Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Sir Matt
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Sir Matt » 06 avg 2011, 23:31

Hawking je napisao/la: Iskren da budem, meni je Young odličan zasad, i igra sve bolje... mada to ne znači da ne želim Valenciu u timu...
Thunderstruck je napisao/la: Za kaj?

Young je sad ono što je Nani bio prije par godina . Dakle , igrač urnebesno glupih poteza .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 avg 2011, 23:32

Sir Matt je napisao/la:Young je sad ono što je Nani bio prije par godina . Dakle , igrač urnebesno glupih poteza .
Ključno je ovo boldirano. Ferguson je doktor za takve igrače.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 06 avg 2011, 23:34

Ni ne kažem da nije u stanju popraviti to kroz utakmice ali trenutno iritira . Bacit tamo Nania ovamo Valenciu pa da se ponosamo .

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 avg 2011, 23:34

Na manutd.com pise da se Valencia uskoro vraca. Isto vazi i za Fletchera. Mozda dobije nekoliko minuta sutra ili protiv West Broma.

Od Younga i ne ocekujem nista drugo nego da bude 3. po redu sto se tice krila. Iako je dosad i Obertan bolji od njega. O Parku da ne govorim.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 06 avg 2011, 23:39

Hmm,cistom sumnjam da ce young,nani ili valencija sjediti na klupi. Tesko je bilo sta sad predvidjeti sta Fergie planira. Ako ostane ovaj roster mene nece iznenaditi ako young ode u sredinu. Neznam sta da kazem stvarno..Zapravo,nije moje ni da mislim. Ferguson je placen za taj posao.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 06 avg 2011, 23:44

Pa igramo se Lippia i Ćire , što da ne . Zato sam na forumu .
Younga se forsira iako svi znamo da nije za prve pored ove dvojice . A teško da će biti konvertovan u polu-špicu jer Rooney usamljen u napadu ne može sirupa sa kašike a kao neki poacher igra tako-tako . Ključno za ovu sezonu je povratak Evre na WC stepenicu , da se Fleki što manje druži sa Dr.Houseom te da Rooney bude barem onaj iz dvije sezone ranije , da ne govorim o sezoni o6/07 .

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 avg 2011, 23:47

Sir Matt je napisao/la:Pa igramo se Lippia i Ćire , što da ne . Zato sam na forumu .
Younga se forsira iako svi znamo da nije za prve pored ove dvojice . A teško da će biti konvertovan u polu-špicu jer Rooney usamljen u napadu ne može sirupa sa kašike a kao neki poacher igra tako-tako . Ključno za ovu sezonu je povratak Evre na WC stepenicu , da se Fleki što manje druži sa Dr.Houseom te da Rooney bude barem onaj iz dvije sezone ranije , da ne govorim o sezoni o6/07 .
Za Rooneya ne brinem. Vec je se pred kraj sezone vratio na stari nivo, i nastavio je ovo ljeto. Samo cekam da Berbatov i Rooney barem nekoliko sedmica budu istovremeno u formi.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 06 avg 2011, 23:48

Sir Matt je napisao/la:Pa igramo se Lippia i Ćire , što da ne . Zato sam na forumu .
Young je najbolji u formaciji 4-5-1 gdje igra poluspica. Na nasu srecu a njegovu zalost to igramo samo protiv ovih boljih ekipa (nekih 10 ak utakmica u sezoni). Young je kopija Nanija,s tim da ovaj drugi ima bolji sut i ubacaj. Mda na ovo sve ostaje jos jedna teorija...Valencija na poziciju desnog beka i to je to. Problem viska je rijesenn.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 06 avg 2011, 23:56

majestic24 je napisao/la: Young je kopija Nanija,s tim da ovaj drugi ima bolji sut i ubacaj. Mda na ovo sve ostaje jos jedna teorija...Valencija na poziciju desnog beka i to je to. Problem viska je rijesenn.
Ne bih baš rekao . Nani je igrač koji ima finu brzinu , fantastiičnu kontrolu lopte i solidnu tehniku driblinga , jako kvalitetan centaršut sa obje noge, solidnog kretanja u zadnjoj trećini , solidng udarca sa obje noge , nepredvidiv igrač koji je sposoban trenutkom genijalnost riješti utakmicu , igrač solidinog rada u defanzivi .
U niz stvari je iznad prosjeka , samo mu fali neka extra dobra kvaliteta da bude vrhunsko krilo . Da je inteligentniji , ili da ima ubačaj Bainesa recimo , vrhunsku nogometnu inteligenciju a.k.a Pires ili vanserijsku gol opanost a.k.a Ronaldo bio bio vrhunski igrač .
Ovako je samo jako kvalitetno krilo , stepenik ispod svjetkse klase . Niz vrlo dobrih mogućnost ali bez ičega extra .
Uglavnom , problem je što je Nani samo na momente djeluje kao igrač za United i to je ono što hebe mnoge . Da je on barem i solidan na konstantnoj bazi neka druga priča bi se vodila . Jednostavno se radi o igraču koji varira od hebeno korisnog do zaista degutantno lošeg igrača .
A stavljanje Valencie na beka radi čekanja dobre partije Ashley Younga i pri tome gušit ne jednog već tri igrača na toj poziciji je bolesno . Barem po meni . Blizanci su strašni a ako sad neće imati priliku za dokazati se jer su O'shea odnosno Brown otišli onda neka ih se na vrijeme utrpa . A Smallinga se takođe baca tu . Pa ono , nema smisla .

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 07 avg 2011, 00:06

Sir Matt je napisao/la:
majestic24 je napisao/la: Young je kopija Nanija,s tim da ovaj drugi ima bolji sut i ubacaj. Mda na ovo sve ostaje jos jedna teorija...Valencija na poziciju desnog beka i to je to. Problem viska je rijesenn.
Ne bih baš rekao . Nani je igrač koji ima finu brzinu , fantastiičnu kontrolu lopte i solidnu tehniku driblinga , jako kvalitetan centaršut sa obje noge, solidnog kretanja u zadnjoj trećini , solidng udarca sa obje noge , nepredvidiv igrač koji je sposoban trenutkom genijalnost riješti utakmicu , igrač solidinog rada u defanzivi .
U niz stvari je iznad prosjeka , samo mu fali neka extra dobra kvaliteta da bude vrhunsko krilo . Da je inteligentniji , ili da ima ubačaj Bainesa recimo , vrhunsku nogometnu inteligenciju a.k.a Pires ili vanserijsku gol opanost a.k.a Ronaldo bio bio vrhunski igrač .
Ovako je samo jako kvalitetno krilo , stepenik ispod svjetkse klase . Niz vrlo dobrih mogućnost ali bez ičega extra .
Uglavnom , problem je što je Nani samo na momente djeluje kao igrač za United i to je ono što hebe mnoge . Da je on barem i solidan na konstantnoj bazi neka druga priča bi se vodila . Jednostavno se radi o igraču koji varira od hebeno korisnog do zaista degutantno lošeg igrača .
A stavljanje Valencie na beka radi čekanja dobre partije Ashley Younga i pri tome gušit ne jednog već tri igrača na toj poziciji je bolesno . Barem po meni . Blizanci su strašni a ako sad neće imati priliku za dokazati se jer su O'shea odnosno Brown otišli onda neka ih se na vrijeme utrpa . A Smallinga se takođe baca tu . Pa ono , nema smisla .
Nani je prosle sezone pokaz'o odredjenu konstantnost, mozda jos ne koliko bi mi zeljeli, ali tu je i sezona pred nama - stepenicu visu da skoci sad.Proslu sezonu je bio fantastican, najbolji do meca sa Liverpoolom i te (polu)povrede :/ Kasnije je bio prosjecan, na momente dobar. Ponavljam, u ovoj sezoni mozemo ocekivat samo boljeg Nanija (da povrede zaobidju) tj. stepenica vise :D
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 07 avg 2011, 00:14

Istina istina . :mrgreen:
Nego , jel bi samo meni bilo draže da danas igramo sa Čelskim nego sa Mancinievim leglom kompsognatusa ? Nekako mi ne pari da ćemo ih dobit . Ako Džeko bude prvi izbor onda su nam šanse ogromne . Ovako ....slika
Zadnja izmjena: Sir Matt, dana/u 07 avg 2011, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 avg 2011, 00:14

"Newcastle sprema 3 miliona za Obertana" - hajde dosta je 2 ako povedete i Gibsona sa sobom. No refunds. :D

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 avg 2011, 01:01

Sir Matt je napisao/la:
Vecinom imam isto misljenje. Ono sto me malo "bode" u oci je ovo sto kazes da nani ima solidnu brzinu. Ne bi bas rekao. Ustvari,ima brzinu al mu je ubrzanje yebeno. To je ono sto mu fali mozda i najvise na krilu. A ovaj njegov ubacaj...ja mirna srca mogu reci da mu je vrhunski. Pa od njegovih 16 asistencija,10 su bili ubacaji s krila. Sto se tice udarca,vise ide prema fantasticnom nego prema solidnom. Sto se tice nogometne inteligencije,nemozemo to od njega ocekivati jer nikad nije bio taj tip igraca. Bez obzira da li on varira ili ne,on je jedan od nasih najboljih igraca i netreba ga prodavati ni za bilo kakvu cijenu.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 07 avg 2011, 01:33

majestic24 je napisao/la: A ovaj njegov ubacaj...ja mirna srca mogu reci da mu je vrhunski. Pa od njegovih 16 asistencija,10 su bili ubacaji s krila. Sto se tice udarca,vise ide prema fantasticnom nego prema solidnom. Sto se tice nogometne inteligencije,nemozemo to od njega ocekivati jer nikad nije bio taj tip igraca. Bez obzira da li on varira ili ne,on je jedan od nasih najboljih igraca i netreba ga prodavati ni za bilo kakvu cijenu.
Mah , malo morgen vrhunski . :mrgreen:
Jeee kad potrefi odnosno kad lijepo zahvati loptu . Uzmi samo broj kornera koje je izveo . Dva metra njih je završilo tu na prvoj stativi , jakih , relativno niskih . To je ono što sam u zadnje vrijeme uspio zapaziti jer svaki korner gledam sa dosta koncentracije budući da nismo ni sam ne znam kad zabili gol . Tražim krivce takvog ishoda , a Nani je među većim .
Enivej , smanjit broj fix ideja i imamo za naše sadašnje kapacitete vrhunsko krilo . Pred nama je za vidjet da li će se našalit sa ligom k'o lani . J.ebajiga , pesimista je optimista sa iskustvom . :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 avg 2011, 03:04

tevezito je napisao/la:
Cartman je napisao/la:City nije prodao ni blizu sve ulaznice za Charity Shield :lol: Pa gdje su svi ti silni navijaci? Mislio sam da cijeli Manchester navija za njih :lol:[/quote
Eto ti znas da nisu prodane ulaznice.Ocekuje se sutra veliki broj navijaca Uniteda iz Birminghama,Londona,Shefielda i najavili su da ce bit jedna grupa njih iz Manchestera oko 500 po slobodnoj procjeni

Ja znam, pickito. Ne mogu jadnici napunit onaj jad od stadiona sto vam je grad napravio, a misle pola Wembleya napunit? Moze ali u bajkama. 90 % Manchestera je na strani Uniteda. A posto znamo da je u zapadnim zemljama oko 10% populacije gay, matematika je jednostavna.

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 07 avg 2011, 03:31

Pametnjaković,matematičar,šta sve ne :lol:

Sutra ćemo vidit k'o preovladava u gradu Manchesteru.Mislim da će to biti United koji i jeste blagi favorit,ali to je derbi i nikad se ne zna.

Giggs-Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Giggs-Kralj » 07 avg 2011, 10:47

Thunderstruck je napisao/la:Ne bi me iznenadilo da se Carrick pojavi u timu, dok Chicharito sigurno neće jer nije odigrao nijednu pripremnu i njegova kondicija nije na odgovarajućoj razini.

@Sir Matt

Šta je s Youngom?
hernandez je imao potres mozga i dvijre sedmice nikako ne smije ni trenirati...tako sam citao sad ne znam da li je to istina...

Giggs-Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Giggs-Kralj » 07 avg 2011, 10:51

Cartman je napisao/la:Na manutd.com pise da se Valencia uskoro vraca. Isto vazi i za Fletchera. Mozda dobije nekoliko minuta sutra ili protiv West Broma.

Od Younga i ne ocekujem nista drugo nego da bude 3. po redu sto se tice krila. Iako je dosad i Obertan bolji od njega. O Parku da ne govorim.

zasti ste toliko protiv younga kad je tip majstor...pa jeste ga gledali dok je bio u villi..pa bio je uz agbunlahora uvijek najbolji...momak ubija i stariji je od nanija par godina i po meni dosta manje komplikuje od nanija...mada mi je nani bolji igrac al ne toliko..vidjecete da ce se zoung pokayati...jer ne sijecam se kad je fergi kupio promasaj pa sam siguran da nije ni sad )))

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 avg 2011, 10:51

Nema Hernadeza zbog toga, a Fergie mu je dao odmora jos radi toga sto je igrao za repku. Carrick je out isto tako da United danas igra sa Andom i Giggsom u vezi jer Fletcher jos nije oporavljen potpuno.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Giggs-Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Giggs-Kralj » 07 avg 2011, 11:02

Sir Matt je napisao/la:
nekad se pitam sta neki od vas pisu po forumu...pa ako nani nije svijetska klasa ko je onda ...pa jesi vidio koliko je imao asistencija i goleva prosle sezone..ne moze svako biti ronaldo koji kao krilo zabije 42 komada il sad kao spic preko 50...al po meni sad postoje klase i to prva je samo ronaldo i mesi..oni su definitivno najbolji na svijetu onda ide nani,roony,tevez,fabregas,inijesta,lisandro,di maria,van persi,....i da dalje ne nabrajam...ovo sam naravno samo kontao napadace i ofanzivne igrace...a valensia nikako nije za beka amda ga super odigra..sta onda sa fabiom i rafaelom a momci ce za 2 godine biti bolji od evre i cola iz chelsea...a zoung je po meni prejak igrac nista slabiji od valensije koji je bio najbolji u viganu a ovaj u vilii a villa je dosta bolja od vigana...tu su oni negdje ...

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.