Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Giggs-Kralj
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Giggs-Kralj » 07 avg 2011, 11:06

Mah , malo morgen vrhunski . :mrgreen:
Jeee kad potrefi odnosno kad lijepo zahvati loptu . Uzmi samo broj kornera koje je izveo . Dva metra njih je završilo tu na prvoj stativi , jakih , relativno niskih . To je ono što sam u zadnje vrijeme uspio zapaziti jer svaki korner gledam sa dosta koncentracije budući da nismo ni sam ne znam kad zabili gol . Tražim krivce takvog ishoda , a Nani je među većim .
Enivej , smanjit broj fix ideja i imamo za naše sadašnje kapacitete vrhunsko krilo . Pred nama je za vidjet da li će se našalit sa ligom k'o lani . J.ebajiga , pesimista je optimista sa iskustvom . :mrgreen:[/quote]

e ovdje se slazem sa tobom..po meni jedino sto nani nema je taj centarsut po nekad pomislim da bas to ne zna da odradi...a momak ima i brzinu i ubrzanje ne znam od kud to da nema...gledao sam portugal bosna u zenici i vidio sam sta radi trci kraj nasih kao da ih nema a tako i kad se igra na svijetskom nivou u engleskoj momak je prebrz jer je kao pero lahk..nema 30 kila haha..

Giggs-Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Giggs-Kralj » 07 avg 2011, 11:12

Sir Matt je napisao/la:Istina istina . :mrgreen:
Nego , jel bi samo meni bilo draže da danas igramo sa Čelskim nego sa Mancinievim leglom kompsognatusa ? Nekako mi ne pari da ćemo ih dobit . Ako Džeko bude prvi izbor onda su nam šanse ogromne . Ovako ....slika

i opet si ti kontra druze...sad kao dzeko ne valja...kod nas balkanaca sto je god dobro to ne valja...dajem svoju glavu da je dzeko njemac francuz ili englez da bi ga dizali u zvijezde ovako kao ne valja...a u njega je svaki gol remek dijelo ukucaj na zoutube 20 naj golova od dzeke...uostalom tip je napisao historiju u wolzburgu presao za najvece novnce ikad u njemackoj pa sta jos treba...mancini vjeruje u njega i dzeko igra dans i balotelz a aguero na klupi...bar sam tako citao...i zelja mi je da bude 5 _4 za united al da dzeko da 4 komada...ima sut nije ni spor kako izgleda al sta ocekivati od tolikog momka preko 1.90 ne moye da bude brz kao walkot ili lenon..ima super gradenje i pas mu je solidan...uostalom vidjecete ove seyone ko je i sta je dyeko..ja vjerujem u njega do kraja....

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 avg 2011, 11:18

Giggs-Kralj je napisao/la:Mah , malo morgen vrhunski . :mrgreen:
Jeee kad potrefi odnosno kad lijepo zahvati loptu . Uzmi samo broj kornera koje je izveo . Dva metra njih je završilo tu na prvoj stativi , jakih , relativno niskih . To je ono što sam u zadnje vrijeme uspio zapaziti jer svaki korner gledam sa dosta koncentracije budući da nismo ni sam ne znam kad zabili gol . Tražim krivce takvog ishoda , a Nani je među većim .
Enivej , smanjit broj fix ideja i imamo za naše sadašnje kapacitete vrhunsko krilo . Pred nama je za vidjet da li će se našalit sa ligom k'o lani . J.ebajiga , pesimista je optimista sa iskustvom . :mrgreen:
e ovdje se slazem sa tobom..po meni jedino sto nani nema je taj centarsut po nekad pomislim da bas to ne zna da odradi...a momak ima i brzinu i ubrzanje ne znam od kud to da nema...gledao sam portugal bosna u zenici i vidio sam sta radi trci kraj nasih kao da ih nema a tako i kad se igra na svijetskom nivou u engleskoj momak je prebrz jer je kao pero lahk..nema 30 kila haha..[/quote]

Nani je najbolje krilo United-a sto se tice konkurencije on, Valencia, Young, Park. Giggsa ne racunam jer slabo da i igra tu poziciju. Nani je vrhunski igrac samo mu je mana sto nekad usporaje akciju Uniteda svojim trikovima. Centarsut, izvodjenje slobodnih, prodori, kratki pasovi sve idealno. Nani je prosle sezone bio glavni asistent i jedna od gresaka Fergia u finalu LP je sto je igrao Valencia, a ne Nani. Young je igrac koji moze igrati vise pozicija i jos jedna stvar sto sam citao mora se imati domacih igraca u ekipi jer prodani su pojedini i pojedini ponzijonisali domaci igraci to kazem radi Scholesa, Harge, Nevilla, Browna sve domaci.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Giggs-Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Giggs-Kralj » 07 avg 2011, 11:20

eno i lukaku je presao u chelse samo jos medicinske preglede i te formalnosti...20 milioona...momak nije los...

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 07 avg 2011, 11:25

imal sta za sneijdera??? jel preso u city ili je to samo medijska patkica ???
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 07 avg 2011, 11:26

necko_gradacac je napisao/la:imal sta za sneijdera??? jel preso u city ili je to samo medijska patkica ???
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110806093

Ovo je zadnje sa naših portala, mrsko mi ganjat strane...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 avg 2011, 11:26

Koji danas sastav ocekujete. Ja mislim da cemo igrati 4-5-1

-------------------------De Gea------------------------------

Rafael-----------Ferdinand---------Vidic--------------Evra

--------------Carrick----------------Park-------------------
Valencija----------------Young------------------------Nani

-------------------------Rooney-------------------------------
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 07 avg 2011, 11:32

Na re-zul-ta-ti.com piše da će biti prijenos na Sport 1 (bivši DSF)... to za ove što su nekad imali SportKlub, a sa ga nemaju (kao ni ja)...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Giggs-Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Giggs-Kralj » 07 avg 2011, 11:38

Nani je najbolje krilo United-a sto se tice konkurencije on, Valencia, Young, Park. Giggsa ne racunam jer slabo da i igra tu poziciju. Nani je vrhunski igrac samo mu je mana sto nekad usporaje akciju Uniteda svojim trikovima. Centarsut, izvodjenje slobodnih, prodori, kratki pasovi sve idealno. Nani je prosle sezone bio glavni asistent i jedna od gresaka Fergia u finalu LP je sto je igrao Valencia, a ne Nani. Young je igrac koji moze igrati vise pozicija i jos jedna stvar sto sam citao mora se imati domacih igraca u ekipi jer prodani su pojedini i pojedini ponzijonisali domaci igraci to kazem radi Scholesa, Harge, Nevilla, Browna sve domaci.[/quote]

ma dobro mislim da ti nije neka frka pa arsenal nema samo par pa igraju...imamo cerika,ferdinanda,ronija,smailinga,welbeck,owen,young,clavery,phil jones...eto 9 od prvih 25 igraca..mislim da je to i previse...a nadam se da ce danas fergi pokusati sa sve troicom youngom nanijem i valensijom u vezi...mada ko da gledam da ce igrati gibson onaj...

Giggs-Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Giggs-Kralj » 07 avg 2011, 11:45

pa po meni ovako

-------------------------De Gea------------------------------

Rafael-----------Ferdinand---------Vidic--------------Evra

---park--------------anderson-----gibson----------------nani-----

-------------------Rooney-----berbatov--------------------------

malo smijesno zvuci al inace fergi nekad nije normalan pa urqadi nesto cemu se niko ne nada...mada bi mi zelja bila da igraju i valencija i young al vidjecemo...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 avg 2011, 11:49

Hoće li biti kakav stream za danasnju utakmicu?

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 07 avg 2011, 12:51

danasnji sastav ;) :

..................De Gea..................
Rafael......Ferdinand.....Vidic....Evra
Valencija....Ando......Carrick...Young
.................Rooney..................
................Berbatov..................
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 07 avg 2011, 12:53

trxel je napisao/la:danasnji sastav ;) :

..................De Gea..................
Rafael......Ferdinand.....Vidic....Evra
Valencija....Ando......Carrick...Young
.................Rooney..................
................Berbatov..................
A sto se Younga tice,mislim da je glavno krilo u Engleskoj reprezentaciji,...U Aston VIlli je pruzo extra partije,ima dobar slobodnjak,skoro perfektan ubacaj,cak bolji od Marcela Jansena :lol: ,i et,....
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 07 avg 2011, 13:12

I meni se čini da malo podcijenjujete Younga, ali vidjet ćemo šta sezona nosi.
Za nas od danas pa svaki naredni vikend počinje uživancija, strepnja, nerviranje, radovanje...

A danas bi trebalo ovako izgledati:

________De Gea__________

Rafa___Rio____Vidić___Evra

Nani__Ando__Giggs__Young

_____Rooney
____________Berbatov
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 07 avg 2011, 13:14

Thunderstruck je napisao/la:I meni se čini da malo podcijenjujete Younga, ali vidjet ćemo šta sezona nosi.
Za nas od danas pa svaki naredni vikend počinje uživancija, strepnja, nerviranje, radovanje...

A danas bi trebalo ovako izgledati:

________De Gea_____________

Rafa___Rio____Vidić___Evra

Nani__Ando__Giggs__Young

_____Rooney
____________Berbatov
Rafe nece igrati sigurno jer je povrijedjen i dobice postedu na ovoj utakmici.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 07 avg 2011, 13:18

Bliss je napisao/la: Rafe nece igrati sigurno jer je povrijedjen i dobice postedu na ovoj utakmici.
Otkad je povrijeđen?
Igrao je u petak na Scholesovom oproštaju.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 07 avg 2011, 13:21

Gledam neki su se zakacaili na Nanijev centarsut... Pa njegov centrasut je jako specifican, jako opasan po protivnika.Njegovi centrasutevi redovno PADAJU u 5-erac i uvijek je panika za odbranu :) Sto se tice sastava (4-4-2):
De Gea - Rafael, Rio, Vidic, Evra - Anderson, Giggs, Nani, Young - Berbatov, Rooney
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 avg 2011, 13:25

Mislim da Lindegaard danas brani, razlog sto De Gea nema iskustva u EPL i dalje to govorim kada budu korneri ili prekidi veliki minus ce to biti.
Lindegaard
Rafael Rio Vida Evra
Nani Giggs(Park) Ando Young
Rooney Berba
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 avg 2011, 13:29

haxonja je napisao/la:Mislim da Lindegaard danas brani, razlog sto De Gea nema iskustva u EPL i dalje to govorim kada budu korneri ili prekidi veliki minus ce to biti.
Lindegaard
Rafael Rio Vida Evra
Nani Giggs(Park) Ando Young
Rooney Berba
Pa sad` brate nije bas da je i Lindegaard stekao neko ogromno iskustvo. Branio je svega par meceva + kup. Ja bih ipak De Geu stavio odmah na gol. Vida i Rio standardno + Evra, Anderson, Nani i Young bi trebali sigurno biti u vezi a Rooney kao povucena spica. Ostale pozicije cemo vidjeti, SAF jedino zna.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 07 avg 2011, 13:31

Thunderstruck je napisao/la:
Bliss je napisao/la: Rafe nece igrati sigurno jer je povrijedjen i dobice postedu na ovoj utakmici.
Otkad je povrijeđen?
Igrao je u petak na Scholesovom oproštaju.
Vuce laksu povredu od utakmice sa Barcom, pa ce ga postediti danas!
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.