FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
[youtube][/youtube]
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Koliko će vas doći u Čitluk na utakmicu protiv Goška?
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- Sarajlijc@
- Kontakt:
4.000Grdan je napisao/la:Koliko će vas doći u Čitluk na utakmicu protiv Goška?
ps gledam spica vam ove pjesme Grdani

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Vjeruj mi dosta bi moglo doci jest daleko iz Sarajeva ali momci vole ta gostovanja dole i neznam koliko ali hoce dosta plus ova okolna mjesta sto su bliza neg Sarajevo . Novi Tr , Stari TR , Vakuf , Bugojno i dole .Grdan je napisao/la:Koliko će vas doći u Čitluk na utakmicu protiv Goška?
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Joint_Union
- Kontakt:
.Znas li gdje je Gabela? Možda je bliže ali ako ce dolaziti helikopteromCoDe je napisao/la:Vjeruj mi dosta bi moglo doci jest daleko iz Sarajeva ali momci vole ta gostovanja dole i neznam koliko ali hoce dosta plus ova okolna mjesta sto su bliza neg Sarajevo . Novi Tr , Stari TR , Vakuf , Bugojno i dole .Grdan je napisao/la:Koliko će vas doći u Čitluk na utakmicu protiv Goška?

The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
A znas li ti potparolu da se utakmica ne igra u Gabeli, poletio da ti nekoga poklopis a ni citati ne znas ?
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
kraljDirk je napisao/la:A znas li ti potparolu da se utakmica ne igra u Gabeli, poletio da ti nekoga poklopis a ni citati ne znas ?

Mi nikada odustati necemo...
Joint_Union je napisao/la:.Znas li gdje je Gabela? Možda je bliže ali ako ce dolaziti helikopteromCoDe je napisao/la:Vjeruj mi dosta bi moglo doci jest daleko iz Sarajeva ali momci vole ta gostovanja dole i neznam koliko ali hoce dosta plus ova okolna mjesta sto su bliza neg Sarajevo . Novi Tr , Stari TR , Vakuf , Bugojno i dole .Grdan je napisao/la:Koliko će vas doći u Čitluk na utakmicu protiv Goška?

- Giallorossi
- Kontakt:
Bosna Visoko - Sarajevo(drugi tim) 2:0
sastav Sarajeva: Adilović, Mandžuka(proba), Čizmić, Anel Škoro, Karanfilovski(proba), Čampara, Džakovac, Šmigalović, Radončić(proba), Alen Škoro, Salihović(proba).
Jel zna neko vishe o ovim igracima sto su na probi
sastav Sarajeva: Adilović, Mandžuka(proba), Čizmić, Anel Škoro, Karanfilovski(proba), Čampara, Džakovac, Šmigalović, Radončić(proba), Alen Škoro, Salihović(proba).
Jel zna neko vishe o ovim igracima sto su na probi

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- sarajlija89
- Kontakt:
Rezultat ti sve govori...
Jbt, pa zar se Anel Skoro nije oprostio..to samo kod nas ima, da se igrac vraca nakon godinu-dvije
Znal iko sta je sa onim Brazilcem

Jbt, pa zar se Anel Skoro nije oprostio..to samo kod nas ima, da se igrac vraca nakon godinu-dvije

Znal iko sta je sa onim Brazilcem

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tarikhordas
- Kontakt:
Znam da je ovaj Salihovic iz Amerike doso igra desnog veznog i prico sam sa njim kaze navodno je sve dogovorio...'Ocel igrat Škoro protiv Slobode ?
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Da se ne zove slucajno Admir,i hoce li igrati za drugi tim ili za prvi???Sta se zna o ostalim igracima na probi,barem imena??tarikhordas je napisao/la:Znam da je ovaj Salihovic iz Amerike doso igra desnog veznog i prico sam sa njim kaze navodno je sve dogovorio...'Ocel igrat Škoro protiv Slobode ?
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- tarikhordas
- Kontakt:
Eto ti pa citaj koje su pozicije i tako.. http://www.fksinfo.com/np-1434-FOTO_Dru ... evo_20.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Anel Škoro je imao probleme sa bubrezima koliko ja znam.sarajlija89 je napisao/la:Rezultat ti sve govori...![]()
Jbt, pa zar se Anel Skoro nije oprostio..to samo kod nas ima, da se igrac vraca nakon godinu-dvije![]()
Znal iko sta je sa onim Brazilcem![]()
FEDERER= KLOC
Momak se nije orpostio vec je imao neko oboljenje i nije mogao trenirati.Inace on je super igrac ono malo na stoperu sto je odigrao prije bolesti je bio odlican.sarajlija89 je napisao/la:Rezultat ti sve govori...![]()
Jbt, pa zar se Anel Skoro nije oprostio..to samo kod nas ima, da se igrac vraca nakon godinu-dvije![]()
Znal iko sta je sa onim Brazilcem![]()
Brazilac je davno dobio povratnu

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma znam da se nesto razbolio i kao pisalo se da je to kraj za njega...zato rekoh, pa se sad cudim otkud sad on.
Istina, onih par tekmi u finisu je fenomenalno odigrao, mogao je biti dobar igrac...steta za njega.
A Brazilac...ma o njemu niko nista ne zna.
Istina, onih par tekmi u finisu je fenomenalno odigrao, mogao je biti dobar igrac...steta za njega.
A Brazilac...ma o njemu niko nista ne zna.

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Izgleda da to jeste Admir Salihovic.Igrao je u Kanadi,bio je par puta i na sirem spisku za mladu reprezentaciju BiH.Prosle godine je trebao potpisao za Sibenik,ali ne znam kakav se preokret desio.Mislim da je proslu sezonu igrao u bugojanskoj Iskri.tarikhordas je napisao/la:Eto ti pa citaj koje su pozicije i tako.. http://www.fksinfo.com/np-1434-FOTO_Dru ... evo_20.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
- tarikhordas
- Kontakt:
'Ocel igrat Škoro protiv Slobode ?
Ne, al' ga mozemo ocekivati u 2-3 kolu.tarikhordas je napisao/la:'Ocel igrat Škoro protiv Slobode ?
Trenutno korisnika/ca: adoado, boki86, bordobijeli, COYGBiH, gh0stHZ, HyperOS, James1987, KarloIvandic, Lecler, MaroonBjelave, mosarajvosa83, Taree, USB i 170 gostiju.