Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ovaj Elia je baš loš bio sinoć 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Juventus Fans
- Kontakt:
Juventus F.C.
FORZA JUVE
- Juventus Fans
- Kontakt:
Juventus F.C.
Pozz svima. Novi sam ovdje. Odavno pratim SportSport.ba ali sam se tek registrovao.
Evo nam Vučinić dao EuroGol.
http://juventus-hr.****/2011/08 ... entus.html
Evo nam Vučinić dao EuroGol.

- SoloJuve26
- Kontakt:
Ja i zaboravio da smo imali utkamicus inoc, moram reci da mi se svidja ova nova taktika i igra i ako je protivnik za malu klasu. al vidise ipak da ima neki smisao igre na terenu. Ovaj Pirlo me pravo iznenadio, nisam ocekivao da ce se ovako lijepo i brzo sloziti u ekipi. On je pun revansa i valjda zeli svima dokazati da su Milan pogrijesili..
I ako nismo dobili Aguera ili Rossi ipak moramo dati sada podrsku Vucinicu i nadam se da ce nam naredne sezone dokazati svima da su uprava pravi poso napravili sto su ga doveli. Eh sad jos cekam da Vidal vise zaigra i to ce biti dobr aBd.
Juventusfans.. dobro nam doso
ps,,
Grosso rifiuta l'offerta dei Philadelphia Union
I ako nismo dobili Aguera ili Rossi ipak moramo dati sada podrsku Vucinicu i nadam se da ce nam naredne sezone dokazati svima da su uprava pravi poso napravili sto su ga doveli. Eh sad jos cekam da Vidal vise zaigra i to ce biti dobr aBd.
Juventusfans.. dobro nam doso

ps,,
Grosso rifiuta l'offerta dei Philadelphia Union

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JuveSissoko
- Kontakt:
znaci Elia je "no go", ma dobro bi bilo kupit i Vargasa i Eliu 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Vučinić: Juve mi je vratio osmjeh
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3971.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mogu samo da potvrdim ono što sam već rekao – Juventus je klub kojeg Italijani najviše vole”, kazao je Vučinić nakon meča

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3971.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mogu samo da potvrdim ono što sam već rekao – Juventus je klub kojeg Italijani najviše vole”, kazao je Vučinić nakon meča

- JuveSissoko
- Kontakt:
ma to svi mi vec znamo
a zna li ko kad se vraca Vidal s godisnjeg , da odigra sta, da vidimo imal kakave fajde od tog transfera?

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ija se pitam, mislio sam da ce i on odigrati sinoc jer vrijeme je da se i on polako poklapa u grupi.JuveSissoko je napisao/la:ma to svi mi vec znamo![]()
a zna li ko kad se vraca Vidal s godisnjeg , da odigra sta, da vidimo imal kakave fajde od tog transfera?
Zadnja izmjena: SoloJuve26, dana/u 06 avg 2011, 09:59, ukupno mijenjano 1 put.
- JuveSissoko
- Kontakt:
kupili smo ovo dijete iz Novare, Stefano Beltrame, to juce procitah, izgleda da je pola-pola ugovor, tipicno za Italiju 

- SoloJuve26
- Kontakt:
i na kojoj poziciji igra taj momakJuveSissoko je napisao/la:kupili smo ovo dijete iz Novare, Stefano Beltrame, to juce procitah, izgleda da je pola-pola ugovor, tipicno za Italiju

- JuveSissoko
- Kontakt:
attaccanteSoloJuve26 je napisao/la:i na kojoj poziciji igra taj momakJuveSissoko je napisao/la:kupili smo ovo dijete iz Novare, Stefano Beltrame, to juce procitah, izgleda da je pola-pola ugovor, tipicno za Italiju

- JuveSissoko
- Kontakt:
"cujem" jedan njemacki transfer guru je veoma bio iznerviran igrom Elie sinoc, njegovim stavom prema HSV-ovoj utakmici, optuzivsi ga da "vec jede pizzu"
mozda je ovo operacija tipa Moggi, kao kod Ibre, u smislu" nemoj da igras dobro, ne daje mi se vise para za tebe"
good old Moggi, mislim da za oko 8 miliona ovog momka mozemo dovest, ne vrijedi ni marke vise, al prije bi ja Vargasa, mislim najradje obojicu 

- JuveSissoko
- Kontakt:
na pitanje navijacima "koga bi voljeli vidjeti na otvaranju novog stadiona", koja ekipa da dodje, oko 80% na forumu vecchiasignora je glasalo za Man Utd, a i ja sam, valjda nostalgija kod nas proradila 
p.s.glasanje jos traje, mozda na kraju dodje Zeljo kao prvi

p.s.glasanje jos traje, mozda na kraju dodje Zeljo kao prvi

Ako je bio toliko nesrecan u Romi,zasto nije napustio i prije.SoloJuve26 je napisao/la:Vučinić: Juve mi je vratio osmjeh
Mogu samo da potvrdim ono što sam već rekao – Juventus je klub kojeg Italijani najviše vole”, kazao je Vučinić nakon meča![]()
nije uopste trebo ni dolaziti...KRETEN...!!!
- sarajlija89
- Kontakt:
@Google
Ne, Mirko je rekao da je Roma poseban klub i da uvijek zauzima posebno mjesto kad njega, ali da je to sada zavrsena prica.
Tako to ide, dodje trenutak(trenuci) kada vise ne ide...bilo je njemu lijepo i u Romi, sve do jednom....to je zivot.
Slozio bih se sa Mirkovim rijecima. Medju navijacima vlada veliki entuzijazam i zelja za uspjehom. Kako i ne bi...zeljni smo titula...

Ne, Mirko je rekao da je Roma poseban klub i da uvijek zauzima posebno mjesto kad njega, ali da je to sada zavrsena prica.
Tako to ide, dodje trenutak(trenuci) kada vise ne ide...bilo je njemu lijepo i u Romi, sve do jednom....to je zivot.
Slozio bih se sa Mirkovim rijecima. Medju navijacima vlada veliki entuzijazam i zelja za uspjehom. Kako i ne bi...zeljni smo titula...
Tako je rekoLa Juventus è la squadra più amata dagli italiani e la più grande squadra in Italia. E lo confermo anche oggi, perchè tutta la gente che ho visto oggi l'ho vista poche volte".

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Danas nema ništa interesantno...Osim da je Grosso odbio ponudu iz MLS-a...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Interesanto je to sto ce Moratti dati Sneijdera za Teveza, prema pisanju Gazzete, i dansanji superkup bi mogao i biti njegova zadnja utakmica u dresu Intera. Doista malouman potez, kpojim cini medjvedju ulogu nama i Milanu, a realno ako se uzme u obzir da im je on glavna pokretacka snaga bice slabiji za 50%, sto bi im moglo dovesti u pitanje cak i status u Seriji A.Mislim kada je u pitanju liga prvaka. Inter bi se uskoro mogao vratiti u rang koji pripada, tj. prosjecna italijanska ekipa.
i evo procurila je informacija za Brunu Alvesa kao novo interesovanje za Juventus. Valjda je Zenit spreman za deal Bonucci-Alves sto je po meni nedopustivo.
i evo procurila je informacija za Brunu Alvesa kao novo interesovanje za Juventus. Valjda je Zenit spreman za deal Bonucci-Alves sto je po meni nedopustivo.
MENI MOJE, A VAMA VASE
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sportski direktor Zenita je to još sinoć demantovao...
Sad za sad ništa od toga deala.
Sad za sad ništa od toga deala.
Ž '21!
- sarajlija89
- Kontakt:

Ma raspadaju se smetljariInteresanto je to sto ce Moratti dati Sneijdera za Teveza, prema pisanju Gazzete, i dansanji superkup bi mogao i biti njegova zadnja utakmica u dresu Intera. Doista malouman potez, kpojim cini medjvedju ulogu nama i Milanu, a realno ako se uzme u obzir da im je on glavna pokretacka snaga bice slabiji za 50%, sto bi im moglo dovesti u pitanje cak i status u Seriji A.Mislim kada je u pitanju liga prvaka. Inter bi se uskoro mogao vratiti u rang koji pripada, tj. prosjecna italijanska ekipa.

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa ne kaže se bezveze da je njihova najuspiješnija godina bila godina Calicopolija... 

Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.