Kod vas ima par dobrih tipa (devetka (ne znam ime),top,i neki lik u napadu igra,krece se ko lud,ima dobar rad nogu

Ma Rudar je dosta jaci (uigraniji) nego prosle sezone. Sedam utakmica smo odigrali, samo jedan poraz (juce od Mladosti na penale). Travnika pobjedili, Olimpiku za 15 min uvalili tri komada i onda sudija pos'o zaj*bavat i 3:2 zavrsi, Viteza 7:0 ... Mislim da imamo najjacu ekipu u ovoj ligi i ako ih uprava finansijski mogne pratiti da cemo bez problema uci u Premijer ligu!Emir ZENICA je napisao/la:Nisam u toku.Gledao sam u subotu malo Rudara i iskreno dobri ste bili,samo malo poraditi na realizaciji.Evo procita Mladost vas pobjedila,a bgm i Mladost se raspada,svi igraci otisli![]()
Kod vas ima par dobrih tipa (devetka (ne znam ime),top,i neki lik u napadu igra,krece se ko lud,ima dobar rad nogutehnika mu dobra,mal je)
GusaR 1996 je napisao/la:Zanimljivo ih gledat dok slave pobjedu
Ma da, treba dosta poraditi na realizaciji, al' ima jos vremena do pocetka prvenstva..,nek' vjezbajuEmir ZENICA je napisao/la:Dobri ste,gledao sam vas u subotu malo.Al trebate poraditi malo na realizaciji.Jer ste imali 4-5 dobre prilike koje su promasene,cak jedna i nemoguca za promasiti,ali jbg.Imate dobre brze igrace,odbrana dobra sa jednim visokim (mislim da je prije za Mladost igrao) uglavnom za Prvu ligu
Slazem se da je ralizacija malo slaba.Emir ZENICA je napisao/la:Dobri ste,gledao sam vas u subotu malo.Al trebate poraditi malo na realizaciji.Jer ste imali 4-5 dobre prilike koje su promasene,cak jedna i nemoguca za promasiti,ali jbg.Imate dobre brze igrace,odbrana dobra sa jednim visokim (mislim da je prije za Mladost igrao) uglavnom za Prvu ligu
U zimskom prelaznom roku Hadziju dovesti (tad' ce biti slobodan igrac) i prosetat se ligom drugi dio sezoneGusaR 1996 je napisao/la: Slazem se da je ralizacija malo slaba.
Mislim da Rudaru treba jos jedan dobar napadac, a da bi trenutno lijek bio gutnuti Gorana Kusljica (tu 9-ku) totalnu u vatru ispred gola, i da mu jedini zadatak bude davanje golova, jer to itekako zna.
Eldin Rambo MuricEmir ZENICA je napisao/la:To je taj,i ima jedan napadac,desni mislim.Mal brz dobra tehnika,ali je ostario mislim da ima preko 30 godina.Ali dobar je uz devetku i GafuraSamo lagano ba ,eto premijer lige
Rambo,znao samL' Imperator je napisao/la: Eldin Rambo Muricnema on preko 30 godina..ja mislim da ima 28..nisam siguran, uglavnom nema ni 30
on nam je najbolji strijelac zadnjih godina..
GusaR 1996 je napisao/la:Trenutni izgled tribine u izgradnji (danas, 6.8.2011.)
Izgled koji tribina treba da dobije
Oko 2k sjedecih mjesta ja mislim..neutralan__ je napisao/la:Koliki kapacitet bi trebala imati ova tribina ?
A tačno ?L' Imperator je napisao/la:Oko 2k sjedecih mjesta ja mislim..neutralan__ je napisao/la:Koliki kapacitet bi trebala imati ova tribina ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.