi stadioni ne dobiju,pa opet igraju na njima
.

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Oko 1700 stolica na ovoj tribini, jer ne pokriva cijelu duzinu terena, zbog imovinskih odnosa, a na njoj su planirane i novinarske kabine. Tribina sa druge strane stadiona treba da ima vise od 2000 stolica. I ostatak na trecoj.
Cijeli stadion bi trebao imati oko 5000 stolica.
Stolice ce najvjerovatnije biti ove jeseni postavljene, medjutim do prvog kola nece.
Vlada F BiH placa stolice za ovu tribinu, tako da je to ipak neka garancija da ce biti brzo.
Stolice ce najvjerovatnije biti ove jeseni postavljene, medjutim do prvog kola nece.
Vlada F BiH placa stolice za ovu tribinu, tako da je to ipak neka garancija da ce biti brzo.
- L' Imperator
- Kontakt:
A sta ce biti s onim podtribinskim prostorom, znas li? hoce li ostati onako ili ce dole biti svlacionice, klupske prostorije i to??gusar je napisao/la:Oko 1700 stolica na ovoj tribini, jer ne pokriva cijelu duzinu terena, zbog imovinskih odnosa, a na njoj su planirane i novinarske kabine. Tribina sa druge strane stadiona treba da ima vise od 2000 stolica. I ostatak na trecoj.
#samoRudar #zauvijek
Planirane jesu svlacionice, ambulanta i prostorije slicne namjene, ali mislim da nisu prioritet, jer su sadašnje prostorije praktično nove.L' Imperator je napisao/la:A sta ce biti s onim podtribinskim prostorom, znas li? hoce li ostati onako ili ce dole biti svlacionice, klupske prostorije i to??gusar je napisao/la:Oko 1700 stolica na ovoj tribini, jer ne pokriva cijelu duzinu terena, zbog imovinskih odnosa, a na njoj su planirane i novinarske kabine. Tribina sa druge strane stadiona treba da ima vise od 2000 stolica. I ostatak na trecoj.
- Free_shooteR
- Kontakt:
i ja mislim da nema potrebe da se to radi sada...jes je onda i tunel uzalud pravljen..a morate priznat da je furka kad se pojave igraci iz zemljegusar je napisao/la:Planirane jesu svlacionice, ambulanta i prostorije slicne namjene, ali mislim da nisu prioritet, jer su sadašnje prostorije praktično nove.L' Imperator je napisao/la:A sta ce biti s onim podtribinskim prostorom, znas li? hoce li ostati onako ili ce dole biti svlacionice, klupske prostorije i to??gusar je napisao/la:Oko 1700 stolica na ovoj tribini, jer ne pokriva cijelu duzinu terena, zbog imovinskih odnosa, a na njoj su planirane i novinarske kabine. Tribina sa druge strane stadiona treba da ima vise od 2000 stolica. I ostatak na trecoj.

Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
- L' Imperator
- Kontakt:
aa jest furkaFree_shooteR je napisao/la: i ja mislim da nema potrebe da se to radi sada...jes je onda i tunel uzalud pravljen..a morate priznat da je furka kad se pojave igraci iz zemlje![]()
![]()
![]()

#samoRudar #zauvijek
Nakon sto ova tribina postane funkcionalna, logicno bi bilo da se dovrsi pomoci teren, pa tek onda sve ostalo.
- L' Imperator
- Kontakt:
E da, ja i zaboravio za pomocni teren. Trebaju i to sto prije zavrsiti, a ne da ih svake godine "gule" oni s Mladosti sto treniraju dole.., a i djeca nam nemaju gdje trenirati vec idu po Barama, Milama i okolnim livadamagusar je napisao/la:Nakon sto ova tribina postane funkcionalna, logicno bi bilo da se dovrsi pomoci teren, pa tek onda sve ostalo.

#samoRudar #zauvijek
jedna od zadnjih pripremnih utakmica pred pocetak prvenstva
Rudar Breza - Rudar Kakanj 2:1 (gafa iz penala)
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Jel' prva ekipa igrala!?bega_afc je napisao/la:jedna od zadnjih pripremnih utakmica pred pocetak prvenstva
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- L' Imperator
- Kontakt:
Olimpiku za 15 min uvalimo tri komada, a izgubimo od drugoligasa..(Mladost i eO sad Rudar)bega_afc je napisao/la:jedna od zadnjih pripremnih utakmica pred pocetak prvenstva

#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Ma kombinovani tim, al' ne trebamo se vaditi na toTihi je napisao/la:Jel' prva ekipa igrala!?bega_afc je napisao/la:jedna od zadnjih pripremnih utakmica pred pocetak prvenstva

#samoRudar #zauvijek
U Srijedu cemo vidjeti taj tim koji ambiciozno ulazi u sezonu!L' Imperator je napisao/la:Ma kombinovani tim, al' ne trebamo se vaditi na toTihi je napisao/la:Jel' prva ekipa igrala!?bega_afc je napisao/la:jedna od zadnjih pripremnih utakmica pred pocetak prvenstva

FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- L' Imperator
- Kontakt:
ahaha, a ti si iz Jelaha??Tihi je napisao/la:
U Srijedu cemo vidjeti taj tim koji ambiciozno ulazi u sezonu!

#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.