naravno, uvijek protiv vassilenT je napisao/la:+1Interista di cuore je napisao/la:Eo i ovdje da vam cestitam.Zasluzeno,jednostavno ste bolji...
P.S. imam osjecaj da bi trebo cestita i Juventusovim navijacima,cini mi se da vise oni slave![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
naravno, uvijek protiv vassilenT je napisao/la:+1Interista di cuore je napisao/la:Eo i ovdje da vam cestitam.Zasluzeno,jednostavno ste bolji...
P.S. imam osjecaj da bi trebo cestita i Juventusovim navijacima,cini mi se da vise oni slave![]()
Baš tako,trci covjek najmanje na terenu al zato odigra strasno.Mada je to i njegova mana,malo vise truda i trke bi ga ucinilo najboljim na svijetu !Boateng_27 je napisao/la:Ibra igrač utakmice![]()
S kojom lakoćom igra to nije humano
Taiwo ce igrati na poziciji gdje je Zambrotta,a taj drugi ce stici valjdaAlen Škoro je napisao/la:Milanu fale 1-2 igraca. I to jedan od te dvojice da bude WC,a drugi da bude neki dobar talenat.Ne moze me niko ubijediti da Zambro nije ostario.Upravo su se ti nedostaci vidjeli na utakmici.Trebaju 2 igraca ako se misli osvojiti LP,ali i odbraniti naslov.
da da, tu je pojačanje već stiglo u vidu nigerijskog reprezentativca i doskoro kapitena olimpic marseja Taiwa, vidio sam da je i on dobio medalju iako nije imao pravo nastupasenad_flamin je napisao/la:Taiwo ce igrati na poziciji gdje je Zambrotta,a taj drugi ce stici valjdaAlen Škoro je napisao/la:Milanu fale 1-2 igraca. I to jedan od te dvojice da bude WC,a drugi da bude neki dobar talenat.Ne moze me niko ubijediti da Zambro nije ostario.Upravo su se ti nedostaci vidjeli na utakmici.Trebaju 2 igraca ako se misli osvojiti LP,ali i odbraniti naslov.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.