FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
izgleda da smo dobili
fks.info
fks.info
- dolina cupova
- Kontakt:
ma ko ba prati pripremne pusti to....istok se gradi 

kakav istok odakle ti ta info...sta opet rekla kazaladolina cupova je napisao/la:ma ko ba prati pripremne pusti to....istok se gradi
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- dolina cupova
- Kontakt:
jock provjerite slobodno19TM87 je napisao/la:kakav istok odakle ti ta info...sta opet rekla kazaladolina cupova je napisao/la:ma ko ba prati pripremne pusti to....istok se gradi

e sto ne mogu ovih komentara potvrdjeno, sigurno,100% i ono lafo nece da kaze izvor informacija,sta kako ko gradi kad pocinje sa gradnjom koda se gradi nova zgrada pentagona...
- dolina cupova
- Kontakt:
pa provjeri ba necu nista da pisem uzmi brate moj odi do kluba i fino pitaj da ti daju papire o izgradnji istoka i isto tako svlacionica na zapadu et,jel ti to problem19TM87 je napisao/la:e sto ne mogu ovih komentara potvrdjeno, sigurno,100% i ono lafo nece da kaze izvor informacija,sta kako ko gradi kad pocinje sa gradnjom koda se gradi nova zgrada pentagona...

- bistrikboy
- Kontakt:
Mirko Radovanovic ostaje
Nova oprema stigla i igrat' cemo u plavoj,bijeloj i crnoj varijanti

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Hwala za Infoo...Sta je sa brajovicem
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
Da li neko zna ista u vezi otvaranja fan-shop-a??
Vrijeme da se ima gdje kupit normalan dres, a ne ovi futavi koji su 10 za marku i kao gratis dobijes neko kozno oboljenje
Vrijeme da se ima gdje kupit normalan dres, a ne ovi futavi koji su 10 za marku i kao gratis dobijes neko kozno oboljenje

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
eto fenomenalca...NOGA mu je...koliko je dobar....ccccdolina cupova je napisao/la:cujem ovaj brazilac fenomenalan napadac sto se prikljucio pripremama,zna li neko nesto vise...
ma ljudi misle jel brazilac odma mora biti dobar
Ma ja, isto kao kad spomenu crnca i odmah svi misle da mu je do koljena 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
da...to me najvise nervira...pisu bzee po forumima dobar,extra cim su culi da je brazilac a nisu ga ni vidjeli kako igra...eto brazilca odma mu je NOGA!!!19TM87 je napisao/la:ma ljudi misle jel brazilac odma mora biti dobar
[youtube][/youtube]
strasan lijevi bek, ovakvog zeljo poslije rata nije imao
strasan lijevi bek, ovakvog zeljo poslije rata nije imao
iz ovog klipa se vidi da je veoma hrabar igrac i ulazi jako u duele...takodjer ima dobar pregled igre!!!:D:D
da je prodoran i da ima dobar centarsutneOX je napisao/la:iz ovog klipa se vidi da je veoma hrabar igrac i ulazi jako u duele...takodjer ima dobar pregled igre!!!:D:D
jel on igro za FC Zürich ???
Znam da je u Svedskoj igrao.19TM87 je napisao/la:jel on igro za FC Zürich ???
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- blueman-TM87
- Kontakt:
Evo nekih garnitura od jome,dali je jedna naša od ovih???bistrikboy je napisao/la:Mirko Radovanovic ostaje![]()
http://www.joma-sport.com/page_view.php ... ductID=172
http://www.joma-sport.com/page_view.php ... ductID=216
http://www.joma-sport.com/page_view.php ... ductID=203
http://www.joma-sport.com/page_view.php ... oductID=30
Za moj ukus prvi vrišti samo kad bi bio bijeli šorc i bijele štucne.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
svi u subotu u 20:00 na Grbavicu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lekqqq1921, ristagrad i 41 gost.