Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Goalgetter » 02 avg 2011, 19:01

MinistaR je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Ibisevic 2 mjeseca van terena !!!! :o :o :o :o :o

A jeste peh u p.m .. Nece igrati ni protiv Bjelorusije .

Odkud ti ta informacija? :cry: :cry:
Na oficijelnom FB Profilu od 1899 Hoffenheima sada objavljeno .

http://www.facebook.com/achtzehn99
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 02 avg 2011, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 avg 2011, 19:02

Zao mi Vede ,veoma nam je bitan . Al hajde mozda i ovo na dobro izadje jedina sansa za neko novo ime da uleti u repku kada se netko povrijedi.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 02 avg 2011, 19:02

Da evo i ja sada pročita a falit ce mnogo .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 avg 2011, 19:12

Eh Vedo, Vedo, nemas nikako srece. :?
Od one povrede koju je zadobio u Americi pa evo sve do danas trazio je ono idealno, cak je u jednom trenutku to i nasao, ali je evidentno bilo da se cuva, da ga strah nove povrede i evo ista se dogodila u najgorem mogucem trenutku.

Brz oporavak ti zelim i samo hrabro, jos uvijek je pred tobom dosta vremena.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 02 avg 2011, 19:25

Kako sam ja skontao on se povrijedio prije nego što je Sušić objavio spisak.I sada treba da ide na dodatne pretrage i ako se uspostavi da mu je pukao mišić neće ga biti duži period.

Da li postoji mogućnost istegnuća mišića ili neka druga povrijeda,a ne da je puknuće ?

Ako bude ono najgore,stvarno mi je žao,momak nema ni sreće.Uglavnom sve najbolje za Vedada i što brži oporavak,jer Vedo je jedan od onih koji igraju srcem i koji se ne štede kada igraju za sveti dres.Nedostajat će Vedo,osjetiti će se njegov nedostatak.

Mislim da sada Sušić treba razmisliti o pozivanju još minimalno 2 napadača.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 02 avg 2011, 19:32

Dodatne pretrage su, koliko sam skontao, obavljene. Zvanično je da će pauzirati oko osam sedmica...

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... sevic.html
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 avg 2011, 19:33

Neka on to sanira kako treba.Pozelit ce ga u Hoffenhaimu vrlo uskoro.
Sto se repke tice,koji je klinac Muslimovicu nije to taraba igrac da vec kluba nije nasao.Izgleda fakat da ni sam Zlaja ne zna gdje je.
Zec je dobro ofalio prosle sezone i to je fakat.A ovi iz nase lige sve klonovi Lazara Popovica.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 02 avg 2011, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 02 avg 2011, 19:37

MinistaR je napisao/la:Dodatne pretrage su, koliko sam skontao, obavljene. Zvanično je da će pauzirati oko osam sedmica...

Aha hvala.Šteta velika,ali kao što @harishp reče neka to on dobro sanira,biti će još dosta prilike za Vedada.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 avg 2011, 20:10

Hoce li neko javiti Susicu da je Vedo povrijedjen, da moze pozvati novog napadaca :lol:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 02 avg 2011, 20:14

Goalgetter je napisao/la:Hoce li neko javiti Susicu da je Vedo povrijedjen, da moze pozvati novog napadaca :lol:
Poslao sam mu mail. :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 avg 2011, 20:15

MinistaR je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Hoce li neko javiti Susicu da je Vedo povrijedjen, da moze pozvati novog napadaca :lol:
Poslao sam mu mail. :D
Pape nema postansko sanduce, a ne e-mail adresu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 02 avg 2011, 20:24

neutralan__ je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Dodatne pretrage su, koliko sam skontao, obavljene. Zvanično je da će pauzirati oko osam sedmica...

Aha hvala.Šteta velika,ali kao što @harishp reče neka to on dobro sanira,biti će još dosta prilike za Vedada.
Jašta nego šteta, pogotovo pred sami početak sezone. Al' baksuz k'o baksuz. Sva sreća pa se Krstanović opredjelio za kockaste, inače sad bi ga gledali u tandemu sa Džekom.
100% sportski i krajnje opušten potpis

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 02 avg 2011, 20:49

Žao mi Vede, majstore vrati se brzo ! :(
Livin' La Vida Loca ;)

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 02 avg 2011, 21:15

A u pm, jest mi žao momka :cry:

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 03 avg 2011, 14:18

mirza_9 je napisao/la:A u pm, jest mi žao momka :cry:
12.9.2009.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 04 avg 2011, 15:00

Bosanskohercegovački napadač Hoffenheima, Vedad Ibišević, zbog povrede mišića lijeve noge sa terena će odsustvovati dva mjeseca.

Međutim, iako je povreda došla u najgore moguće vrijeme, pred sami početak sezone, naš reprezentativac ne gubi optimizam i uvjeren je da će se vratiti bolji nego ikad.

"Nevjerovatno sam razočaran. Posebno zbog toga što sam pripreme obavio na najbolji mogući način i željno sam iščekivao početak sezone. Sada mi je glavni cilj sanirati povredu u potpunosti i vratiti se na teren što je moguće prije", izjavio je Ibišević.

U vikendu ispred nas na rasporedu je 1. kolo Bundeslige u kojem će Hoffenheim odmjeriti snage sa Hannoverom, a Ibišević vjeruje da će njegovi saigrači doći do trijumfa.

"Nadam se da ćemo uspješni ući u novu sezonu. Iza Hannovera je fantastična sezona i sigurno je da fudbaleri Hannovera imaju velike ambicije, no mislim da imamo snage za uspješan start", istakao je bh. napadač.

nedaj se Vedoooo proso si i gore ...ozdravi ces ti nama za tri sedmice ;) aBd i opet ces ponovit onu svoju fantasticnu sezonu 8-)
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 avg 2011, 07:36

Niko kao Ibišević

Sušić nikako ne može progutati činjenicu da protiv Bjelorusije neće imati Ibiševića.

- Alispahić svakako nije igrač koji je u najužem izboru, ali za Ibiševića je veliki problem. On je, praktično, naš jedini igrač koji traži loptu u prostoru i u dubinu. Na njega se može osloniti. Ako se vodimo pretpostavkom da će nas Bjelorusi napasti, onda bi nam brz igrač poput Ibiševića odlično došao za kontranapade.

Pronaći ću neko rješenje, imamo opcija u napadu, Ibičića, možda Lulića... ali malo koji naš igrač ima takve osobine poput Vedada - kaže Sušić.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

beli :D
Kontakt:

Post Postao/la beli :D » 05 avg 2011, 08:05

nele je napisao/la:Vedad Ibisevic je pokazao i danas da je u prvoj formi i da znati go...
sta mislite da li bi trebao igrati u startnoj postavi repke u sljedecim utakmicama, ili mislite da je ovih 6 golova dao na srecu...
sto se mene tice muslimovic je dosta korpulentniji igrac i mislim da bi bilo bolje poceti sa njim...a pozdrav za babu od belog iz lukavca:D

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 06 avg 2011, 00:06

na danasnji dan 06.08.1984 g u Vlasenici rodila se jedna od najvecih legendi BiH fudbala .....Vedad Ibisevic sretan ti rodendan da nam stooo prije ozdravis i zabijes sto vise golova ♥ ;)
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 06 avg 2011, 04:05

Sretan rođendan Vedo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], greenwood, Muumii, rishovski i 59 gostiju.