ako je ko zainteresovan.. braco navalite

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Kupi od Soldada ili Mate, mozda predju u RealAdi_Zepce je napisao/la:Slicno je i meni se desilo,uzeo dres Ville nakon par dana on otisao u Farsu.No,barem taj dres cuvam kao uspomenu na jednog velikog napadaca koji je harao u dresu Valencije
Samo da igrace ne zezne umor,jer treca je tekma u sedam dana plus put do Britanije.juznjak> je napisao/la:Ajde obradujte nas veceras pobjedom protiv Liverpoola ,u pitanju je forumski ugled
Koliko ja znam Rami nije otputovao u Liverpool.Adi_Zepce je napisao/la:Samo da igrace ne zezne umor,jer treca je tekma u sedam dana plus put do Britanije.juznjak> je napisao/la:Ajde obradujte nas veceras pobjedom protiv Liverpoola ,u pitanju je forumski ugled
Imamo tim koji moze do pobjede nad L'pollom,evo i najverovatnije pocetnih jedanaest:Alves,Matheiu,Rami,R.Costa,Miguel,Topal,Parejo(Albelda),Piatti,Mata,Pablo,Soldado (Jonas)
Otputovao je,nije bio najavljen zbog greske u zapisnikuL_blancos je napisao/la:Koliko ja znam Rami nije otputovao u Liverpool.Adi_Zepce je napisao/la:Samo da igrace ne zezne umor,jer treca je tekma u sedam dana plus put do Britanije.juznjak> je napisao/la:Ajde obradujte nas veceras pobjedom protiv Liverpoola ,u pitanju je forumski ugled
Imamo tim koji moze do pobjede nad L'pollom,evo i najverovatnije pocetnih jedanaest:Alves,Matheiu,Rami,R.Costa,Miguel,Topal,Parejo(Albelda),Piatti,Mata,Pablo,Soldado (Jonas)
Kako si ti nahvalio Valenciju i Matu ja konto biće 0:5juznjak> je napisao/la:Sad se ukljucih vidim vec gubite , mix sastav pogotovo u odbrani(Bruno) samo da se ne obije o glavu.
Jarane duzni ste mi i vi i Valencia 90 min zivota !Carlo je napisao/la:Kako si ti nahvalio Valenciju i Matu ja konto biće 0:5juznjak> je napisao/la:Sad se ukljucih vidim vec gubite , mix sastav pogotovo u odbrani(Bruno) samo da se ne obije o glavu.
Ovo se bas pamti sa uzitkomjuznjak> je napisao/la:Jarane duzni ste mi i vi i Valencia 90 min zivota !Carlo je napisao/la:Kako si ti nahvalio Valenciju i Matu ja konto biće 0:5juznjak> je napisao/la:Sad se ukljucih vidim vec gubite , mix sastav pogotovo u odbrani(Bruno) samo da se ne obije o glavu.
goru tekmu nisam gledao poslednjih godina , sve je bila samo ne prijateljska,bilo je par ostrih startova sa obje strane ,nikakvih prilika ,Liverpool je zabio nakon greski odbranbenih igraca Valencie i to je to .
Adi ovako se to inace radi![]()
[youtube][/youtube]
Molim Boga da je istina da Arsenal kupi Matu za 30 milionajuznjak> je napisao/la:Nista od Mangale.Arsenal izgleda prodao Fabregasa Barci ,da sada ne krenu po Matu sa tim novcem
Niko se nije na Wengeru obogatio, pa necete ni viAdi_Zepce je napisao/la:Molim Boga da je istina da Arsenal kupi Matu za 30 milionajuznjak> je napisao/la:Nista od Mangale.Arsenal izgleda prodao Fabregasa Barci ,da sada ne krenu po Matu sa tim novcem![]()
haha vidim,izgleda je odustao od MateProfesor je napisao/la:Niko se nije na Wengeru obogatio, pa necete ni viAdi_Zepce je napisao/la:Molim Boga da je istina da Arsenal kupi Matu za 30 milionajuznjak> je napisao/la:Nista od Mangale.Arsenal izgleda prodao Fabregasa Barci ,da sada ne krenu po Matu sa tim novcem![]()
Sasvim solidno,odigrao je tri tekme za sada.Zabio jedan gol i imao asistenciju,trener "B" momcadi Valencije Vicente Mir kaze da od njega ocekuje jako puno u sezoni koja pocinje za 7-8 danaLaziale je napisao/la:Onaj naš Hadžić dobro igra za Valenciu,zabio 1 gol i odradio asistenciju ?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.