legenda reala je napisao/la:Dječice jeste budni ,šta ovo ovaj čoban priča jel stigao u BG i šta no sinoć bi
Stig'o coban davno,vidis da je potpis promenjen znas odma' da sam ovamo,mada imam neke planove od jutros da se posle revansa vratim tamo na nekih 7 dana,a sinoc jbg trenutak nepaznje,moramo i mi nekad losu utakmicu odigrati.
E milo mi je što si stigao ,ma kokad ste antitalenti jedva sedam golova zabijete jbt
Iz koje je pjesme taj potpis ,ta mi nepoznata ,ipak je moja omiljena ona
Čuvaj mi ljubav BG tako ti najlepše ulice
Od one pesme nema dalje,ali ono je samo za daljinu.
Ovo ti je od Beogradskog sindikata-Balada Disidenta.
tanzla je napisao/la:Uh jesam se ubio, ne moram iftariti do prekosutra..
Inace, evo jedno pitanjce za laku noc, koja je pustinja najveca na svijetu?
Đesi Tanzlane jel se Belmin javio jbm li mu BHT
Haha nije se javio.. Ni tebi?
Ma jok ba ,ma onaj Ćema papak mu se nalajo i on sve obriso nije ni čito
A jesam ti dobar nik napravio Tanzlan slično Tarzan
Odo nena da pitam tamo na temi s kim igramo pripremne i hoće li biti prenosa izgubio je živce u zadnje vrijeme
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mojne ga samo za prenos pitati, bas mu je kratak fitilj ovih dana.
Niko ne zna koja je pustinja najveca na svijetu!? Odgovor je - Antartika.
Over and out.
Odo nena da pitam tamo na temi s kim igramo pripremne i hoće li biti prenosa izgubio je živce u zadnje vrijeme
Je li vas dosta? Kako da se ne iznerviram na ovim finim danima, glupani oglobili klub. Obraza nemaju, a onda stalno neko dolazi i raspituje kad je prenos, sta je to, zasto se to igra. Ko finansira, zasto se zove Adecco pokal.
Mojne ga samo za prenos pitati, bas mu je kratak fitilj ovih dana.
Niko ne zna koja je pustinja najveca na svijetu!? Odgovor je - Antartika.
Over and out.
Je li vas dosta? Kako da se ne iznerviram na ovim finim danima, glupani oglobili klub. Obraza nemaju, a onda stalno neko dolazi i raspituje kad je prenos, sta je to, zasto se to igra. Ko finansira, zasto se zove Adecco pokal.
Tanzlane naći ću nije problem
neno pa mi se šalimo s tobom ,nemoj šta zamjeriti ,a od gladi se ti nerviraš
jesi ikad napiso post na chatu ojjjj i nena sam doveo na pdf diskusije
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 06 avg 2011, 02:50, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako ste mi braćo forumaši
legenda opet doš'o šuplju prosipat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:
Kako ste mi braćo forumaši
legenda opet doš'o šuplju prosipat
Dobro smo ,a mali haj ne jedi ghovna
a sad odo jesti i spavati pozzdrav
Baš mi je drago zbog tebe
Neću jest **** već piletinu ne brini se
I to upravo sada,ali ja ću se vratiti braćo forumaši
Furam ovo sada
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma kakvi odo ja doručkovat Inače sam ateističkih pogleda na svijet pa ne klanjam
Tanzlane naći ću nije problem
neno pa mi se šalimo s tobom ,nemoj šta zamjeriti ,a od gladi se ti nerviraš
jesi ikad napiso post na chatu ojjjj i nena sam doveo na pdf diskusije
Ovo je prvi put. I to mi je javljeno da me prozivate
Ne od gladi, sigurno ne. Nisam gladan nikada.