FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sjajna prodor adriana,villa malo rukma odguruje protivnika i glavom pogodak
Visca el Barça ! Mes que un club !
Villa 1:1 na golmana i ne dade. Idemo dalje.
Inace najstabilnije za gledanje ...
http://www.rojadirecta.es/goto/nocillatv.****/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rojadirecta.es/goto/nocillatv.****/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- JuveSissoko
- Kontakt:
Tiago ako ovako nastavi, bice Fabregas who??? lik ce po meni ušit Fabregasa kao od sale, sjajan je
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
[youtube][/youtube]
A sta je lik u stanju i promasiti u pm.
A sta je lik u stanju i promasiti u pm.
Don't hate what you don't understand.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
sta je Pique zayebo kod Pepa pa ga ovaj kaznjava kad mu da Busquetsa da igra sa njim u tandemu...zayebo je nesto Pique veliko...heheh
Adriano klasa, svaka cast majstoru...
Abi bez greske...
Villa majstor...
Pedro najbolji veceras od nasih...on ce 100% imati mjesto u prvoj kad pocne sezona...igra momak strasno...
a Pep molim te gurni Sergia na zadnjeg vezno...Keita onako na toj poziciji...gurni Sergia i stavi Abia na stopera...
mislim da Sergio nece igrati na stoperu, ovo je samo zbog nedostatka Alvesa, inace bi Abi igro stopera, a Busquets zadnjeg veznog...
a evo jedan fin link...
http://www.norwaysport.co.uk/Norgeidrett3/" onclick="window.open(this.href);return false;
Adriano klasa, svaka cast majstoru...
Abi bez greske...
Villa majstor...
Pedro najbolji veceras od nasih...on ce 100% imati mjesto u prvoj kad pocne sezona...igra momak strasno...
a Pep molim te gurni Sergia na zadnjeg vezno...Keita onako na toj poziciji...gurni Sergia i stavi Abia na stopera...
mislim da Sergio nece igrati na stoperu, ovo je samo zbog nedostatka Alvesa, inace bi Abi igro stopera, a Busquets zadnjeg veznog...
a evo jedan fin link...
http://www.norwaysport.co.uk/Norgeidrett3/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
cuj malo frajer se zakuco u stativu...DesimaL je napisao/la:Sjajna prodor adriana,villa malo rukma odguruje protivnika i glavom pogodak

Por que ? Por que somos los mejores...
Bolji je vec igrac samo jos nije dokazan ko Fabregas ,inace bolji dribling,brzi sa loptom ,bolji sut itd..JuveSissoko je napisao/la:Tiago ako ovako nastavi, bice Fabregas who??? lik ce po meni ušit Fabregasa kao od sale, sjajan je
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ne znam da li bi oholi Venger pristao da mu damo Thiaga za Cesca.juznjak> je napisao/la:Bolji je vec igrac samo jos nije dokazan ko Fabregas ,inace bolji dribling,brzi sa loptom ,bolji sut itd..JuveSissoko je napisao/la:Tiago ako ovako nastavi, bice Fabregas who??? lik ce po meni ušit Fabregasa kao od sale, sjajan je

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
+ dobra slikabparena je napisao/la:Villa 1:1 na golmana i ne dade. Idemo dalje.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
dajte ba ljudi, sta vam je...covjek odigro par dobrih utakmica na pripremama i odma bolji od najboljeg...juznjak> je napisao/la:Bolji je vec igrac samo jos nije dokazan ko Fabregas ,inace bolji dribling,brzi sa loptom ,bolji sut itd..JuveSissoko je napisao/la:Tiago ako ovako nastavi, bice Fabregas who??? lik ce po meni ušit Fabregasa kao od sale, sjajan je
mislim pokretljivi je od Cesca, ima bolji dribling, mada Cesc uopste nije neki dribler, al Cesc ima bolji pas, bolji je u odbrani i on je igrac kojem malo prostora treba da saigracu stvori gol sansu...
Thiago je dobar, odlican al mora on jos puno pure pojesti da bi se mogo porediti sa Cescom....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Odigrao je odlicno u Barci B ove sezone, iskoristio je svaku priliku u prvom timu, sjeti se tekme protiv Villareala. Uostalom, Xavi i Iniesta nisu ovakoigrali u njegovim godinama, ni priblizno,ali vremenom su postali ponajbolji tandem u vezi ikada. Zato ocekujem da Thiago dobije priliku za napredak, dolaskom Cesca ce stagnirati i na kraju zavrsiti ko Bojan.ZELJO DO GROBA je napisao/la: dajte ba ljudi, sta vam je...covjek odigro par dobrih utakmica na pripremama i odma bolji od najboljeg...
mislim pokretljivi je od Cesca, ima bolji dribling, mada Cesc uopste nije neki dribler, al Cesc ima bolji pas, bolji je u odbrani i on je igrac kojem malo prostora treba da saigracu stvori gol sansu...
Thiago je dobar, odlican al mora on jos puno pure pojesti da bi se mogo porediti sa Cescom....
Don't hate what you don't understand.
Nesto nema 2 poluvrijeme na GOL EVO NOVI DOBAR LINK
http://www.rojadirecta.es/goto/deporte- ... nal-2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rojadirecta.es/goto/deporte- ... nal-2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=327" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj isto nije loš , meni nikako ne prekida.
Ovaj isto nije loš , meni nikako ne prekida.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Evo ga GOL ponovo radi - najbolje i najstabilnije
kakav nam je ovo neuhranjen golman na golu
i koji je ovo mali sto igra desnog beka...
prava promaha po njegovoj strani
edit:
ja kako vidim soda opet belaje pravi...sve kontam gvardiola ce mu izbit iz glave ova zeletanje medzu petoricu...al nemos ti njemu izgleda pojasnit neke stvari

i koji je ovo mali sto igra desnog beka...
prava promaha po njegovoj strani
edit:
ja kako vidim soda opet belaje pravi...sve kontam gvardiola ce mu izbit iz glave ova zeletanje medzu petoricu...al nemos ti njemu izgleda pojasnit neke stvari

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Keitaaaaaaaaaaaaaaaaa 2-0

EDIT : kakva asistencija Delofleua

EDIT : kakva asistencija Delofleua

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
messilla je napisao/la:Keitaaaaaaaaaaaaaaaaa 2-0![]()
Kako igraju??
negledam...

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
dajte Bikarboni loptau mozda ce bolje centrirati nego nogom...
al ruku na srce fino je odigro kod drugog gola...
a sto se same utakmice tice...onako nista posebno...po meni je bolja bila ona prosla utakmica protiv Chivasa, sto se ofanzive tice...
osjeti se kad udju ovi mladi...al dobro nije lose...
po meni Pedro danas najbolji...
Thiago isto dobar...
Abidal klasa, svaka mu cast..
valjda ce ga Pep staviti na stopera a ne Busquetsa...a njega gurnuti gore...
al ruku na srce fino je odigro kod drugog gola...
a sto se same utakmice tice...onako nista posebno...po meni je bolja bila ona prosla utakmica protiv Chivasa, sto se ofanzive tice...
osjeti se kad udju ovi mladi...al dobro nije lose...
po meni Pedro danas najbolji...
Thiago isto dobar...
Abidal klasa, svaka mu cast..
valjda ce ga Pep staviti na stopera a ne Busquetsa...a njega gurnuti gore...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.