FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
On mene krenuo poklopiti a uopste nije ni procitao . Znam ja druze i gdje Gabela i nek i opet ti govorim jer je blize nego ovim iz Sarajeva kontaš . Evo iz našeg grada ce ici dosta raje pa iz Travnika , Novog i ostalih dole mjesta gdje ima Hordaša .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Juninho ti sad igra u brazilu negdjesarajlija89 je napisao/la:Ma znam da se nesto razbolio i kao pisalo se da je to kraj za njega...zato rekoh, pa se sad cudim otkud sad on.
Istina, onih par tekmi u finisu je fenomenalno odigrao, mogao je biti dobar igrac...steta za njega.
A Brazilac...ma o njemu niko nista ne zna.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Joint_Union
- Kontakt:
Pa bliži je i Čitluk ali sa helikopteromDirk je napisao/la:A znas li ti potparolu da se utakmica ne igra u Gabeli, poletio da ti nekoga poklopis a ni citati ne znas ?

The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
Mirza nize pobjede 

Kolko sam cuo tuzlaci dolaze u juniorskom sastavu tako da ocekujem lagani prvijenac Pliseka u domacoj ligi 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
U kojem god sastavu da dodji gube tekmu sa najmanje 2 razlike a velika je mogućnost da dozive potop od npr 4-0 ili 5-0
Ako nas tim odigra ko protiv orebra potpisujem petardu
Ako nas tim odigra ko protiv orebra potpisujem petardu
- molotovljev
Bilo bi lijepo vidjeti jedno 2 milje na sjeveru i isto toliko na istoku...3-4 stoje na zapadu...ne znam hoće li doći fukare a bilo bi fino da se pojave pa bar stoka na jugu.
Termin tekme nije los i samo treba da se pojavimo na afh da proslavimo( ubijedjen sam) uvjerljivi pobjedu koja bi nam odmah na početku donijela vrh tabele
Termin tekme nije los i samo treba da se pojavimo na afh da proslavimo( ubijedjen sam) uvjerljivi pobjedu koja bi nam odmah na početku donijela vrh tabele
- Giallorossi
- Kontakt:
Sve osim pobjede,katastrofa teska
..bitno je sto prije zabit gol ,da se igraci opuste..Sloboda ce najvjerovatnije igrat bunker ko posljednih godina .
..sretno momcima sutra da pocnemo abd sampionsku sezonu na najbolji nacin
SARAJEVO SAMPION

..sretno momcima sutra da pocnemo abd sampionsku sezonu na najbolji nacin

SARAJEVO SAMPION
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Ma nema nikakve katastrofe ABD
Vidjeces pobjedu čistu ko suza
- Giallorossi
- Kontakt:
Znas nas ,naizgled sigurna tri boda a u stvari takve tekme su najteze (kao prije dvi godine kad smo igrali 1:1 sa njimaFCS-FCS je napisao/la:Ma nema nikakve katastrofe ABD

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Ovaj put imaš lika na klupi koji fakat napada svih 90 min. To mu je stil za razliku od MV, samo se sjeti njegovih budalastina pogotovo na afh. Drugo: imaš puno zdraviju atmosferu u timu ali i klubu i treće: plate se redovno isplacuju. Znaci sa te strane imaš ispunjene sve uslove a isto i sa sportske jer je naših prvih11 fakat barca za sadašnju slobodu. Dobro, imamo problem mali sa svjetinom igrača ali to neće biti presudno a i kako bi ka su od početka kila odigrali 2 pripremne i 4 u evropi. Znaci ukupno 6 tekmi za mjesec dana, sto je priznaces fakat malo da bi se neko pzivao na umor ili slične ublehe
- Alen Škoro
- Kontakt:
U mom Sarajevu nikad dosadno
Nas B tim izgubi od Bosne (V) 2:0
I to na vecinu tih igraca racunamo ako se ne daj Boze neko povrijedi.
Dosta je momaka doslo na probu kod nas i vidim sjajno su se pokazali
Dovedimo vise 2 konkretna igraca jer nam fali neki "vanserijski" za nase lige.

Nas B tim izgubi od Bosne (V) 2:0

Dosta je momaka doslo na probu kod nas i vidim sjajno su se pokazali

NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Ma nisu ovi ni igraci koji su rezerve.Alen Škoro je napisao/la:U mom Sarajevu nikad dosadno![]()
Nas B tim izgubi od Bosne (V) 2:0I to na vecinu tih igraca racunamo ako se ne daj Boze neko povrijedi.
Dosta je momaka doslo na probu kod nas i vidim sjajno su se pokazali![]()
Rezreve za krila su ti Handzic,Hadzic,Smigalovic i Pehlic kad se oporavi.
Rezerve za stopera su ti Maksumic te jedno pojacanje nadam se a i Anel Skoro 100% oporavljen je odlican stoper.
Na ljevom beku je Trebinjac a na desnom nemamo, tu se nadam pojacanju.
Rezerve u sredini su ti Bajraktarevic,Maksumic kao i Nuhic te Djakovac.
U napadu imas Handzica koji igra i krilo i napad a kad dodje Skoro vjerovatno je Obuca rezerva.
Ovo je bio bukvalno drugi tim koji skoro pa i nema veze sa prvim timom.Samo Smigalovic i ovi golmani su tu iz prvog tima.
Sutra deremo slobodu al doslovno 5-0 zato svi na AFH da proslavimo 

SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Idemo po jednu pobjedu od 3:0 da odmah zasjednemo na celo PLBiH. 

I tu ostanemo do 26.5.2012BegAx je napisao/la:Idemo po jednu pobjedu od 3:0 da odmah zasjednemo na celo PLBiH.
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
danas cemo fukarama zabiti minimalno 5 komada
Vidimo se večeras,i ko će ga kome dati.
nista ispod 4 komada....nisu svi kao sto smo mi pravi drugovi uvjek najjaci..
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Alen1987, Amazon [Bot], Amidzaa, Armija1987, BatistutA19, boki86, bordobijeli, bordospartanac, brojjedan, bvsic, Cwirek, dark44, Hrasno15, itatabisine, KarlMarx, kogmagie46, kraljlavova, ledesma, misstianopenaldo, mosarajvosa83, MSOZ101, n0dix, Noke995, Proximic, r3m1, riki46, sassari, sekac, THEC, TOMCRAFT, Vanja8, voltron30, zagorski i 281 gost.