znas li ti slucajno ko je Svjetski Klupski Prvak?Bianconeri1988 je napisao/la:Pa ne kaže se bezveze da je njihova najuspiješnija godina bila godina Calicopolija...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
znas li ti slucajno ko je Svjetski Klupski Prvak?Bianconeri1988 je napisao/la:Pa ne kaže se bezveze da je njihova najuspiješnija godina bila godina Calicopolija...
Mora da su neki smetljariadointer je napisao/la:znas li ti slucajno ko je Svjetski Klupski Prvak?Bianconeri1988 je napisao/la:Pa ne kaže se bezveze da je njihova najuspiješnija godina bila godina Calicopolija...
JuveSissoko ti je to fino objasnio par postova iznad...BigBen je napisao/la:Elija se jucer nije dokazao, kako neki kazu nije ni centra presao, a tip zna da ga Juventus trazi...
Ali, na racun jedne utakmice, gdje je citava ekipa Hamburga lose odigrala nemozemo suditi. Pa onim klipovima prolazi igrace, kao da ih nema , a sada , odjednom prosjek. Ako ga i dalje zelimo Marotta ce zeljet jos smanjiti njegovu cijenu...
Bas svasta dati stopera pred kojim je buducnost za nekog koji ima 29 godina i igra u jednom Zenitu, što napisa juvesissoko to je isto kao dati za vjevericu 12 miliona!Dylan Dog je napisao/la:Stvarno svasta covjek moze cuti,cuj zamjena B.Alves-Bonnuci![]()
B.Alves nije medju najboljima stoperima svijeta,ali top 20 jeste,i da ga damo za igraca koji ne moze da igra pored flopa Barzaglia![]()
Ovo je skoro jako ko i sto je bila informacija da je Spalletijeva velika zelja Van Bujten,iako se doticni samo par dana prije brukao u prijateljskoj utakmici sa Zenitom.
Cuj,B.Alves za Bonnucia,mogli smo vam dat i Denisova za "prirodnu poziciju"
Zeljeznicar dovede Smajica za dzabe a Barcelona Sancheza za 30 M euraBianconeri1988 je napisao/la:Da, ali neko za Criscita da prekao 10 miliona, a neko Zieglera dovede besplatno...
Da si ga pogledao koji put u prvom dijelu prošle sezone ne bi ovako pisao (igrao je on solidno i u drugom dijelu, ali 2. dio sezone i onaj pad sistema je mnogima i danas nejasan, mislim na cijeli tim) pred nama pa cemo vidjeti ove sezone kako ce igratiBonnuci ima 24 godine,po vasoj prici reklo bi se da mi pricamo o nekom velikome talentu,a covjek nit je toliko mlad nit je pokazao nesto zbog cega bi se smatralo da moze biti klasa u buducnosti
Ne uzdiže niko ništa nego ti si prvi počeo ovdje da omalovažavaš Bonuccia, pazi sad ovo: da je taj Bruno toliko dobar koliko ti pričaš ne bi igrao u Zenitu nego u nekom jačem klubu, kontaš to je ta priča. Hmm pola sastava Zenita bolje od Juventusovog po pozicijamaSad cu ja ispast los sto ovo pricam,a ja mislim da sam sasvim realan,Juventus je u svakom pogledu veci klub od Zenita,ali ne svidja mi se to uzdizanje trenutnoga igrackoga kadra Juveta na ustrub Zenitovih,cuj jos bi i Iaqintu da nam uvale,pa pola Zenitove prve postave je bolje od Juventusovih igraca na toj poziciji.
Pa cek,da je B.Alves tako dobar ne bi igrao u Zenitu,ne razumijemjuventus 0244 je napisao/la:Daj Dylane smiri se malo!
Da si ga pogledao koji put u prvom dijelu prošle sezone ne bi ovako pisao (igrao je on solidno i u drugom dijelu, ali 2. dio sezone i onaj pad sistema je mnogima i danas nejasan, mislim na cijeli tim) pred nama pa cemo vidjeti ove sezone kako ce igratiBonnuci ima 24 godine,po vasoj prici reklo bi se da mi pricamo o nekom velikome talentu,a covjek nit je toliko mlad nit je pokazao nesto zbog cega bi se smatralo da moze biti klasa u buducnosti.
Ne uzdiže niko ništa nego ti si prvi počeo ovdje da omalovažavaš Bonuccia, pazi sad ovo: da je taj Bruno toliko dobar koliko ti pričaš ne bi igrao u Zenitu nego u nekom jačem klubu, kontaš to je ta priča. Hmm pola sastava Zenita bolje od Juventusovog po pozicijamaSad cu ja ispast los sto ovo pricam,a ja mislim da sam sasvim realan,Juventus je u svakom pogledu veci klub od Zenita,ali ne svidja mi se to uzdizanje trenutnoga igrackoga kadra Juveta na ustrub Zenitovih,cuj jos bi i Iaqintu da nam uvale,pa pola Zenitove prve postave je bolje od Juventusovih igraca na toj poziciji.
Pa cek,da je B.Alves tako dobar ne bi igrao u Zenitu,ne razumijem![]()
Onda ni Spalleti da je tako dobar trener ne bi vodio Zenit,ili ni njega ne cijenis![]()
Podcjenjivanje,jarane,podcjenjivanje je to,a ti to nazivaj kako hoces.
To sam ti ja samo odgovorio na ovo tvoje koje je bilo podcjenjivanje Bonucci, ja sam ti onda napisao da je Bruno toliko dobar ne bi igrao u Zenitu, kontaš?, ali realno nije on sad ni u TOP 20 stopera!B.Alves nije medju najboljima stoperima svijeta,ali top 20 jeste,i da ga damo za igraca koji ne moze da igra pored flopa Barzaglia
Uredu je manje pratim, ali poznajem-pratim mnoge igrače koji većinom nastupaju za reprezentacije i kad Zenit igra Europu.Jbg,mogu razumiti da ce tebi koji ne pratis Zenit niti ruski fudbal ovo izgledati smijesno,i ne krivim te zbog toga,volio bi i ja da neko treci,neutralan,ali upucen kaze svoje misljenje o ovome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.