FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DIREKTOR PITAR
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DIREKTOR PITAR » 22 jul 2009, 05:24

dolina cupova je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:naši juniori izgubili su od želje 1:0 ali juniori sarajeva su odlično igrali

sa fksinfo.com
ovo je jos jedan dokaz da pripremne utakmice nisu mjerilo nikakvo 8-) komsije pazite mi se tamo :D sretno fkt
Danas u Trnavi ocekujem remi i naravno prolaz našeg kluba dalje...puno srece bordo momci ;)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 jul 2009, 06:56

Ufff,,valjda ima neke osnove za nadu da nece proc kao Zrinjski.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 22 jul 2009, 10:59

Dan prije putovanja u Slovačku na revanš-meč protiv Spartaka iz Trnave trener Sarajeva Mehmed Janjoš morao je podnijeti težak udarac. Milan Muminović neće biti u ekspediciji bordo tima.

Strijelac jedinog gola u pobjedi Sarajeva nad Slovacima od 1:0 nije uspio na vrijeme izvaditi pasoš. Na osnovu onog starog nije mogao dobiti vizu, jer ubrzo ističe.

Ogorčeni Janjoš

- Stomak me zabolio kada sam to čuo. Ne znam, zaista, kako je moguće da nam nisu mogli izaći ususret i ranije završiti Milanov pasoš - ogorčen je Janjoš.

Strateg bordo tima morat će praviti nove planove, bez ofanzivnog veznjaka.

- Moramo bez njega, nema nam druge. Ostaje nam da iskoristimo Hamzagića ili Plisku, to je jedino što mi sada pada na pamet, ali imamo još malo vremena do utakmice. Možda se u Slovačkoj desi nešto novo - govori Janjoš.

Ostalo je sve u redu. Danas će svi osim Muminovića putovati u Slovačku.

- Pripreme teku dobro. Atmosfera u timu je odlična, spremni smo da velikom borbom i zalaganjem dođemo do cilja. Mislim da imamo snage za to - dodao je trener Sarajeva.

Predviđeno je da ekspedicija Sarajeva doputuje u Trnavu danas u popodnevnim satima. Tamo će do utakmice, koja se igra u četvrtak u 19.30 sati, imati još jedan trening.

Gol za prolazak

Janjoš vjeruje u prolazak, ali tvrdi da njegovi momci za to moraju postići najmanje jedan gol.

- Spartak je sigurno kvalitetna ekipa, nisam nimalo promijenio mišljenje o njima. Mislim da ovih 1:0 daje šansu i njima i nama. Teško je reći na čijoj su strani procenti, ali je evidentno da imamo sjajnu priliku da prođemo ovu prepreku i da ostanemo još malo u Evropi.

Očekujem veoma težak meč, Spartak će učiniti sve da što prije postigne gol, ali mi moramo strpljivo čekati svoju šansi. Ako želimo proći, moramo postići jedan pogodak. Ako to učinimo, mislim da će sve biti riješeno - kaže Janjoš.

Bašić operisan

Potpredsjednik Sarajeva Mensud Bašić, koji se u četvrtak povrijedio slaveći pogodak protiv Spartaka, operisan je i uspješno se oporavlja.

Bašić neće putovati sa igračima u Trnavu, a ekspediciju će predvoditi predsjednik Sarajeva Hajrudin Šuman.

Dnevni avaz

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jul 2009, 13:08

Trnava nakon 2 kola u ligi 10. U dvije odigrane utakmice samo 1 bod. Ma može Sarajevo proći isto kao i Široki. Mislim da su ono bliže od Slavije. Ma ako Bog da idu dalje.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jul 2009, 13:17

U zadnjem kolu su odmarali skoro sve igrace,svega 4 igraca koja su igrala na Kosevu igrali su im i zadnje kolo u ligi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 22 jul 2009, 13:28

Ev na kladionici 1.70 na trnavu,znaci da nisu neki izraziti favoriti :lol: ,ja sam optimista,vjerujem u nase momke,znam da ce poginuti na terenu,samo da dodju do zeljenog rezultata,sinoc su i nasi navijaci otisli put trnave,sretan im put i da nam se zdravi i u dobrom raspolozenju vrate ;)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 22 jul 2009, 13:32

ultra@rajvosa je napisao/la:Ev na kladionici 1.70 na trnavu,znaci da nisu neki izraziti favoriti :lol: ,ja sam optimista,vjerujem u nase momke,znam da ce poginuti na terenu,samo da dodju do zeljenog rezultata,sinoc su i nasi navijaci otisli put trnave,sretan im put i da nam se zdravi i u dobrom raspolozenju vrate ;)

Ma i kladionice su vidjele u prvom mecu da nisu oni nesto bolji od Sarajeva...da se prva igrala u Trnavi bla bi kvota 1.50...nadam se da ce biti Slovacka-BiH 1-1

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 22 jul 2009, 14:04

Zao mi sinoc Zrinjskog, ali mislim da ce Siroki i Sarajevo proci dalje.

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 22 jul 2009, 14:34

ni belosevic nije odletio,ima let u 18:00 tako da postoji i dalje mogucnost da i on ode :(

FUJ :idea:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 22 jul 2009, 14:35

roki... je napisao/la:ni belosevic nije odletio,ima let u 18:00 tako da postoji i dalje mogucnost da i on ode :(

jel i on zbog vizee ? :roll:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 jul 2009, 14:39

roki... je napisao/la:ni belosevic nije odletio,ima let u 18:00 tako da postoji i dalje mogucnost da i on ode :(

aaaa šta je ovo, na kraju će pola ekipe falit :( :(
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 22 jul 2009, 14:47

administrativni problemi :shock:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 jul 2009, 14:49

Ma i na Slovanu je bilo 1,70 i svi znamo šta su uradili Zrinjskom. Opasni su oni kući i sada možete žaliti što niste pobijedili većom razlikom u Sarajevu. Ipak, očekujem pobjedu Sarajeva i prolaz dalje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jul 2009, 14:55

el-fighter je napisao/la:Ma i na Slovanu je bilo 1,70 i svi znamo šta su uradili Zrinjskom. Opasni su oni kući i sada možete žaliti što niste pobijedili većom razlikom u Sarajevu. Ipak, očekujem pobjedu Sarajeva i prolaz dalje.
1.55 na Slovan bila ;)

I da Belosevic je otisao pustite furace sto vas loze,postoji sansa jos uvijek da i Mumi ode ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 jul 2009, 14:56

komentar moderatora sa fksinfo.com: Belosevic zajedno s ekipom stigao u Slovacku i tacka. Jedino Muminovic nije otputovao i za to jos uvijek postoje neke sanse da ga puste naknadno da dodje autom ili na neki drugi nacin.

eto beli je otputovao a možda će i mumi
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jul 2009, 15:01

Ma ove vize, ovo je više sramota postala . Koga oni more više s tim. Čak ni nogometaš ne može predstavljati svoju državu, svoj klub radi njih. Nikola nb.... te.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 jul 2009, 15:05

Rz88 je napisao/la:Ma ove vize, ovo je više sramota postala . Koga oni more više s tim. Čak ni nogometaš ne može predstavljati svoju državu, svoj klub radi njih. Nikola nb.... te.

a **** ga :( :( zato je europska unija ukinula vize hrvatskoj srbiji kosovu i makedoniji (ja mislim)

ali da se mi vratimo sportu **** politiku

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 22 jul 2009, 15:09

Ja mislim da Kosovu nije ukinuta, al nije to sad bitno. Bitno je da je Beli odputovao.

Ja koliko sam vidjeo u prvom meču onaj Avdić kad je ušao imao je par dobrih dodavanja , vidi se da ima iskustvo. Možda bi čak bolje bilo igrati sa dva napadača Jahović i Avdić.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jul 2009, 15:14

Nema Avdic snage za 90 minuta on se ubio za zadnjih 20-30 minuta

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 jul 2009, 15:17

miky_hz je napisao/la:Nema Avdic snage za 90 minuta on se ubio za zadnjih 20-30 minuta

dok uđe u formu biće onaj stari aBd aBd

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Cava, Google [Bot], MaroonWhite1946, mnon46, N3R3D, PapakIzSa, Vanja8, Velaxsa, zagorski i 55 gostiju.