Nigdje ja nisam pretjerano hvalio Obertana, samo mi se čini nakon ovih pripremnih utakmica da je dosta napredovao i da mu treba dati šansu u kupovima da vidimo je l' stvarno nešto popravio ili je to neka prolazna forma, neće on igrati protiv tvoje Barce, ili u nekim značajnim tekmama, tako sam napisaoValencia je napisao/la:
Obertan je jedan od najboljih igraca svijeta kada ga cuva neki levat, al' je izrazito los (za standard MU) kada ga cuva vrhunski bek. Nema od njega igraca za MU. Ja cu lajat ko pas ako on uspije u Mancesteru.

Znam da si pisao i da si ga gledao u Portu i oduševljavao te i bla, blaAnderson ima potencijal, al' nema igru za Mancester. O tome sam pis'o eseje, da se ne ponavljam bezveze. Moguce da je 'progledao', mada cisto sumnjam. Vidjet cemo protiv Sitija da li se desilo neko cudo (veliko cudo, da podebljam).

Zaista mislim da mu treba ove sezone dati priliku kakvu dosad nije imao. Dosta je smireniji s loptom, dugi pas polako popravlja kao i šut. Meni se u ovim pripremnim utakmicama (nemoj samo reći da one ništa ne znače, valjda znače koliko-toliko) činio kao pravi lider veznog reda. A vidi još jednu stvar, počeo je da zabija