Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 06 avg 2011, 23:52

Carlo je napisao/la:Pred Liverpoolom je gotovo nemoguć posao, ali Redsi će ipak iz Evertona pokušati dovesti lijevog beka Leightona Bainesa.

Kenny Dalglish očajnički želi dovesti lijevog beka. Fabio Aurelio ima problema sa povredama, a prirodna pozicija Glena Johnsona je desni bek.

Zbog toga će Redsi pokušati dovesti Baines, koji se dugo povezuje sa timom sa Anfielda, ali malo je moguće da se transfer ostvari.

Pitanje je da li će Everton pustiti za bilo koji novac jedong od svojih ponajboljih igrača u redove ljutih gradskih rivala. Dok sa druge strane, pitanje je kako bi navijači prihvatili igrača Karamela.

Grom iz vedra neba, izvor ss.ba :mrgreen:
pa sigurno ima istine u ovom tekstu jednako koliko i u onim kad su za nas "potpisivali" cissokho i enrique :D
ja sam prilicno siguran da nasi nece vise nikog dovoditi.
You are someone else I am still right here

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 avg 2011, 23:56

neutralan__ je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Cestitam na pobjedi L'poola,ne znam ovo mi ne lici na onu nasu Valenciu.Necu puno pricati,sto sam imao rekao sam na temi Valencije na ovom istom forumu.
Nama ostaje jos 15ak dana priprema,a vama mnogo srece u EPL.
P.S Pogotke niste dali iz akcija,vec iz nasih gresaka sto je jos bolnije.
Dobro barem si realan čovjek i čestitao si pobijedu.Ali ne treba da letiš pred rudu ;) .Poslije tvojih postova ja sam bio uvjeren da će nam Valencia uvaliti barem 3 komada,no pokazalo se da si precijenio Valenciu.
Realnost je vrlina koju svi trebamo da imamo :) Gle da je Valencia igrala onako kako zna ovako lako ne bi bilo,morate biti realni i vi pa priznati da ste nasim greskama zabili golove.Da za 90.minuta niste imali niti jednu pravu slozenu akciju koja je urodila nekom 100% prilikom.
@anfield prati Primeru (barem mozes putem TTX-a) pa cemo negdje tamo u maju komentarisati da li je mogla Valencia sa Barcom i Realom ili ne :)
@Jimmy from the hood k'o je rekao da je L'pool prosjecan??
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 06 avg 2011, 23:56

[youtube][/youtube]
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 07 avg 2011, 00:05

Nešto nam je tiho na temi, čim Liverpool pobjedi nema duplih accountova niti izdajnika među našim redovima.
Biću iskren pa ću reći, ljepše mi je gledati Liverpool sa Hendersonom nego sa Kuytom :roll:
Ne znam kako se to vama čini.
Treba pohvaliti Aggera i Aurelija, odigrali su utakmicu a nisu se povrijedili :D Možda je do treninga :?: i načina treniranja :?:

Ono osnovno, posjed lopte na našoj strani iako smo igrali protiv španse ekipe ;) pass and move je genijalnost ;)
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 07 avg 2011, 00:06

Rizah je napisao/la:Nešto nam je tiho na temi, čim Liverpool pobjedi nema duplih accountova niti izdajnika među našim redovima.
Biću iskren pa ću reći, ljepše mi je gledati Liverpool sa Hendersonom nego sa Kuytom :roll:
Ne znam kako se to vama čini.
Treba pohvaliti Aggera i Aurelija, odigrali su utakmicu a nisu se povrijedili :D Možda je do treninga :?: i načina treniranja :?:
Meni je bolje djelovalo kada je Kuyt igrao desno. Henderson je ipak najjaci na svojoj poziciji.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 07 avg 2011, 00:07

i meni je malo cudno sto nema niko da pise a da smo izgubili do sada bi 20 strana napisali
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 07 avg 2011, 00:08

Jimmy napisao sam ljepše a ne bolje :lol:
Treba ovim mladim pohotnim engleskim tinejdžericama uvaliti dresove :D svaka će kupiti Henderonov dres, ali nijedna neće kupiti Kuytov :lol:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 07 avg 2011, 00:12

Kakve je samo ovacije dobio Kuyt kada je ustao da se zagrijava, teško se on može zamijeniti. ;)
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 07 avg 2011, 00:16

Ovo sa lijevim bekovima ide u krug.

Prvo se spominjao Enrique pa Cissokho pa Baines pa onda se sve opet ponavlja(doduše sad su špekulacije oko Cissokhoa malo splamsale). :lol:

Slike sa tekme
FK Pjetlovi

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 07 avg 2011, 00:35

taj bek nam nije ni potreban kada bi Aurelio odigrao na ovakvom nivou prestojecu sezonu,uvijek sam ga gotivio jer covjek je stvarno dobar igrac,preciznost suta za 10-pregled igre takodjer,u svakom trenutku ima dobro rjesenje sta da uradi s tom loptom.. prosle sezone su ga povrede malo zezale,ali prisjetite se malo proslih sezona na kakvom je nivou odigrao i onog gola protiv chelsea iz slobodnjaka ;)
ZZ

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 07 avg 2011, 00:35

Fabio Aurelio bi bio u top 3 lijeva beka u ligi da nije ozljeda. ;)

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 07 avg 2011, 00:44

moj uzor-S.G je napisao/la:taj bek nam nije ni potreban kada bi Aurelio odigrao na ovakvom nivou prestojecu sezonu,uvijek sam ga gotivio jer covjek je stvarno dobar igrac,preciznost suta za 10-pregled igre takodjer,u svakom trenutku ima dobro rjesenje sta da uradi s tom loptom.. prosle sezone su ga povrede malo zezale,ali prisjetite se malo proslih sezona na kakvom je nivou odigrao i onog gola protiv chelsea iz slobodnjaka ;)
Sve stoji da je Aurelio dobar u ofanzivi,ali i da ga ne zezaju povrede on bi i dalje bio preslab da brani lijevu stranu.Imamo vec jednog ofanzivnog beka (Johnson), a kad bi i drugi bio takav,dva stopera bi cesto ostajala sama,sto nikako nije dobro. Ocekujem da ce se dovesti jos jedan lijevi bek,jer kao sto sam vec rekao,Aurelio je preslab u defanzivi i zezaju ga povrede,Robinson premlad,a i Insua jednostavno nema potreban kvalitet da iznese sezonu na svojim ledjima.O Wilsonu ne bih ni da govorim :mrgreen:
Zadnja izmjena: the scouser, dana/u 07 avg 2011, 01:48, ukupno mijenjano 1 put.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 07 avg 2011, 01:24

Liverpool je zamazao sada oci svima kako bi mislili da su konkurentni, dogovorili su prijateljsku sa autsajderom iz Valencie jer im je to bio zicer pobjeda posto isti nisu dovoljno kvalitetni da se suprotstave Englezima cak i kad su isti u losoj formi. Protiv pravih protivnika poput Valerenge Liverpool nije izgledao tako jak.
Dio Arsenala

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 07 avg 2011, 01:26

Ma nama bi Enrique odlično legao ;) ;)
-Paja je napisao/la:Liverpool je zamazao sada oci svima kako bi mislili da su konkurentni, dogovorili su prijateljsku sa autsajderom iz Valencie jer im je to bio zicer pobjeda posto isti nisu dovoljno kvalitetni da se suprotstave Englezima cak i kad su isti u losoj formi. Protiv pravih protivnika poput Valerenge Liverpool nije izgledao tako jak.
Koji kralj :lol:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 avg 2011, 01:31

-Paja je napisao/la:Liverpool je zamazao sada oci svima kako bi mislili da su konkurentni, dogovorili su prijateljsku sa autsajderom iz Valencie jer im je to bio zicer pobjeda posto isti nisu dovoljno kvalitetni da se suprotstave Englezima cak i kad su isti u losoj formi. Protiv pravih protivnika poput Valerenge Liverpool nije izgledao tako jak.
Kralj si :mrgreen: :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 07 avg 2011, 01:41

Aj svi jos po jednom livescore.com i vidite rezultat pa na spavanje:)
hjojjjjj jest lijepo
"You'll Never Walk Alone"

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 07 avg 2011, 02:00

Sine pritiv Vakerenge je igralo 11 trecih igraca ;)

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 07 avg 2011, 02:01

RtoX je napisao/la:Aj svi jos po jednom livescore.com i vidite rezultat pa na spavanje:)
hjojjjjj jest lijepo
Evo stavi sebi na desktop, prisjećaj se u toku sezone ove velike pobjede
slika
100% sportski i krajnje opušten potpis

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 07 avg 2011, 02:08

RiNo je napisao/la:
RtoX je napisao/la:Aj svi jos po jednom livescore.com i vidite rezultat pa na spavanje:)
hjojjjjj jest lijepo
Evo stavi sebi na desktop, prisjećaj se u toku sezone ove velike pobjede
slika
Lijepo od tebe, jesi li ti onu osmicu stavio?

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 07 avg 2011, 03:27

Jimmy from the hood je napisao/la: Lijepo od tebe, jesi li ti onu osmicu stavio?
Jok, moram prvo sliku smanjiti da sve vide svi strijelci na desktopu. A i nisu mi bitni toliko rezultati koje postignu Malcuit, Mansouri, Belghazouani, Barthez, Ginola...
100% sportski i krajnje opušten potpis

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 11 gostiju.